Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα κουκλίτσες μου!

Είμαι σταθερά εδώ στη δουλειά κι έχω κι εγώ τη δέουσα αγωνία για την Jasmini! Όπως είπε και η Όλγα, λογικά τα αγοράκια έχουν ήδη έρθει στον κόσμο... Τι συγκινητικό. Θα τα έχει δει, θα τα έχει αγκαλιάσει, θα τους έχει πει τα πρώτα λόγια αγάπης, για να τα καθησυχάσει, που θα κλαίνει και θα φοβούνται... Πωπω, θα γίνω ρόμπα στη δουλειά, θα με πιάσουν τα κλάματα!

rPPrp3.png

Αλήθεια, πώς κοιμηθήκατε απόψε; Witch, όχι τόσο καλά, ε; Τα ίδια κι εγώ! Από τις 4 και μετά, που επέστρεψε ο άντρας μου από βραδυνή δουλειά, δεν ξανακοιμήθηκα. Τα αγόρια ήταν πολύ δραστήρια, μα πάρα πολύ. Όπου κι αν γύρναγα, μου κάνανε δύσπνοια με τις κωλοτούμπες τους. Έτσι, έμεινα κι εγώ καθιστή... Τώρα τα μάτια μου κλείνουν. Σηκώθηκα από το μαύρο χάραμα, για να είμαστε και έγκαιρα στο ΙΑΣΩ, λόγω της κορτιζόνης! Την έκανα κι αυτή και πάει στο καλό. Αύριο το πρωί η επόμενη. Ααααχ, τι τσίμπημα ήταν αυτό (έχω ψυχολογικό με τη βελόνα...). Κοριτσάκια, να ρωτήσω κάτι; Όταν λέμε όχι αλάτι και ζάχαρη κατά τη διάρκεια της ένεσης, εννοούμε ΚΑΘΟΛΟΥ, σε αυστηρά καμία μορφή τους; Γιατί εμένα μου έκοψε το αλάτι, μόνο εξαιτίας του πρηξίματος στα πόδια, κι αυτό χωρίς να με τρομοκρατήσει. Δηλαδή, αν θέλω κι ένα κομματάκι γραβιέρα, ας το φάω, ή αν πάμε έξω και θέλω ένα κομματάκι λουκάνικο, να το χτυπήσω. Απλώς να μαγειρεύω τελείως ανάλατα στο σπίτι (πάντα για το πρήξιμο μιλάμε). Για ζάχαρη δεν είπαμε τίποτα. Εγώ έβαλα δύο κουλουράκια στον καφέ μου τώρα, στον οποίο είχα βάλει 1/2 κουταλάκι ζάχαρη (δεν πίνεται σκέτος, ο σκασμένος). Επίσης, πίνω χυμό πορτοκάλι αυτή τη στιγμή, τι λέτε κι εσείς;

rPPrp3.png

Αχ ναι , άντε πότε θα μάθουμε νέα της? Πω πω πας ακόμη για δουλειά? πως αντέχεις με αυτή την ζέστη? εσύ καλά είσαι?

Μπράβο Γιώτα σε βλέπω να κρατάς περισσότερο από εμένα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου. Αν και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Ο μικρός σου καλά? Να μας πεις κι εσύ τα νέα από τον γιατρό σου.

Πω πω η Jasmini θα είναι τώρα μέσα στην τρελή χαρά. Την φαντάζεστε?Άντε πλησιάζουμε κι εμείς στην θέση της. Ο άντρας της να είναι καλύτερα άραγε? Θα δούμε. :P:p

Διαφημίσεις

AGORAKIA αν εσένα σου είπε έτσι γιατρός σου τότε οκ. Εμένα μου είχε πει να προσέξω αρκετά. Έτρωγα μια σταλίτσα ίσα ίσα. Αλλά μην φανταστείς για πέντε έξι μέρες μόνο. Μετά κανονικά. Μιλάμε για όταν έκανα την κορτιζόνη. Βέβαια εμένα δεν έχουν πρηστέι τα πόδια μου καθόλου κ επειδή έχω πάρα πολύ χαμηλή πίεση μου έχει πει να τρωω παραπάνω αλάτι. Είναι ανάλογα την περίπτωση. Αλλάστο θέμα της κορτιζόνης θέλει λίγη προσοχή παραπάνω. Θα στο πουν και τα άλλα τα κορίτσια εδώ. Μην αγχώνεσαι. Στο ΙΑΣΩ γιατί πήγες ?

