Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ευχαριστα τα νεα agorakia.τι φοβασαι καλε?τη κορτιζονη?δεν ειναι τιποτα.θα κοψεις και αλατι και ζαχαρη και θα εισαι μια χαρα.

εγω δεν εχω τιποτα νεο για τα μωρακια αλλα εχω ξενερωσει απιστευτα γιατι ο γιατρος θα λειπει 14 με 30 ιουλιου.κατα τη γνωμη μου τη πιο κρισιμη περιοδο.εγω υποτιθεται οτι γενναω 10 αυγουστου και μονος του λεει συνεχεια οτι δεν προκειται να φτασω μεχρι τοτε.

age.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, επέστρεψα από μια γύρα για χαιρετούρες, λες και πάω κανένα ταξίδι ένιωσα! Με φιλούσαν, με χαιρετούσαν, μου ευχόντουσαν.. μόνο που δεν κλαίγανε :) :)

Δεν μπορούσα να μην μπω να δω νέα σας, τελευταία μέρα!!!! Πραγματικά θα μου λείψετε πολύ και θα σας σκέφτομαι!!! Αχ θα κλάψω..καλέ δεν ξενιτεύομαι ... γεννάω ... τι έχω πάθει?? Κι ακόμα δεν έχω αγχωθεί για τη γέννα, αλλά για το σπίτι ... ποιός θα καθαρίζει τώρα που θα λείπω, αν θα έχει ο άντρας μου καθαρά ρούχα να αλλάζει και τέτοια ... τρελή παιδί μου, τελείως :)

Έβαλα δυο πλυντήρια, στεγνωτήρια, τακτοποίησα, έπλυνα ποτήρια, έκλεισα βαλίτσα! Θα ξυπνήσω και 5 η ώρα το πρωί για ένα μπανάκι και ΕΤΟΙΜΗ!!!!! Μήπως ξέχασα κάτι??? :? :? :?

Agorakia ήθελα να δω και τα νέα σου φυσικά! Μεγάλωσαν τα μωρούλια, φτάνεις κι εσύ σιγά σιγά..τι έμεινε? Την κορτιζόνη μην τη φοβάσαι, δεν θα την καταλάβεις!!! Για τα πρησμένα πόδια άκου τι θα κάνεις.. ένα λεκανάκι κρύο νερό με παγάκια και μπόλικο αλάτι, βάλτα μέσα για κανένα 10λεπτο-15λεπτο, αν θες και παραπάνω! Ψηλά μετά και ανοιχτό κλιματιστικό! Εμένα έτσι μόνο ξεπρίστηκαν!

Witch τον ρώτησες τον γιατρό τι θα γίνει που θα λείπει την κρίσιμη περίοδο? Αν τον χρειαστείς, αν γεννήσεις? Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση? Έχει αντικαταστάτη? Και αν ναι, μήπως να τον γνωρίσεις και αυτόν?

Ααααα, τελικά ήπια ένα ποτήρι γάλα, οπότε έκλεισα την μέρα με ένα τόστ και ένα ποτήρι γάλα και πήγα κανονικά και τουαλέτα. Αν λοιπόν μου κάνουν κλύσμα.. θα έχει αποτέλεσμα??? :)

Διψάω τώρα, αλλά νερό δεν μπορώ πια να πιω. Δεν νυστάζω κιόλας, μάλλον από την αγωνία!! Σας ζάλισα ε?

Λοιπόν, νεότερα αύριο μεσημεράκι!!! Φιλάκια πολλά, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι (πάντα στην ώρα σας, για να μην ταλαιπωρηθούν τα μωράκια ή εσείς) να φτάσετε στην θέση μου και να περιμένετε να περασουν ώρες μόνο για να δείτε επιτέλους ποιοί τεντώνονταν, ποιοί κλωτσούσαν, ποιοί σας έκαναν μέσα από την κοιλίτσα σας, να αγωνιάτε, να ανησυχείτε, να στεναχωριόσαστε, να χαμογελάτε, να πιστεύετε, να καρδιοχτυπάτε τόσους μήνες!!!!

