Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια Χριστός Ανέστη!!

Να χαίρεστε τα μωράκια σας και για εμάς τις υπόλοιπες καλή λευτεριά και του χρόνου με το καλό να κάνουμε κι εμείς Ανάσταση με τα μωράκια μας!

RKdwp3.png

Χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!! Ελπίζω να περάσατε και να περνάτε καλά!!!!!

το shopping μας δεν τελείωσε ακόμα, αν και έχουμε κάνει μεγάλες προόδους και με απρόβλεπτη εξέλιξη. Ελπίζω αύριο να λάβει τέλος το part 1 (το part 2 θα είναι κοντά στη γέννα) γιατί γυρνάμε τα μαγαζιά πρωι- βράδυ!!!!! Με γνωρίζουν σε όλα τα μαγαζιά... Θεέ μου.... Όταν θα τελειώσω, θα γράψω το μακροσκελέστατο report μου.

Φιλάκια και καλό βράδυ

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!! Ελπίζω να περάσατε και να περνάτε καλά!!!!!

το shopping μας δεν τελείωσε ακόμα, αν και έχουμε κάνει μεγάλες προόδους και με απρόβλεπτη εξέλιξη. Ελπίζω αύριο να λάβει τέλος το part 1 (το part 2 θα είναι κοντά στη γέννα) γιατί γυρνάμε τα μαγαζιά πρωι- βράδυ!!!!! Με γνωρίζουν σε όλα τα μαγαζιά... Θεέ μου.... Όταν θα τελειώσω, θα γράψω το μακροσκελέστατο report μου.

Φιλάκια και καλό βράδυ

Που είσαι βρε Twins 2010? Τι κάνεις? Έχεις ξεσηκώσει όλα τα μαγαζιά? Τι ψώνισες? Με άγχωσες. Εγώ δεν έχω πάει ακόμη να ψωνίσω. Δεν έχω αρχίσει δηλαδή. Μήπως πρέπει να ξεκινήσω κι εγώ? Για δώσε καμιά ιδέα. Εσύ με τι ξεκίνησες? :rolleyes:

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!

Ψώνισα κι εγώ σήμερα!! Έκανα το μεγαλύτερο μέρος των αγορών. 2 κρεβατάκια από το ΗΡΑ (miki), 2 σετ προίκας baby mickey, αντίστοιχη αλλαξιέρα-συρταριέρα-μπανιέρα.

Έπονται και τα υπόλοιπα σιγά σιγά.

RKdwp3.png

Καλησπέρα σας!!!! Τελειώσαμε και το shopping για σήμερα... Πήραμε καρότσι, κρεββάτια, προικούλες, καλαθάκια, διακόσμηση... καλά πάμε...

Glorr, σου έστειλα πμ με όλο το χρονικό μας στα μαγαζιά της Αττικής!

Αυρίο έχω β' επιπέδου και ραντεβού με το γιατρό... δεν κρύβω ότι έχω πολύ αγωνία... τι να πω! Όποιος ακούσει φωνες κατα το απογευματάκι, θα ξέρει από που είναι!!!!!!

Α, και τα καινούρια μας συμπτώματα (για να γελάσετε και λίγο):

α) Με πιάνουν κάτι εξάψεις :oops:... ζεσταίνομαι απίστευτα λες και είναι Ιούλιος. Πετάω όλα τα σεντόνια, τα παπλώματα, ο αντρας μου κοντεύει να πάθει κρυοπαγήματα και εγώ καίγομαι!!!!! Πόσο θα κρατήσει αυτό;;;;;;

β) Θέλω να δείχνω την κοιλια μου σε όλους (και περιμένω να μου πουν όλοι τι όμορφη που είναι, τι ωραία, τι γλυκιά κλπ, κλπ). Έχει γίνει τεράστια, όλη την ώρα τρακάρω.. και γελάω. :-P

Εντωμεταξυ, οι στομαχόπονοι, καλά κρατούν, αλλά βρήκα την παντέντα και τρώω... όχι θα άφηνα το συνήθειο της λαιμαργίας μου ;)

Καλό βράδυ σε όλες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα σας!!!! Τελειώσαμε και το shopping για σήμερα... Πήραμε καρότσι, κρεββάτια, προικούλες, καλαθάκια, διακόσμηση... καλά πάμε...

