Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κι εμενα το ιδιο agorakia!εχω αξιοποιησει ολα μου τα ψιλοανετα ρουχα ετσι!το κολαν εγκυμοσυνης δεν σου φτανει ψηλα στην κοιλια?εγω εχω τα κανονικα αλλα χωρις να με σφιγγουν στην κοιλια και τα γυρναω να μην πιανουν καθολου κοιλια γιατι εκνευριζομαι.

α και δεν ξερω αν μενει καμια κοντα στην Ν.Ιωνια αλλα εχει stock benetton σε ξεφτιλα τιμες και τα εγκυμοσυνης.μην φανταστειτε τρελη ποικιλια αλλα ικανοποιητικη.

Ναι, ναι! Ειδικά τους πρώτους μήνες, παρ' όλο που η κοιλίτσα ήταν πολύ χαριτωμένη, δεν ανεχόμουν τίποτα, που να την ακουμπούσε. Επειδή ήταν Χειμώνας, το κολάν που πήρα ήταν με ειδική πατέντα, που έβαζες ένα κουμπάκι πιο έξω στο λάστιχό του κι έτσι ακουμπούσε μεν στην κοιλιά (αλλά πολύ ψηλά, λίγο κάτω από το στήθος να σκεφτείς) κι έτσι το χαλάρωνα αρκετά και δεν ενοχλούσε, άσε που με ζέσταινε κιόλας, επειδή έκανε κρύο. Το καλοκαιρινό, που πήρα τώρα (είναι μέχρι το γόνατο, λύκρα, νομίζω), αλλά η κοιλιά είναι πλέον σε άλλο επίπεδο κι έτσι το πήρα με το λάστιχο κάτω. Δηλαδή, εκεί που τελειώνει το εσώρουχο. Πολύ βολικό, 19.90?.

Stock benetton, Νέα Ιωνία; Χαλάνδρι μένω, είμαι δίπλα. Πού είναι το καταστηματάκι αυτό; Πρέπει να κάνουμε οικονομία, διότι τα χρειαζόμαστε όλα Χ2 για τα νινάκια μας!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ το πρωί πήγα ΙΑΣΩ, για τη δεύτερη διπλή δόση κορτιζόνης. Ψιλοπόνεσα μπορώ να πω, είναι και το ψυχολαλά με τη βελόνα, μετά κούτσαινα (τόσο νόμιζα ότι είχε μουδιάσει το κωλαρίνι μου!!!!!). Είχα και λίγα φουντώματα, να ήταν από τα νεύρα μου;

Ποιά κορίτσια έχουν γιατρό απόψε; Νομίζω Giota και Glorr; Άντε να δούμε πότε θα είναι ο επόμενος τοκετός μας, γιατί μετά την jasmini έχουμε χαλαρώσει λιγάκι (ή μου φαίνεται; ). Ούτε θέματα συζήτησης δεν έχουμε πια! Κι από βδομάδα, που ουσιαστικά αρχίζει η άδειά μου (20 Ιουλίου άδεια τοκετού, αλλά εγώ θα πάρω και την επόμενη από την καλοκαιρινή μου και θα ξαναπάω στις 19 του μηνού, για να τους χαιρετήσω), πρέπει να φτιάξω μια λίστα με θέματα, που πρέπει να συζητηθούν, καθώς και απορίες που πρέπει να λυθούν! Έτσι, για να έχουμε να λέμε!!!

rPPrp3.png

Κάτι έχει η σύνδεση μου και με τσαντίζει αυτές τις μέρες, αλλά τώρα είμαι εδώ!!!!!!!!thanks για τα tips περί ρούχων, εγώ καιρό τώρα δεν μπαίνω στα παντελόνια μου, πολύ σφιχτά στην κοιλιά, τώρα δε μπαίνω ούτε στα φαρδιά μου μπλουζάκια. φορεμάτάκια, φόρμες :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: κλπ αλλά με εκνευρίζει να σκάσω λεφτά για ρούχα 3 μηνών. Από την άλλη πρέπει να ντύνομαι για να βγώ έξω ρε γαμώτο:confused::confused::confused::confused:.

