Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα ,μολις εφαγα ενα τοστακι και καθομαι με την αδερφη μου και τα λεμε για το απογευμα που θα παω στον γιατρο.ανυπομονουμε να δουμε τι θα μας πει .δλδ την ακριβη ημερομηνια.marakikon μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε το πιο σημαντικο ειναι να εχεις ενα γερο γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου.witch αμα πας για παπουτσια παρε και σε μας κανα ζευγαρακι.να σου ζησει η φιλη σου.olga79 εγω παντως δεν μπορω να περπατησω καθολου, με γερανο ερχεται η αδερφη μου και με σηκωνει.Λες να τον κρατησω και για αργοτερα μηπως χρειαστει???????:mrgreen::-D8):tongue::confused:

Διαφημίσεις

Ναι Ολγακι μου, ξερω πρεπει να ηρεμησω λιγο και να σκεφτομαι πιο θετικα! Σημερα εχει και γενεθλια ο αντρουλης μου και πρεπει να ειμαι χαρουμενη, αλλα δε μπορω να κατεβω να του παρω ουτε ενα δωρακι! Και δε φτανουνε ολα τα αλλα, πριν απο λιγες μερες μαθαμε οτι εχει και προβλημα με τη χολη (ειχε πονο στο στομαχι και οι γιατροι το απεδιδαν εκει) και τη Δευτερα 12 Ιουλιου ( πρωτα ο Θεος ) μπαινει για χειρουργειο (λαμπαροσκοπηση) και ειμαι κατααγχωμενη και με αυτο! Ολα μαζεμενα μας ηρθανε, ελπιζω απο τωρα και στο εξης ολα να πανε καλα!!!

χαχαχα glorraki ακομα η αδερφουλα σου γραφει???

τι ρωταω ειμαι σιγουρη!!

Γεια σου αδερφουλα της glorr!!

Να τον κρατησεις τον γερανο για ενα διμηνο.Χρειάζεται

Μαρακι να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!Ολα να σας πάνε καλα απο εδω και περα!!Πλεον η χολη εγχειρηση ρουτινας ειναι.Νομιζω την κανεις και πας σπιτακι σου?

Μιλησα με την jasmini!Ειναι καλα ποναει λιγο ομως.Σηκωνεται συνεχεια για να αναρρωσει πιο γρηγορα.Τα μπεμπίδια της τα πηγαινουν πολυ συχνα!Ο ενας ειναι υπναρας και ο αλλος πειναλας!

Με τον θηλασμο εχει ενα θεματακι αλλα ελπιζουμε να το λυσει.Και αυτο ειναι οτι δεν εχει υπομονή.Παρασκευη -Σαββατο θα πανε σπιτακι τους ολοι μαζι!!!

Ο αντρας της ειναι καλυτερα!Σας στελνει πολλα πολλα φιλια!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεια σου και σε σενα ολγα η αδερφη της glorr ειμαι, ναι εγω γραφω μετα απο υποβολη του αφεντικου τι να κανω χωρις ενσημα χωρις μισθο καταλαβαινεις τωρα.Πηγες για:lol: μπανιο σημερα????ζηλευουμε και εμεις θελουμε!

αυτο που σου κανει δεν ειναι τιποτα!Μετα να δεις χώσιμο οταν ερθουν τα ανήψια!!!

Τωρα θα τα ταισω και θα παω για την καθημερινή μου βουτια!!

Να παρω και λίγο χρωματακι βρε αδερφέ!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου και σε σενα ολγα η αδερφη της glorr ειμαι, ναι εγω γραφω μετα απο υποβολη του αφεντικου τι να κανω χωρις ενσημα χωρις μισθο καταλαβαινεις τωρα.Πηγες για:lol: μπανιο σημερα????ζηλευουμε και εμεις θελουμε!

ασε το γκαστρωμενο και ελα για μπανιο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

πολυ θα το ηθελα να ερθω αλλα και εγω αδιαθετησα σημερα ασε πολυ σε ζηλευω.αλλα με δελεασες η αληθεια ειναι.Ναι ξερω οτι εχω να φαω χωσιμο πολυ μηπως να την κανω με ελαφρια πηδηματακια?αχαχχαχαχααχαχχαχαααααα.προς λαγονησι........??????????

αχ αλλοι κανουν βουτιες και αλλοι τις ονειρευονται...ε αδερφες glorr?!

εγω τωρα γυρισα.ελιωσα στη ζεστη.ευτυχως βρηκαμε παπουτσια.εγω θα επρεπε να γυρισω ολη την Αττικη και να ψαξω και στο ιντερνετ για να βρω!!!

πηγα και οαεδ και ξενερωσα.μονο 5 μηνες μου εχουν βγαλει να πληρωθω και πρεπει να το κοιταξω γιατι υπολογιζα παραπανω.

μαρακι αισιοδοξια και φροντισε να βλεπεις τα θετικα της καθε καταστασης.οσο μπορεις τουλαχιστον.

giota πεσε για υπνο να ερθεις στα ισια σου!

μπαινω να κανω ενα μπανιο να δροσιστω και επανερχομαι.

jasminiiiii:tongue::tongue::tongue:

age.png

Γειά σας κι από μένα!!!