Τα δικα σου νεα περιμενουμε glorr,τα δικα μου σε δυο μερες.

Θα σου κανει υπερηχο να τα δειτε κ να τα μετρησετε ή μονο θα τα ακουσετε?????

Δενξέρω Γιώτα. Αύριο θα δούμε. Είμαι κι εγώ περίεργη. Αλλά αυτή την στιγμή νιώθω την κοιλιά μου τσίτα, πέτρα. Μου είπε κι ο άλλος ο γιατρός στο ντόπλερ την περασμένη Πέμπτη ότι΄κάνω συσπάσεις και μάλλον θα πάμε για νωρίτερα. ΄Τώρα τι να σου πω ? δεν ξέρω κι εγώ.

Αχ ναι , άντε πότε θα μάθουμε νέα της? Πω πω πας ακόμη για δουλειά? πως αντέχεις με αυτή την ζέστη? εσύ καλά είσαι?

Μπράβο Γιώτα σε βλέπω να κρατάς περισσότερο από εμένα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου. Αν και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Ο μικρός σου καλά? Να μας πεις κι εσύ τα νέα από τον γιατρό σου.

Πω πω η Jasmini θα είναι τώρα μέσα στην τρελή χαρά. Την φαντάζεστε?Άντε πλησιάζουμε κι εμείς στην θέση της. Ο άντρας της να είναι καλύτερα άραγε? Θα δούμε. :P:p

Είμαι καλούτσικα... Εκτός από την αϋπνία, έχω και μια τάση για εμετό από χθες το μεσημέρι (που κράτησε και όλο το βράδυ) και σχεδόν κρατάει ακόμη, ενώ το πρωί που σηκώθηκα είχα και κρυάδες! Ελπίζω να μην κόλλησα καμιά από τις ιώσεις, που σέρνονται αυτές τις μέρες... Τώρα, βέβαια, αισθάνομαι μια ιδέα καλύτερα.

rPPrp3.png

AGORAKIA αν εσένα σου είπε έτσι γιατρός σου τότε οκ. Εμένα μου είχε πει να προσέξω αρκετά. Έτρωγα μια σταλίτσα ίσα ίσα. Αλλά μην φανταστείς για πέντε έξι μέρες μόνο. Μετά κανονικά. Μιλάμε για όταν έκανα την κορτιζόνη. Βέβαια εμένα δεν έχουν πρηστέι τα πόδια μου καθόλου κ επειδή έχω πάρα πολύ χαμηλή πίεση μου έχει πει να τρωω παραπάνω αλάτι. Είναι ανάλογα την περίπτωση. Αλλάστο θέμα της κορτιζόνης θέλει λίγη προσοχή παραπάνω. Θα στο πουν και τα άλλα τα κορίτσια εδώ. Μην αγχώνεσαι. Στο ΙΑΣΩ γιατί πήγες ?

Μα, επίσης, είμαι υποτασική και δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς αλάτι (αν νιώσω καμιά εξάντληση σήμερα, θα πρέπει να του το υπενθυμίσω)... Στο ΙΑΣΩ πήγα για να με δει λιγάκι και να μου κάνουν και την ένεση (την είχα πάρει μαζί μου και τους την πήγα. απλώς δεν ήθελε να την κάνω σε φαρμακείο)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

AGORAKIA κι εμενα μου ειχε πει να μην τρωω τελειως αναλατα.Αλλα για να σου ειπε ο ιατρος σου οχι αλατι κατι θα γνωριζει περισσοτερο.Εγω παντως ετρωγα κανονικα τα παντα οταν εκανα τις κορτιζονες αλλα με τσακισαν οι καουρες εκεινες τις ημερες κ το συνεδεσα με αυτο.Οσο για το χυμο πορτοκαλι επειδη ειναι λιγο οξινος δε σε πειραζει????Εμενα με πειραζει στην εγκυμοσυνη...ασε που δεν ειναι η εποχη τους τωρα κ καλο ειναι να τα αποφευγεις.......

glorr θα περιμενουμε νεα σου το βραδυ!!!!!Τι ωρα περιπου θα γυρισεις?????Οτι και να σου πει ολα καλα θα πανε!!!!!Αλλωστε μπηκαμε κ εμεις στην τελικη ευθεια!!!!!!Οποτε θελουν ας ορισουν!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