Σήμερα γιορτάζουν οι Κυριακές?????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κάτι έχει η σύνδεση μου και με τσαντίζει αυτές τις μέρες, αλλά τώρα είμαι εδώ!!!!!!!!thanks για τα tips περί ρούχων, εγώ καιρό τώρα δεν μπαίνω στα παντελόνια μου, πολύ σφιχτά στην κοιλιά, τώρα δε μπαίνω ούτε στα φαρδιά μου μπλουζάκια. φορεμάτάκια, φόρμες :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: κλπ αλλά με εκνευρίζει να σκάσω λεφτά για ρούχα 3 μηνών. Από την άλλη πρέπει να ντύνομαι για να βγώ έξω ρε γαμώτο:confused::confused::confused::confused:.

Σήμερα γιορτάζουν οι Κυριακές?????

Μμμ, κάτι μου 'λεγε προχθές η μαμά μου για μια θεία μου Κυριακή, που γιορτάζει αυτές τις μέρες, αλλά δεν θυμάμαι, αν μου είπε για σήμερα ή για την Κυριακή μεθαύριο. Την παίρνω τώρα τηλ, να μου πει, αλλά δεν τη βρίσκω.

Για τα ρούχα το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Κάθε φορά λέω, ας πάω να πάρω κάτι, να ανανεωθώ, αλλά μόλις φτάνω στα μαγαζιά και βλέπω τιμές (κι όχι ιδιαίτερα ακριβά), το αφήνω. Έχω γίνει τσιγγούνα ή απλώς ετοιμάζομαι για μάνα;

Κι όμως, προχθές που πήρα αυτό το μπλουζάκι από τα ΗΡΑ ξέρεις πώς ένιωσα; Πολύ ωραία, σχεδόν καινούρια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είναι που δουλεύω κιόλας ακόμη και όσο να πεις, έχω ανάγκες. Αλλά πάλι, τι λέω, φτάσαμε στην άδεια (πω πω!!! πώς πέρασε ο καιρός; ). Από Δευτέρα... καναπές - κρεβάτι, η γνώριμη διαδρομή! Α! και σκάλα πάνω - κάτω! Αυτό λέω να το αποφύγω όσο γίνεται!

rPPrp3.png

κατι ειδα κι εγω στο ημερολογιο αλλα μην σε παρω και στο λαιμο μου.

ρουχα με λαστιχο σου κανουν nunu?γιατι ετσι τουλαχιστον δεν θα πανε χαμενα μετα.εγω μεχρι και απο το authentic πηρα με λαστιχο.θα δεις στην πορεια οτι τα μπλουζακια ειναι προβλημα γιατι δεν φτανουν μεχρι κατω στην κοιλια.

αν δεν σας πειραζει να διαγραφεται η κοιλιτσα(κοιλιτσα!!!λεμε τωρα)εγω βολευτηκα τα φανελακια της μινερβα τα fimelle που ειναι ελαστικα καλυπτουν ολη τη κοιλια φοριουνται και μετα και εχουν και φαρδια τιραντα και δεν φαινονται τα σουτιεν.ειναι σαν τα καλοκαιρινα φανελακια που φοραμε με τα τζην.

age.png

Ναι κάτι τέτοιο ψάχνω και γώ, φανελάκια αλλά να την καλύπτουν την κοιλιά. Τα δικά μου πλέον μου αφήνουν περίπου τη μισή απ έξω!!χεχ!! για γέλια. Τώρα για καλοκαίρι θα βολευόμουν πολύ και φορεματάκια, και με λάστιχο δεν έχω πρόβλημα. Τεσπα πρέπει να βγώ να κοιτάξω. Εκπτώσεις αργούν??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγώ είναι που δουλεύω κιόλας ακόμη και όσο να πεις, έχω ανάγκες. Αλλά πάλι, τι λέω, φτάσαμε στην άδεια (πω πω!!! πώς πέρασε ο καιρός; ). Από Δευτέρα... καναπές - κρεβάτι, η γνώριμη διαδρομή! Α! και σκάλα πάνω - κάτω! Αυτό λέω να το αποφύγω όσο γίνεται!