Βασικά την Δευτέρα θα ξεκινήσει ο μάστορας να φτιάχνει την κουζίνα αλλά από χτές προσπαθώ να την αδειάσω και είμαι πολύ κομάτια!!!!

agorakia πολύ γέλασα με το μπέρδεμα σου!!!από κιλά πολλά, αλλά από μωρά περισσότερα!!!

maraki θα πάνε όοολα καλά αυτό να σκέφτεσαι και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

όσο για ψώνια νομίζω θα σκάσω από το κακό μου!!πολύ θα ήθελα να βγώ, μου έχει γυρίσει το κεφάλι, ούτε τα βρακιά μου δε μου κάνουν πια!! :rolleyes::rolleyes:γκρρρρρρρ!! Αλήθεια, ρούχα εγκυμοσύνης έχετε εντοπίσει τίποτα οικονομικό και ωραίο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα!!!

Βασικά την Δευτέρα θα ξεκινήσει ο μάστορας να φτιάχνει την κουζίνα αλλά από χτές προσπαθώ να την αδειάσω και είμαι πολύ κομάτια!!!!

agorakia πολύ γέλασα με το μπέρδεμα σου!!!από κιλά πολλά, αλλά από μωρά περισσότερα!!!

όσο για ψώνια νομίζω θα σκάσω από το κακό μου!!πολύ θα ήθελα να βγώ, μου έχει γυρίσει το κεφάλι, ούτε τα βρακιά μου δε μου κάνουν πια!! :rolleyes::rolleyes:γκρρρρρρρ!! Αλήθεια, ρούχα εγκυμοσύνης έχετε εντοπίσει τίποτα οικονομικό και ωραίο?

τα H & M εχουν οικονομικα.δεν εχω παρει αλλα ωραια φαινονται.τα premaman εχουν ωραια μπλουζακια και τα benetton μου αρεσουν γενικα.νομιζω οτι τωρα θα αρχισουν και οι εκπτωσεις οποτε εισαι τυχερη!α κατι πρεπει να εχουν και τα zaras αλλα ψιλοπραγματα.αυτο που μου ηταν εντελως αχρηστο ηταν 2 παντελονια που πηρα γιατι ακομα δεν μου κανουνε...

age.png

Γειά σας κι από μένα!!!

Κουκλίτσα μου, εγώ ρούχα εγκυμοσύνης δεν έχω αγοράσει ακόμη, εκτός από 2 κολάν εγκυμοσύνης, ένα που έβγαλα τον χειμώνα (είχα και αρκετά φορεματάκια στενά πάνω και φαρδιά κάτω, για να με κολακεύουν, είχα και μικρή κοιλιά μέχρι τον 5ο, οπότε βολεύτηκα) και ένα καλοκαιρινό, που πήρα πριν 1 μήνα από τα benetton. Στα benetton της Δάφνης, δυστυχώς, δεν έχει μεγάλη ποικιλία κι έτσι δεν είδα τα πολύ ωραία ρούχα, που μου έχουν πει οι φίλες μου ότι βλέπουν εκεί. Πάντως έχει ρούχα σχετικά οικονομικά. Προχθές μονάχα είδα ότι τα μπλουζοφορέματα τα περσινά μου έχουν τσιτώσει αρκετά κι έτσι, μιας και ήμουν στα ΗΡΑ, αγόρασα και ένα ωραίο μπλουζάκι, που μπορώ εύκολα να το φορέσω και μετά! Γενικώς, το δίπτυχο κολάν - φαρδύ μπλουζάκι (και μάλιστα όχι μπλουζάκια εγκυμοσύνης, αλλά απλά) με εξυπηρέτησε πολύ και τον χειμώνα και τώρα!

rPPrp3.png

Maraki, ηρέμησε, κοριτσάκι μου! Κάνε υπομονή και να έχεις μόνο στο μυαλό σου ότι ό,τι σου στείλει ο Θεός ξέρει γιατί το κάνει! Όλα έχουν κάποιο λόγο, που γίνονται. Καμιά φορά είναι οδυνηρά, αλλά Εκείνος ξέρει καλύτερα! Στο μεταξύ, όμως, σκέψου ότι όλα είναι μόνο μια δοκιμασία και όλα θα είναι καλύτερα μετά την εξέταση, που θα έχει καλά αποτελέσματα! Σκέψου αισιόδοξα, σκέψου χαρούμενα. Είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε!

rPPrp3.png

Γενικώς, το δίπτυχο κολάν - φαρδύ μπλουζάκι (και μάλιστα όχι μπλουζάκια εγκυμοσύνης, αλλά απλά) με εξυπηρέτησε πολύ και τον χειμώνα και τώρα!

κι εμενα το ιδιο agorakia!εχω αξιοποιησει ολα μου τα ψιλοανετα ρουχα ετσι!το κολαν εγκυμοσυνης δεν σου φτανει ψηλα στην κοιλια?εγω εχω τα κανονικα αλλα χωρις να με σφιγγουν στην κοιλια και τα γυρναω να μην πιανουν καθολου κοιλια γιατι εκνευριζομαι.

α και δεν ξερω αν μενει καμια κοντα στην Ν.Ιωνια αλλα εχει stock benetton σε ξεφτιλα τιμες και τα εγκυμοσυνης.μην φανταστειτε τρελη ποικιλια αλλα ικανοποιητικη.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...