Επιτέλους αύριο θα τα πάρω αγκαλίτσα και ακόμα μου φαίνεται απίστευτο!!

Καλό βράδυ και φιλάκια πολλά, να προσέχετε!!!!

RKdwp3.png

Ολγάκι μου, με τα γλυκά αγοράκια σου (τι γλυκές φωνούλες που έχουνε? :) ) θα τα πούμε αύριο με νέα, για να ενημερώσεις και τις άλλες φιλενάδες εδώ!!

Αχ δεν ξεκολλάω από το φόρουμ .... δεν είναι και καμιά μέσα να με διώξει, μπας και αποφασίσω να κοιμηθώ τις λίγες ώρες που απομένουν!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Σας καλημερίζω πρώτη σήμερα μιας και σηκωθηκα πια και είμαι έτοιμη!!!

Έχω ραντεβού με δύο παίδαρους σήμερα κι έτσι έκανα έναν σχετικό καλλωπισμό!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RKdwp3.png

Καλημερα!!!!!

Εχω πολυ αγωνια για την Jasminoula μας.Ανεξηγητη βεβαια γιατι δεν υπαρχει λογος,απλα ανυπομονω να παρει τα αγορακια της αγκαλιτσα!!!!!

Θα περιμενω νεα σαν τρελλη!!!!!

Σημερα δεν εχει μαγειρεμα,λεω να σιδερωσω λιγο και μετα αν ειμαι καλα θελω να παω να παρω δωρο του αντρα μου που εχει γενεθλια την αλλη Τριτη στις 13......απλα πρεπει να παω με το αυτοκινητο κ γι αυτο λεω να παω αυτην την εβδομαδα μην εχουμε τιποτα απροοπτα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ευχαριστα τα νεα agorakia.τι φοβασαι καλε?τη κορτιζονη?δεν ειναι τιποτα.θα κοψεις και αλατι και ζαχαρη και θα εισαι μια χαρα.

εγω δεν εχω τιποτα νεο για τα μωρακια αλλα εχω ξενερωσει απιστευτα γιατι ο γιατρος θα λειπει 14 με 30 ιουλιου.κατα τη γνωμη μου τη πιο κρισιμη περιοδο.εγω υποτιθεται οτι γενναω 10 αυγουστου και μονος του λεει συνεχεια οτι δεν προκειται να φτασω μεχρι τοτε.

Αχ αυτό το φοβάμαι και για μένα. Δεν μου είπε πότε θα φύγει διακοπές, αλλά με βλέπω να γεννάω κοντά στο 15Αυγουστο και θα ψάχνω και τις μαίες όχι μόνο τον γιατρό!!

Σε ποιο νοσοκομείο είπαμε γεννάς?? Και με ποιον γιατρό?

καλημερα.δεν εχω κοιμηθει καθολου καλα,τα ματια μου ειναι πρησμενα κι εβαλα και τα κλαματα με τις τελευταιες σειρες του μην της jasmini.''να δείτε επιτέλους ποιοί τεντώνονταν, ποιοί κλωτσούσαν, ποιοί σας έκαναν μέσα από την κοιλίτσα σας, να αγωνιάτε, να ανησυχείτε, να στεναχωριόσαστε, να χαμογελάτε, να πιστεύετε, να καρδιοχτυπάτε τόσους μήνες!!!!''

joy στο ΙΑΣΩ γενναω.ο γιατρος μου εχει αφησει για αντικαταστατη του καποιον Σπανοπουλο.δεν μου αρεσει καθολου ολο αυτο και εχω αγχωθει απιστευτα.ρωτησε και τον δικο σου ποτε θα λειπει μηπως και πας απο τωρα σε οποιον αφησει στη θεση του.