ναι ρε συ!αυτο που εχεις εσυ με την σκαλα πρεπει να το προσεξεις.οσο μεγαλωνει η κοιλουμπα σου θα χανεις το κεντρο βαρους.

καλα κανεις και τσιγκουνευεσαι τα ρουχα.πραγματικα μονο για τη δουλεια ειναι προβλημα.μετα θα βολευτεις.εχω ρουχα που μπορω να φορεσω και μου κανουν αλλα δεν προλαβαινω να τα φορεσω ολα.

θα κοιταξω να βρω την αποδειξη απο τα benetton να σου πω ακριβως διευθυνση αλλιως θα σου εξηγησω.μην με βριζεις ομως αν δεν βρεις γιατι εχει κανα διμηνο που ειχα παει.εχει 70% εκπτωση και 50% στα κλασικα μπλουζακια benetton.εχει και μωρουδιακα αλλα οχι για νεογεννητα.πχ σετακι για κοριτσακι 3 μηνων φουστακι μπλουζακι 7 ευρω,μπλουζακι εγκυμοσυνης 11 ευρω.

age.png

Ναι κάτι τέτοιο ψάχνω και γώ, φανελάκια αλλά να την καλύπτουν την κοιλιά. Τα δικά μου πλέον μου αφήνουν περίπου τη μισή απ έξω!!χεχ!! για γέλια. Τώρα για καλοκαίρι θα βολευόμουν πολύ και φορεματάκια, και με λάστιχο δεν έχω πρόβλημα. Τεσπα πρέπει να βγώ να κοιτάξω. Εκπτώσεις αργούν??

δεν νομιζω να αργουν γιατι εχουν αρχισει να ετοιμαζουν τα αυτοκολλητα απ οτι ειδα.αναλαφρα φορεματακια ειδα στα H& M που σου ειπα πριν.και εχουν και μωρουδιακα φτηνα.ειναι στο avenue στη κηφισιας.απλα με τα φορεματα οχι εγκυμοσυνης κινδυνευεις να φανεις στρογγυλη απο πανω μεχρι κατω αν ειναι πολυ χυμα.

age.png

Διαφημίσεις

κατι ειδα κι εγω στο ημερολογιο αλλα μην σε παρω και στο λαιμο μου.

ρουχα με λαστιχο σου κανουν nunu?γιατι ετσι τουλαχιστον δεν θα πανε χαμενα μετα.εγω μεχρι και απο το authentic πηρα με λαστιχο.θα δεις στην πορεια οτι τα μπλουζακια ειναι προβλημα γιατι δεν φτανουν μεχρι κατω στην κοιλια.

αν δεν σας πειραζει να διαγραφεται η κοιλιτσα(κοιλιτσα!!!λεμε τωρα)εγω βολευτηκα τα φανελακια της μινερβα τα fimelle που ειναι ελαστικα καλυπτουν ολη τη κοιλια φοριουνται και μετα και εχουν και φαρδια τιραντα και δεν φαινονται τα σουτιεν.ειναι σαν τα καλοκαιρινα φανελακια που φοραμε με τα τζην.

Ωραία ιδέα αυτά τα φανελάκια! Θα πάρω κι εγώ. Εμένα καθόλου δεν με πειράζει να διαγράφεται η κοιλιά, έτσι κι αλλιώς τα παλιά μου, που φοράω, είναι τσίτα! Κι εξάλλου, μιλάς εσύ, που έχεις πάρει όσα κιλά έπαιρνα εγώ, όταν ήμουν αδιάθετη; Χιχιχιχιχι! Έχω βάλει 13 κιλά (ίσως και 14 τώρα, αλλά δεν το λέω τριγύρω) και είναι όλα στην κοιλιά και στην περιφέρεια. Στήθος, μπράτσα, πόδια τίποτα! Μόνο λίγο στο μπούτι ψηλά!

