Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μωράκια πολλά μωράκια!!

+6 είμαστε από τη μέρα που γράφτηκα!!!χεχ!!

Τώρα η jas θα τα έχει πάρει στην αγκαλιά της...........άντε και στα δικά μας κούκλες!!

Όσο για το +6, κι εγώ, από τη μέρα, που γράφτηκα, ένα +4 (μην πω και παραπάνω) το έχω τσιμπήσει!.......

Και να πεις πως δεν προσέχω η δόλια μάνααααα;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Όσο για το +6, κι εγώ, από τη μέρα, που γράφτηκα, ένα +4 (μην πω και παραπάνω) το έχω τσιμπήσει!.......

Και να πεις πως δεν προσέχω η δόλια μάνααααα;;;;;

Αχαχαχαχαχαχαχα! Τι χαζή που είμαι!!!! Καθένας με τον πόνο του. Νόμιζα ότι εννοούσες κιλά και τώρα το ξανασκεφτόμουν και λέω "πολλά είναι, δεν βγαίνουν" !!!:mrgreen::confused::tongue:

rPPrp3.png

καλημερα!οντως δεν ειχατε και πολυ ορεξη για κουβεντα εχθες!

τι κανετε?πως ειστε?πως κοιμηθηκατε?

εγω παω οαεδ σημερα και μετα βολτα στα μαγαζια για να βρουμε παπουτσια για την κολλητη μου.παντρευεται και ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω αφου ο γαμος ειναι εκτος αθηνων και μολις θα εχω γεννησει λογικα οποτε δεν θα ειμαι εκει...

age.png

Διαφημίσεις

witch καλη βολτα στα μαγαζια!!

κ εγω χθες ξεμυτισα απ το σπιτι μετα απο 4μερες!! ουτε στο φουρνο καλε, με τη γιαλουμπα ολη μερα!!

χθες ομως ηρθε μια φιλη μου κ πηγαμε για πεντικιουρακι κ βολτα golden hall που χει κ δροσια! ωραια, αλλα οταν επεστρεψα ενιωθα πτωμα...λες κ περπαταγα 5ωρες...

ειμαι η γιαγια nufi που πρεπει να την παρουν απ το σπιτι, να την πανε βολτα να ξεσκασει, κ να την επιστρεψουν γιατι δεν αντεχει κ πολλα...

ωραια ηταν παντως..! κ τα χαμογελα του κοσμου, οταν βλεπουν την κοιλια υπεροχα επισης!

33E7p2.png

εσεις κουραζεστε τοσο ευκολα? καλα, παιζει ρολο κ η εβδομαδα βεβαια..

νιωθω οτι θελω πχ να τρεξω η να πεταξω κ καποιος μ εχει δεσει κ μ αναγκαζει να πηγαινω αργααααααα.... κ ειναι κουραστικο κ ψυχολογικα αυτο νομιζω..τουλαχιστον για οσες το πηγαιναμε με γρηγορες ταχυτητες πριν...

κ σε λιγο καιρο πρεπει να ξαναγινουμε σιφουνες για ν ανταπεξελθουμε!!!!!σοκ οργανισμου θα ναι αυτο!!

33E7p2.png

Καλημερα κ απο εμας!!!!!

Ξυπνησα,ηπια καφε,ετοιμασα τον Τασουλη να παει στη γιαγια του κ σε λιγο θα σηκωθω να μαζεψω νεροχυτη γιατι χτες το βραδυ ο καλος μου τηγανισε πατατες,κολοκυθακια κ λουκανικα......αλλα θα τα βαλω πλυντηριο γιατι βαριεμαι να τα πλυνω.Σημερα το μενου εχει γεμιστα κ θα κατσω σε λιγο να τα φτιαξω......γενικα ξυπνησα λιγο βαρια σημερα.....προς το παρον δε θελω να κανω τιποτα εκτος του να κοιμηθω αλλα δυστυχως οι δουλειες πρεπει να γινουν......

Που εισαι ΟΛΓΑ να μας γραψεις νεα της Jasmini???????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα τι θυμηθηκα!Πριν γεννησω σκεφτομουν την μερα που θα ξαναπερπατησω οπως πριν απο το να σερνομαι σαν ερπετο!

Υπολόγιζα ομως χωρις τον ξεχοδόχο!!

Ειχαν ατονισει τοσο πολυ τα ποδια μου που ουτε μεχρι την γωνια του σπιτιου δεν μπορουσα να παω για αρκετο καιρο

Καλε το πιστευετε οτι πονανε ακομη τα κόκαλα μου στο εσωτερικο των ποδιων ψηλά?Δεν μου ερχεται πως λεγεται το σημειο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, εδω ειμαι και εγω! Προσπαθω απο το πρωι να κλεισω ραντεβου με το Αλεξανδρας για τον τροφοβλαστη και δεν το σηκωνει κανενας! Μου ειπε η γιατρος μου οτι θα κανω τροφοβλαστη και οχι αμνιπαρακεντηση γιατι εχω πιθανοτητες 1 στις 4 να ειναι αρρωστο (πιστευει σιγουρα οτι 1 απο τα δυο μωρακια μου ειναι αρρωστα)και με την αμνιοπαρακεντηση θα ειναι πολυ αργα (θα ειμαι πλεον στον 5ο μηνα)για να μου παρουνε 1 απο τα 2 αν ειναι αρρωστο! Εχω στεναχωρηθει τοσο απο το πρωι και με εχει παρει απο κατω! Τα ονειρα τα ασχημα συνεχιζονται! Ισως λογω ψυχολογιας! Εχει κανει καποια απο εσας κοριτσακια μου τροφοβλαστη? Ειναι επικινδυνο για τα εμβρυα? Δεν ξερω εχω αγχωθει πολυ!

Μαρακι μου ηρεμησε και θα κανεις αυτο που σου λεει.Την βρισκω πολυ λογική την γιατρό σου.Μπορει να τα λεει λιγο χύμα αλλα ετσι ειναι.Μιλάει με πιθανοτητες.Δεν εχω κανει τροφοβλάστη αλλα ειχε κανει μια φιλη και δεν ειναι τιποτα.Μην σε τρομαζει.Τωρα στην περιπτωση(ξου ξου εξω απο δω)που το ενα μωρακι εχει μεσογειακη αναιμια και πρεπει να το πάρει θα κάνουμε τον σταυρο μας που υπάρχει αυτη η εξετασεη και δεν θα ερθει στον κοσμο ενα αρρωστο μωρουλι παρα μονο ενα υγειέστατο!!!Μην στενοχωριέσαι κοριτσακι μου ολα καλα θα πάνε και με τον εναν ή τον αλλον τρόπο μανουλα θα εισαι σε λιγους μηνες!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...