Glorr, σου έστειλα πμ με όλο το χρονικό μας στα μαγαζιά της Αττικής!

Αυρίο έχω β' επιπέδου και ραντεβού με το γιατρό... δεν κρύβω ότι έχω πολύ αγωνία... τι να πω! Όποιος ακούσει φωνες κατα το απογευματάκι, θα ξέρει από που είναι!!!!!!

Α, και τα καινούρια μας συμπτώματα (για να γελάσετε και λίγο):

α) Με πιάνουν κάτι εξάψεις :oops:... ζεσταίνομαι απίστευτα λες και είναι Ιούλιος. Πετάω όλα τα σεντόνια, τα παπλώματα, ο αντρας μου κοντεύει να πάθει κρυοπαγήματα και εγώ καίγομαι!!!!! Πόσο θα κρατήσει αυτό;;;;;;

β) Θέλω να δείχνω την κοιλια μου σε όλους (και περιμένω να μου πουν όλοι τι όμορφη που είναι, τι ωραία, τι γλυκιά κλπ, κλπ). Έχει γίνει τεράστια, όλη την ώρα τρακάρω.. και γελάω. :-P

Εντωμεταξυ, οι στομαχόπονοι, καλά κρατούν, αλλά βρήκα την παντέντα και τρώω... όχι θα άφηνα το συνήθειο της λαιμαργίας μου ;)

Καλό βράδυ σε όλες!

Καλορίζικα για όλα. Μπράβο. Τα ξεσήκωσες όλα. Μια χαρά. Τέλεια. Η φάρμα που πήρες, ωραία? Γιατί κι εμένα αυτή μου άρεσε που τα είχα δει στην σελίδα.

Αύριο πας για Β' επιπέδου ε? Ωραία. Άντε θα δεις και τα ζουζούνια. Περιμένω νέα οπωσδήποτε.

Τι πατέντα βρήκες για το στομάχι που πονάει? Για πες και σ' εμάς. :rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα! :P

Μεγάλη η μέρα μας σήμερα και κοιμήθηκα πάλι απαίσια... αχ άτιμες εξάψεις, εβλεπα και εφιάλτες, με έπιασε και κράμπα... αφού όταν ξύπνησα είπα ένα μεγάλο δόξα τω Θεω που ξύπνησα... τουλάχιστον έχει προηγηθεί η Jasmini με τα πολύ θετικά αποτελέσματά της και έχω πάρει λίγο κουράγιο!

Glorr, η φάρμα είναι τέλεια. Την είδα στο κατάστημα στημένη σε λευκό τοίχο και έδειχνε υπέροχη. Νομίζω ότι πάει σε κάθε χρώμα. Ειναι και εκπαιδευτική... μαθαίνουν τα παιδάκια όλα τα ζωάκια έτσι! Όσο για την πατέντα: χμ... τρία μαξιλάρια, περπάτημα και το μαγνήσιο τουλάχιστον τρεις ώρες πριν τον ύπνο.

Αφού σας ζάλισα πάλι, σας εύχομαι μία πολύ καλή μέρα!!!!!

Υ.Γ. Έχει κανένας νέα από την Πίτερ Πάν και τα πρωταπριλιάτικα μωράκια της;

Υ.Γ. 2: Έχουμε χάσει τη giota που άνοιξε και το θέμα στο parentscafe. Πού να πήγε άραγε; :confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! :P

Μεγάλη η μέρα μας σήμερα και κοιμήθηκα πάλι απαίσια... αχ άτιμες εξάψεις, εβλεπα και εφιάλτες, με έπιασε και κράμπα... αφού όταν ξύπνησα είπα ένα μεγάλο δόξα τω Θεω που ξύπνησα... τουλάχιστον έχει προηγηθεί η Jasmini με τα πολύ θετικά αποτελέσματά της και έχω πάρει λίγο κουράγιο!