Α! Ξέχασα να σας πω. Με τη διακοπή του αλατιού, θεαματικά αποτελέσματα στο πρήξιμο των ποδιώνε!!!!!! Μάλλον, στο ξε-πρήξιμο! Σκέφτομαι να το καθιερώσω, μπορεί να γλιτώσω και κανένα κιλό έτσι!!! Βέβαια, απόψε η απόφαση αυτή δεν ισχύει. Αδύνατον να φάω μελιτζάνες φούρνου (τις ονειρεύομαι από την προηγούμενη φορά, που μου τις ξέχασε ο άνθρωπος!!!!!!) και πατάτες τηγανητές χωρίς λίγους κόκκους αλατιού! Πρόσεξα και όλη την ημέρα είμαι άναλος!!!!!

rPPrp3.png

γεια σας κ απο μενα..

επιστρεψαμε απο γιατρους..

οκ σχετικα.. καναμε υπερηχο,doppler.. ειναι λιγο αδυνατουτσικα τα μικρακια μας...

1290γρ το κοριτσακι κ 1260 το αγορακι..

υπαρχει κ το εξης θεματακι. το κοριτσακι ειναι 6μερες μπροστα σε αναπτυξη απ το αγορακι..

σε 2βδομαδες θα ξαναπαμε, κ θα το παρακολουθουμε γενικως. δεν ανησυχησε ο γιατρος,απλως εγω αγχωθηκα λιγακι.

επισης μου ειπε ακομη περισσοτερη ξεκουραση. να μη κυκλοφορω, καναπεδακι,ξαπλουχτεν, ριλαξ.

κ ελεγα, να ξαναπαω βολτα σε κανα μαγαζι αυριο με τις φιλες μου, αλλα μπα...

τελοσπαντων, μη παραπονιεμαι,καλα ειναι τα παιδακια μου!

33E7p2.png

Επίσης, εγώ είχα πάρει προ καιρού από τα sprider ένα πολύ ωραίο φορεματάκι για μια βάφτιση, στην οποία, αν θυμάστε, τελικά ο γιατρός δεν με άφησε να πάω, λόγω των πετρωμάτων! Μπλε σκούρο, σατενάκι θα το έλεγες, ωραιότατο, στρογγυλός λαιμός, παρτό στους ώμους και ριχτό, μέχρι γόνατο. Του χρόνου, με το καλό, αν δεν είμαι έγκυος σε κοριτσάκι :), μπορώ να το φορέσω με μια φαρδιά ζώνη! Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν το δοκίμασα καθόλου τελευταία, άραγε μου κάνει ακόμη; Πέρασαν και 3 εβδομάδες περίπου, αφ' ότου το πήρα!

Οι εκπτώσεις αρχίζουν 15.7. Το άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις! Περιμένω εναγωνίως! Και οι τιμές που μου είπες για το benetton, witch μου, με έχουν εξιτάρει φοβερά!!!!!!!! Θέλω τη διεύθυνση επειγόντως! Χρειάζομαι ανανέωση, διότι εγώ ήμουν συνταρακτικά καταναλωτικός τύπος (δεν θέλω να προψωρήσω σε παραδείγματα, διότι δεν ξέρω τι θα σκέφτεστε μετά για μένα) και έχω πάθει μια ψιλοκατάθλιψη με την σχετική οικονομία, που κάνω πια......!

rPPrp3.png

Ωραία ιδέα αυτά τα φανελάκια! Θα πάρω κι εγώ. Εμένα καθόλου δεν με πειράζει να διαγράφεται η κοιλιά, έτσι κι αλλιώς τα παλιά μου, που φοράω, είναι τσίτα! Κι εξάλλου, μιλάς εσύ, που έχεις πάρει όσα κιλά έπαιρνα εγώ, όταν ήμουν αδιάθετη; Χιχιχιχιχι! Έχω βάλει 13 κιλά (ίσως και 14 τώρα, αλλά δεν το λέω τριγύρω) και είναι όλα στην κοιλιά και στην περιφέρεια. Στήθος, μπράτσα, πόδια τίποτα! Μόνο λίγο στο μπούτι ψηλά!