AGORAKIA κι εμενα μου ειχε πει να μην τρωω τελειως αναλατα.Αλλα για να σου ειπε ο ιατρος σου οχι αλατι κατι θα γνωριζει περισσοτερο.Εγω παντως ετρωγα κανονικα τα παντα οταν εκανα τις κορτιζονες αλλα με τσακισαν οι καουρες εκεινες τις ημερες κ το συνεδεσα με αυτο.Οσο για το χυμο πορτοκαλι επειδη ειναι λιγο οξινος δε σε πειραζει????Εμενα με πειραζει στην εγκυμοσυνη...ασε που δεν ειναι η εποχη τους τωρα κ καλο ειναι να τα αποφευγεις.......

glorr θα περιμενουμε νεα σου το βραδυ!!!!!Τι ωρα περιπου θα γυρισεις?????Οτι και να σου πει ολα καλα θα πανε!!!!!Αλλωστε μπηκαμε κ εμεις στην τελικη ευθεια!!!!!!Οποτε θελουν ας ορισουν!!!!!!

Δεν πίνω φυσικό χυμό, πίνω ΟΛΥΜΠΟΣ (το 1/2 λίτρο). Με κρατάει στη δουλειά και δεν τσιμπολογάω τίποτε άλλο. Γενικά κι εγώ, ό,τι είναι εκτός εποχής, βέβαια, το αποφεύγω πάντα!

Τώρα δεν με πειράζει τόσο το όξινο. Αλλά στις αρχές, που ήταν και χειμώνας και έπινα φρεσκοστυμμένο κάθε πρωί (συνήθεια χρόνων!), με ενοχλούσε. Κάποια πρωινά τον έκανα και εμετό, αλλά σε σχέση με τις ναυτίες που είχα τις απίστευτες, έχω πιει αρκετό φρέσκο πορτοκάλι. Ήταν εντυπωσιακό το πόσο το ήθελα. Ίσως επειδή μέχρι και τον 5ο τρελαινόμουν για ξινά. Πάντα μου άρεσαν, αλλά αυτό το διάστημα έκανα σαν τρελή για ξινό. Δεν με ένοιαζαν ούτε γλυκά, ούτε τίποτε άλλο. Μόνο να είχε πολύ λεμόνι και να ήταν ξινό! Ήμουν σχεδόν αστεία. Μου πέφταν τα σάλια κανονικά, κανονικά σου λέω! Τι αστεία, γελοία ήμουν.... :) :) :)

rPPrp3.png

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!!

Γ Ε Ν Ν Η Σ Α Μ Ε!!!!!!!!!!!!

Οι δυο παιδαροι γεννηθηκαν 2500 και 2200.Απο υγεια σκιζουν!Για λιγες ωρες θα βρισκονται στην εντατικη για παρακολουθηση και το απογευμα στην αγκαλια της μανουλας.Ο ενας ειναι μελαχροινος και ο αλλος πιο ανοιχτοχρωμος.Η μανουλα μας ειναι καλα,σηκωθηκε κιολας για λιγο,τις εβγαλαν ορο και καθετηρα.Μονο λιγο ζαλαδα εχει ακομη.

Τα νεοτερα το βραδακι που θα γυρισω γιατι ειμαι εκτος και γραφω απο το κινητο!

Μαζεψ΄τε ερωτησεις

Φιλακια πολλα!

Υ.Γ δεν πιστευω να γεννησει καμια αλλη σημερα;;;;;

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσάκια, βγαίνω επειγόντως. Πρέπει να πάω από το ΗΡΑ να επικυρώσω την παραγγελία! Φιλιά, τα λέμε βραδάκι! Glorr, θα δεις τα νινάκια σου κι εσύ! Γιούπι, θα περιμένουμε νέα!

rPPrp3.png

Τελεια νεα!!!!!

Μπραβο Jasmini.....να σου ζησουν οι παιδαροι!!!!!!

Σιγα μη δε σηκωνοτανε το θηριο.....ειναι βραχος η φιλεναδα μας.....

ΟΛΓΑ79 να της στειλεις πολλα πολλα φιλια!!!!!!Αντε πλησιαζει και το απογευμα που θα τα παρει αγκαλιτσα!!!!!Θα αποτρελλαθει!!!!!!!

Καλο μεσημερι κοριτσια,θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...