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι μου! Τι μερα και η σημερινη! Εχθες το βραδυ δε μπορουσα με τιποτα να μπω internet και να δωσω τις τελευταιες ευχες μου στη jasmini μας και πηγα για υπνο! Απο οτι βλεπω το ξενυχτησε! Πω πω φανταζομαι τον ενθουσιασμο της και τη λαχταρα της! Πιστευω οτι ειναι το πιο ομορφο συναισθημα που βιωνει καθε νεα μανουλα! Αχ θα συγκινηθω, δεν το πιστευω παλι θα με παρουνε τα ζουμια! Κοριτακια και τι δε θα εδινα να το ζουσα αυριο κι εγω αυτο! Ολγακι μου οταν εχεις νεα να μας ενημερωσεις αμεσως! Αντε ολα καλα θα πανε αλλα μεχρι τελευταια στιγμη μια ανησυχια υπαρχει!

Ολγακι εσενα οι αντρες σου ξυπνησανε? Αντε κοριτσακια μου καλη μας μερα και ελπιζω να ειναι μια πραγματικα ομορφη μερα! Φιλια!

καλημερααα κοριτσια!!!!

Πολυ πιθανο οι καινουργιοι αντρες της παρεας να εχουν ερθει σε αυτον τον κοσμο!!!!

Οταν θα συνέλθει θα με παρει τηλ. και θα σας ενημερωσω αμέσως

Προς το παρόν ετοιμαζομαι να φυγω γιατι εχουμε σημερα παιδιατρο

φιλακια πολλα και τα λεμε οταν εχω νεα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ witch Πέμπτη που έχω γυναικολόγο θα τον ρωτήσω πάλι. Γιατί την Προηγούμενη φορά μου λέει μην ανησυχείς!! Και γώ θα γεννήσω και Αλεξάνδρας! Φαντάσου τώρα σε δημόσιο νοσοκομείο τι θα γίνεται κοντά στο 15 Αυγουστου! Αν ισχύει ότι και στις υπόλοιπες υπηρεσίες, όλοι τότε μαλώναμε και θέλαμε να φύγουμε!

Καλημέρα και από εμένα,τι κάνετε ?να ευχηθώ καλή λευτεριά και εγώ αν και μαλλόν αυτό έχει ήδη γίνει.jasminoula εύχομαι να έχεις σήμερα τις πιο ευτυχισμένες στιγμες τησ ζωής σου.

Έγω είμαι ξάπλα στο κρεβάτι και έχω ως προσωπική γραμματέα την αδερφή μου,που μου πληκτρολογεί τα μηνύματα μου.Και μου λέει συνέχεια......πιο γρήγορα πιο γρήγορα ,αλλά για να τελειώσει μια λέξη κοντεύω να γεννήσω.Και την έχω και απλήρωτη,αυτή η καυμενούλα μου ζητάει μισθουλάκο.αλλά εγώ λέω πως πιάστηκα και γυρνάω πλευρό.

'Οταν με ξαναρωτάει εγώ της λέω πως θα της κάνω δώρο 2 φανταστικά ανίψια.Καλά δεν λέω?Και εκείνη μου απαντάει πως θα είναι φανταστικά σαν την θεία τους.

Αύριο θα σας έχω και εγώ νεα ,πάω στο γιατρό να με δει και να μου κλείσει ραντεβού για το πότε θα γεννήσω.Αν δεν μου πει,θα πάω να στηθώ μόνη μου στο μαιευτήριο και θα φωνάζω,ξεγεννήστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::roll::lol::P

glorr παρε εσυ σειρα για να παρω κι εγω!!!!!

Το βραδυ θα παρω τηλ τον ιατρο να κλεισω ραντεβου για Πεμπτη να δουμε τα αγορακια μας αλλα δεν νομιζω πως θα μου κλεισει ραντεβου για να γεννησω....νομιζω ειναι νωρις ακομη....εκτος αν εφτασε ο πλακουντας στο 3......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...