Glorr, η φάρμα είναι τέλεια. Την είδα στο κατάστημα στημένη σε λευκό τοίχο και έδειχνε υπέροχη. Νομίζω ότι πάει σε κάθε χρώμα. Ειναι και εκπαιδευτική... μαθαίνουν τα παιδάκια όλα τα ζωάκια έτσι! Όσο για την πατέντα: χμ... τρία μαξιλάρια, περπάτημα και το μαγνήσιο τουλάχιστον τρεις ώρες πριν τον ύπνο.

Αφού σας ζάλισα πάλι, σας εύχομαι μία πολύ καλή μέρα!!!!!

Υ.Γ. Έχει κανένας νέα από την Πίτερ Πάν και τα πρωταπριλιάτικα μωράκια της;

Υ.Γ. 2: Έχουμε χάσει τη giota που άνοιξε και το θέμα στο parentscafe. Πού να πήγε άραγε; :confused:

Γειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! Σήμερα έιναι η μεγάλη μερα ε? Άντε περιμένουμε νέα σου. Μην μας ξεχάσεις. Να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός......

Και επιστρέψαμε.... μέρα γιατρών σήμερα.

Τα μπουμπουδάκια είναι καλά, ο μπέμπης μας 550 γραμμαρίων και η μπουμπου 480. Το μόνο περίεργο είναι ότι προς το τέλος του υπερηχογραφήματος ήθελα να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και μετά έκανα ένα πεντάλεπτο να συνέλθω (κυριολοκτικά), μάλλον λόγω του ότι εμεινα στην ίδια στάση όλη την ώρα.

Η συνέχεια.... χαχα.... ένα έχω να πω... ο γιατρός με υποδέχτηκε με ένα φύλλο νοσοκομειακής δίαιτας και μου είπε να μην ξαναπάρω ούτε ένα κιλό. Οποτε το έχω ρίξει στο δροσερο νεράκι... κλαψ.

Α, και μου είπε να μην ξαναχαϊδεψω την κοιλιά μου γιατί κάνει συσπάσεις.

Για τοκετό η τελευταία ημερομηνία που δίνει είναι 23 Ιουλίου.

Γενικά, όλα καλά, εκτός από τα κιλά. Θα λιώσω! Glorr πες τη συνταγή του αδυνατίσματος:

Καληνύχτα σε όλες!!!! Και περιμένω νέα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπράβο βρε twins, είδες που όλα πήγαν καλά; Πάντως το θέμα κιλών με απασχολεί κι εμένα, ο γιατρός είπε ότι από εδώ και πέρα μου επιτρέπει εώς 2,5 κιλά τον μήνα κι εγω πάλι μέσα σε 1 εβδομάδα πήρα ήδη 1,5 κιλό!!! Θα με σουβλισει την επόμενη φορά! Αχ τι τραβάμε...

Φιλακια σε όλες!

RKdwp3.png

Και επιστρέψαμε.... μέρα γιατρών σήμερα.

Τα μπουμπουδάκια είναι καλά, ο μπέμπης μας 550 γραμμαρίων και η μπουμπου 480. Το μόνο περίεργο είναι ότι προς το τέλος του υπερηχογραφήματος ήθελα να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και μετά έκανα ένα πεντάλεπτο να συνέλθω (κυριολοκτικά), μάλλον λόγω του ότι εμεινα στην ίδια στάση όλη την ώρα.

Η συνέχεια.... χαχα.... ένα έχω να πω... ο γιατρός με υποδέχτηκε με ένα φύλλο νοσοκομειακής δίαιτας και μου είπε να μην ξαναπάρω ούτε ένα κιλό. Οποτε το έχω ρίξει στο δροσερο νεράκι... κλαψ.

Α, και μου είπε να μην ξαναχαϊδεψω την κοιλιά μου γιατί κάνει συσπάσεις.

Για τοκετό η τελευταία ημερομηνία που δίνει είναι 23 Ιουλίου.

Γενικά, όλα καλά, εκτός από τα κιλά. Θα λιώσω! Glorr πες τη συνταγή του αδυνατίσματος:

Καληνύχτα σε όλες!!!! Και περιμένω νέα.