Α! Ξέχασα να σας πω. Με τη διακοπή του αλατιού, θεαματικά αποτελέσματα στο πρήξιμο των ποδιώνε!!!!!! Μάλλον, στο ξε-πρήξιμο! Σκέφτομαι να το καθιερώσω, μπορεί να γλιτώσω και κανένα κιλό έτσι!!! Βέβαια, απόψε η απόφαση αυτή δεν ισχύει. Αδύνατον να φάω μελιτζάνες φούρνου (τις ονειρεύομαι από την προηγούμενη φορά, που μου τις ξέχασε ο άνθρωπος!!!!!!) και πατάτες τηγανητές χωρίς λίγους κόκκους αλατιού! Πρόσεξα και όλη την ημέρα είμαι άναλος!!!!!

εχω παρει 10 κιλα!!!μπορει και 11 πλεον!αλλα οπως το λες.στην κοιλια.

σημερα μου εκαναν και καμακι γιατι φορουσα κοντη μαυρη φουστα και all star αλλα με ειδαν απο πισω!!!οταν ειδαν την κοιλια ξενερωσαν!χα χα:tongue::tongue:ειχε πολυ πλακα!

τα φανελακια εχουν περιπου 14 ευρω αλλα πιστεψτε με αξιζουν τον κοπο.μην επιχειρησετε ασπρο δεν δειχνει καθουλου ωραια η κοιλιτσα.εχω παρει μονο ενα ασπρο για να το φοραω μεσα απο μπλουζες και φορεματακια για να μην φαινεται το σουτιεν.

οταν εκοψα το αλατι εχασα 2 κιλα σε μια εβδομαδα.θα πρεπει ομως να εισαι προσεκτικη γιατι τωρα που κανει πολυ ζεστη το χρειαζεσαι το αλατακι αλλα χαλαρα.

age.png

Βρε σεις!!!!! Πάλι για φαγητά λέτε;;;;; Έλεος!!!

Εγώ έχω ταράξει τα παγωτά για να πάρω το αίμα μου πίσω...

Λοιπόν, πάλι στο πατρικό να τσεκάρω τα μέιλ και γράφω σαν τρελή...

Είδα έχουμε και γεννητούρια ε; Jasmini μου συγχαρητήρια και να είναι πάντα καλά! Τέλεια!

Οι άλλες τι κάνετε; Οι κοιλίτσες μεγαλώνουν; Πως αντέχετε;

Η συμβουλή υης (πλεον) παλιάς: να έχετε έτοιμη τη βαλιτσα και να μην περιμένετε την τελευταία στιγμή!!!!

Τα νέα μας: πήραμε τη μπέμπα το Σάββατο το μεσημέρι και ηρεμήσαμε κάπως! Δεν ξέρω τι λένε για την ψυχολογία των νεογνών, αλλά το παιδί ήταν σε μία αποδιοργάνωση τις πρώτες ώρες ... όλο έκλαιγε και πείναγε, δεν ήθελε το κρεβάτι της και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Ευτυχώς ηρέμησε και είμαστε τώρα μιά χαρα!!!!:P

Ο μπέμπης είναι ήσυχος και του αρέσει να κοιμάται και να τεντώνεται, η μπέμπα είναι απίστευτη φαγού. Γενικά προς το παρόν και τα δύο είναι ήσυχα και καλά. Και τα καταφέρνουμε μιά χαρά με τον διδυμομπαμπά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Επίσης, να υπενθυμίσω ότι δεν γράφω συχνά όχι επειδή δεν έχουμε χρόνο, αλλά γιατί έχουμε πρόβλημα με τη γραμμή στο σπίτι. Αντε γιατί μου λείπετε όλες! Και έχω και ένα κάρο ερωτηματικά και ανησυχίες....

Φιλιά και μου λείπετε!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...