Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι, εδώ!!! Έριξα έναν υπνάκο, ξύπνησα, ήρθε ο γιατρός και εξέτασε τον άντρα μου (που έβαλε επιτέλους μυαλό και αποφάσισε να τον φωνάξει)- Ηρέμησα λίγο απο αυτό το θέμα.. ουφφφ.. έχει μια μικρή ιωσούλα (ίσως και λόγω άγχους). Μήπως ισχύει αυτό τελικά με τν αντρική κατάθλιψη??? :-D :grin: :-D :grin:

Maraki μου, άγχος καθόλου δεν έχω... μια πείνα μόνο έχω τώρα και δεν ξέρω τι ελαφρύ να φάω!!! Καμιά ιδέα???? :)

RKdwp3.png

επειδη φευγω για τον γιατρο και θα αργησω,jasmini μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ξεπερασει καθε σου προσδοκια η αυριανη μερα και να κρατησετε στην αγκαλια σας δυο γερα και καταπληκτικα μωρακια.τα δικα σας μωρακια!!!να εισαι σιγουρη οτι θα σε σκεφτομαστε και θα ανυπομονουμε για τα καλα σου νεα.πολλα φιλια.

age.png

jasmini μου αν σε προλαβα και δεν εφαγες, θα σου προτεινα μια ελαφρυα σαλατουλα! Σε λιγες μερες θα μπορεις να φας οτι θελεις! Χαιρομαι που δεν εισαι αγχωμενη, θα ειναι περηφανα τα μωρουλια σου για τη μαμακα τους!

Διαφημίσεις

jasminu κι από μένα τις καλύτερες ευχές!!!

Βασικά δεν ξέρω τι να πώ, πολύ συγκίνηση αδερφούλα μου!!

Να περάσει πολύ πολύ γρήγορα το βράδυ, ξεκούραστο και γλυκό και να πάρεις αύριο τα μπεμπέκια σου αγκαλιά!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αχ jasminaki δε σε προλαβα, αλλα χαιρομαι που εισαι τοσο cool μελουσα (πολυυυυυυ συντομα) μαμακα!!

ολα να πανε καλα κ τα υπεροχουλια σου αυριο στην αγκαλια σου, να σου χαρισουν την απολυτη ευτυχια!!!!!!!!

33E7p2.png

babas ολα πηγαινουν καλα με τα μπιμπικια σας κ χαιρομαι πολυ! αντε να τα παρετε κ σπιτι επιτελους κ να βρειτε τους ρυθμους σας στην τρελλη, αλλα κ γεματη χαρες ζωη που σας περιμενει!

witchακι ολα οκ στο γιατρο φανταζομαι..θα μας πεις κ συ τα νεα σου οταν μπορεσεις..

ζητω τα ραντεβου στο γιατρο! υπαρχουν τοσα ωραια να συζηταμε μετα! ποδαρακια που ειδαμε κτλ κτλ..

33E7p2.png

ολγακι αναπολεις τη δικη σου τελευταια βραδια πριν γινεις πανευτυχης μανουλα?

αλλα εφοσον πηγες εκτακτα, δεν το περασες ετσι...ηταν πιο εκπληξη, ε?

κυρια μου ειστε μια χαρα,περιμενουμε..(το πρωι)

κυρια μου τρεξτε γεννατε!! (το βραδυ) :mrgreen: επεισοδιακο, ανατρεπτικο κ ενδιαφερον!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Jasmini με το καλό με το καλό!! Να πάνε όλα τέλεια και για σένα και για τα μωράκια σας!

Με το καλό και στα δικά μας!

Εμείς κάναμε και την αυχενική και μάλλον είναι ένα κ ένα, τρελαθήκαμε από τη χαρά μας που είναι γερά και τα είδαμε κανονικά μωράκια να κουνάνε ποδαράκια και χεράκια, ανυπομονώ να τα πάρουμε αγκαλίτσα τα ζουζούνια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

ολγακι αναπολεις τη δικη σου τελευταια βραδια πριν γινεις πανευτυχης μανουλα?

