Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να σου ζήσουν jasmini!! Αχ τι καλά! Η λίστα αρχισε να μικραίνει!

Εγώ περιμένω πως και πως την Πέμπτη να πάω στο γιατρό να μας δει!

Με τα κιλά τι θα κάνω? Σε 2 εβδομάδες πήρα και 2 κιλά..Απογοήτευση!

Διαφημίσεις

Αν δεν κανω λαθος η Frosobal εχει βγαλει τα μεγαλυτερα διδυμα.....

Ο ενας 3370 και ο αλλος 3190....θρεφταρακια!!!!!!

Ας ειναι καλα τα μωρακια μας και ολα τα αλλα ερχονται!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να σου ζήσουν jasmini!! Αχ τι καλά! Η λίστα αρχισε να μικραίνει!

Εγώ περιμένω πως και πως την Πέμπτη να πάω στο γιατρό να μας δει!

Με τα κιλά τι θα κάνω? Σε 2 εβδομάδες πήρα και 2 κιλά..Απογοήτευση!

εγω λεω να μην κανεις τιποτα.απολαυσε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου χωρις τυψεις αλλα και χωρις υπερβολες.ο,τι σου μεινει απο κιλα το παλευεις μετα.θα σκασουμε πια 2 κιλα πανω 2 κατω.ωχου...

age.png

Αν δεν κανω λαθος η Frosobal εχει βγαλει τα μεγαλυτερα διδυμα.....

Ο ενας 3370 και ο αλλος 3190....θρεφταρακια!!!!!!

Ας ειναι καλα τα μωρακια μας και ολα τα αλλα ερχονται!!!!!

θυμασαι ποτε γεννησε?εννοω εβδομαδες.

age.png

Διαφημίσεις

Ελα ντε....παντως στο ντοκυμαντερ για τα διδυμα που ειχα δει στο ΣΚΑΙ ελεγα οτι η μητρα αντεχει βαρος μεχρι 5,5 κιλα.....γι αυτο και τα 4δυμα τα βγαζουν οταν φτασουν 1 κιλο το καθε ενα...γιατι υπαρχει κ βαρος απο τα υγρα,πλακουντες κτλ κτλ......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Jasmini, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΟΥ! Να τα καμαρώνετε πάντα χαρούμενα!

Και στα δικά μας οι υπόλοιπες, κορίτσια!!!

Τι συγκινητικό, το ζήσαμε κι αυτό! Άραγε, τι να κάνει τώρα η Jasmini;

Περιμένουμε όλες τα νέα γεμάτες αγωνία, ε;

Εγώ ξέχασα να σας πω ότι χθες εκτός από τον υπέρηχο κοιλίτσας και το πρώτο dvd των νινακίων μας, που αποκτήσαμε, είχαμε και διακολπικό υπέρηχο.............. Άραγε, πόσο ακόμη θα το ζούμε αυτό; Κάθε χρόνο στο test pap δεν έχω χειρότερο, από αυτό το σημείο, καθώς και την ίδια την εξέταση, φυσικά!

Τι άλλα νέα, βρε κορίτσια; Περάσαμε μεγάλη ένταση με την αναμονή του σημερινού τοκετού και τώρα δεν έχουμε τι να πούμε;

Joy, εγώ προσπάθησα να το αποκρύψω, αλλά τον προηγούμενο μήνα πήρα σχεδόν 4 κιλά. Τα 2, όπως εσύ, σε 2 εβδομάδες. Είχα πάθει σοκ... Μετά το ξεπέρασα. Στα πόσα είσαι τώρα; Εγώ την προηγούμενη Τρίτη ήμουν στα +13.... Στις 25 του μηνός θα ξαναζυγιστώ πια. Δεν αντέχω να το παρακολουθώ πιο στενά! Επίσης, και κλείνω με αυτό, σήμερα έχω συνταρακτική συχνοουρία... Ειδικά από το απόγευμα και μετά! Καλέ, ας με σταματήσει κάποιος!

rPPrp3.png

Επέστρεψα κι εγώ. Είχα πεινάσει με τα ελάχιστα ανάλατα φασολάκια, που έφαγα το απόγευμα, και το μισό πεπόνι στη συνέχεια... Έτσι, κατέβηκα να κάνω λίγο παγωμένο γάλα με corn flakes (δημητριακά, εννοώ) και λίγο γιαουρτάκι, διότι ανησυχώ μήπως η συχνοουρία είναι δείγμα μυκητών (από την αντιβίωση, που είχα πάρει).

Περίεργο, αλλά ενώ είμαι άυπνη από χθες το βράδυ, δεν μου κολλάει ύπνος. Ο άντρας μου αποκοιμήθηκε πρώτος! Πρωτοφανές, αλλά είναι κι εκείνος κουρασμένος γιατί χθες δούλεψε αργά. Μάλλον φοβάμαι την πρωινή ένεση και το καθυστερώ να ξαπλώσω. Έτσι, είμαι καθιστή στο κρεβάτι με το laptop! Εσείς τι κάνετε; Πού είναι η Όλγα να μας πει καυτά νέα;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...