Γεια σου Twins. Πολύ χαίρομαι. Όλα καλά. Δεν έχω καμιά συνταγή γιατο αδυνάτισμα. Απλά δεν έχω τρελή όρεξη και δεν τρώω. Μην ξεχνάς ότι εγώ είχα χάσει κιλά τα οποία τώρα έφτασα να ξαναπάρω για αυτό και δεν έχω πάρει καθόλου πάνω από τα κανονικά μου. Σε διαφορετικές συνθήκες ίσως είχα πάρει και εγώ.

Κάνουμε συσπάσεις από τώρα? Και με το χάιδεμα επιβαρύνεται? Άντε ρε . Δεν το ήξερα. Αυτό στο είπε αυτός που σου έκανε την β' επιπέδου? Και σου είπε και για την ημερομηνία? Άλλαξε δηλαδή η ημερομηνία? Σου είχε δώσει για πιο αργά και τώρα σου είπε για πιο νωρίς? Αλήθεια που την έκανες την εξέταση? Σε ζάλισα στις ερωτήσεις. Σορρυ αλλά θέλω να μάθω. Καταλαβαίνεις. Περιμένω νέα σου.:rolleyes:

Τόσο ο μαιευτήρας όσο και η μαία μου είπαν κάθετα ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. Αυτό δημιουργεί τρομερές συσπάσεις και είναι οι κινήσεις που κάνουν οι μαίες για να προκαλέσουν τοκετό. Μου είπε η μαία κατά λέξη "Μπορείς να αγκαλιάζεις την κοιλιά, να της μιλάς, αλλά όχι χάδια. Κάνει συσπάσεις στη μήτρα." Και πήρα και μία τρομάρα γιατί την κοιλιά τη χαϊδεύω συνέχεια! Αλλα μετά το χτεσινό, σταμάτησα.

Την ημερομηνία μου την είπε πάλι ο μαιευτήρας, είναι η αρχή της 38ης εβδομάδας. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας λόγος για να γεννήσουμε νωρίτερα εκτός βέβαια αν συνεχίσω να τρώω έτσι. Το πολύ βάρος (κορίτσια, από την αρχή της εγκυμοσύνης πήρα 15 κιλά!) κάνει διαβήτη κύησης που δημιουργεί ένα σωρο προβλήματα. Επίσης, αν δεν τα πάω καλά με το βάρος, θα υπάρξει πρόβλημα με την κορτιζόνη (η οποία αρχίζει την 27η εβδομάδα, ανα 2 εβδομάδες μία δόση). Γενικώς, καταφοβήθηκα. Το περίμενα δηλαδή, αλλά όχι και τόσο πολύ...

Το υπερηχογράφημα το έκανα στην "Ιατρική μητέρας- εμβρύου" στη Μιχαλακοπούλου. Εκεί δεν δίνουν CD και το υπερηχογράφημα είναι κλασικού τύπου, αν και αρκετά ευκρινές. Βέβαια, όπως σας είπα και χτες, μετά από λίγη ώρα ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μου τα διηγήθηκε μετά ο καλός μου. Μέτραγε, μέτραγε εκεί ο γιατρός, όλο νούμερα, λες και παίρναμε τις διαστάσεις για καρότσι :-P. Τα μπεμπούλια είναι και τα δύο όρθια τώρα με τα κεφαλάκια προς τα πάνω. Η ΠΗΤ του υπεχογραφήματος δεν άλλαξε, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι μία ημερομηνία που δεν πρόκειται να φτάσουμε.

Κατα τα άλλα όλα καλά. Ξεκίνησα τη δίαιτα σήμερα (παρεμπιπτόντως, αν τη χρειάζεστε, μπορώ να τη στείλω) και πεινάω απιστευτα:mad:.

Ουάου, λόγο ολόκληρο έγραψα... πείτε και εσείς τα δικά σας καλε...

Glorr τι ζώδιο θα είναι τα μπεμπέ μας; Έχεις σκεφτεί ονόματα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...