αλλα εφοσον πηγες εκτακτα, δεν το περασες ετσι...ηταν πιο εκπληξη, ε?

κυρια μου ειστε μια χαρα,περιμενουμε..(το πρωι)

κυρια μου τρεξτε γεννατε!! (το βραδυ) :mrgreen: επεισοδιακο, ανατρεπτικο κ ενδιαφερον!!!

:lol::lol::lol:

Η αλήθεια ειναι οτι επαθα γερό σοκ!:oΔεν το περιμενα καθολου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κουκλίτσες μου, τι κάνετε; Πριν λίγο γυρίσαμε από τον υπέρηχο!!! Έκανα ένα ντους και έτρεξα να ξαναευχηθώ στην Jasmini, αλλά μάλλον δεν την πρόλαβα...

Δεν πειράζει, εγώ θα πω τις ευχές και ίσως τις διαβάσει αργότερα!

Jasminaki, κράτα γερά και να είσαι ψύχραιμη αυτό το τελευταίο βράδυ, που λέγεσαι ακόμη μέλλουσα! Από αύριο θα ανήκεις στο club των ευτυχισμένων διδυμομαμάδων. Και είμαστε πολύ χαρούμενες, που, κατά κάποιο τρόπο, το ζούμε μαζί σου!

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου δύο υγιέστατα μωράκια, δυο πανέμορφα αγόρια, δυο κουκλάκια! Να μην πονέσεις και να μην καταλάβεις τίποτα οδυνηρό. Μόνο μια γλύκα από τις φωνούλες τους...

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Καλέ, απ' τη συγκίνηση ξεχάστηκα και δεν σας είπα τα νέα! Όπως σας είπα, πριν λίγο επιστρέψαμε από υπέρηχο! Τα αγόρια μας μεγαλώσανε! Ο κάτω είναι αισίως 1270 γρ. (επιτέλους, πέρασε το κιλό) και ο επάνω 1620 (και λίγο πιο ψηλός)!

Αύριο το πρωί θα πάω και ΙΑΣΩ, να δει και ο γιατρός μου τα αποτελέσματα. Τράχηλος σε καλή κατάσταση και μέγεθος, ενώ φτάσαμε σιγά σιγά grade 1. Επίσης, αύριο το πρωί θα κάνω και την πρώτη μου διπλή δόση κορτιζόνης! Έχω ψιλοκλ...σει μέντες, δεν ξέρω γιατί, ενώ, ταυτόχρονα, έχω και τάση για εμετό! Την επόμενη διπλή δόση θα την κάνω την Τετάρτη το πρωί. Τέλος, έχω να σας ανακοινώσω ότι τα πόδια μου ήσαν πρησμένα όλη την ημέρα, παρ' όλο που τα είχα βάλει πάνω σε ένα κουβαδάκι (όπου είχα τοποθετήσει και μαξιλαράκι) στη δουλειά. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε να κόψω το αλάτι και να τα έχω ψηλά (κορώνα στο κεφάλι μου, ένα πράγμα...). Ωστόσο, αν και το εφήρμοσα, επιστρέφοντας το απόγευμα, δεν είδα αποτέλεσμα! Είμαι τρομοκρατημένη, ενώ έφαγα αυγά μάτια και ντομάτα, όλα χωρίς αλάτι (μπλιάχ!)

rPPrp3.png

Grade 1 στον πλακούντα, εννοούσα!

Καλέ κοριτσάκια, που είστε όλες; Δεν ξέρω με ποια να μοιραστώ τα νέα! Ολγάκι, τι κάνετε εκεί με τα νινάκια; Μόνο εσύ είσαι μέσα βλέπω! Εγώ ακόμη με τα πρησμένα πόδια ψηλά... Αποτέλεσμα μηδέν!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...