Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ωπ, έκανα ένα λάθος! Ο 3ος τοκετός που ζω στο forum! Ξέχασα τον διδυμομπαμπά (είναι που μπαίνει και σπάνια...). Αλήθεια, τι να κάνουν τα μικράκια τους;

Τι να κάνει και η Twins; Επέστρεψε στο σπίτι και ο μπεμπάκος; Μίλησε καμιά μαζί της;

Χαχαχα

Είδες μόλις με φώναξες ???

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Baba μη μου το ξανακανεις αυτο! Ακομα κλαιω με αυτα που διαβασα τι να σας πω να τα εχει καλα ο Θεουλης τα παιδακια σας, να τα παρετε οσο πιο γρηγορα γινεται σπιτακι σας και να εχουνε ολη την τυχη και την υγεια του κοσμου, οπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα που τα εχουνε ηδη στην αγκαλιτσα τους και οσων τα περιμενουν με ανυπομονησια! Ειναι μια δοκιμασια για τον καθενα μας, σημασια ομως εχει να βγαινουμε νικητες! Φιλια πολλα!

Babas, καιρό είχαμε να σε ακούσουμε! Μια χαρά τα πάνε τα μικρά σας, μπράβο!!! Με το καλό να τα πάρετε και στο σπίτι!!! Όπως βλέπεις ήρθε επιτέλους ήρθε και η δική μου η σειρά :)

Όσο για το κλύσμα και ξύρισμα, με πρόλαβες! Βρε κορίτσια, η τομή γίνεται αρκετά χαμηλά, στην γραμμή του μπικίνι και θέλουν να είναι καθαρή η περιοχή. Επίσης καλό είναι το στομάχι να είναι άδειο γιατί λογικά με το ανακάτεμμα το οργάνων θα προκαλούσε κάτι ...

Maraki ήθελα να σε ρωτήσω.. είπες κάτι για σαλοσπίρ..αυτή είναι καλή για την καλή κυκλοφορία του αίματος, ναι, κάνει καλό, αλλά σαν ασπιρίνη αυξάνει την ροή του αίματος...μήπως δεν κάνει στην περίπτωσή σου?

RKdwp3.png

jasmini μου το ρωτησα κι εγω αυτο αλλα τοσο στο κεντρο εξωσωματικης οσο και η γιατρος μου, μου το απεκλεισαν οτι μπορει

να εχει σχεση! Τι να πω κι εγω, αυτοι ξερουνε καλυτερα! Οσον αφορα για την τομη πλεον οντως γινεται πολυ χαμηλα κι ετσι δε θα φαινεται, δε γινεται οπως παλια! Η μαμα μου ας πουμε με 2 καισαρικες ειχε τομη που ξεκινουσε απο τον αφαλο και κατεληγε κατω χαμηλα! Και οσον αφορα το κλισμα και το ξυρισμα σε καθε επεμβαση, μικρη ή μεγαλη πρεπει να γινεται για αποφυγη μολυνσεων!

Διαφημίσεις

Ακριβώς έτσι ειναι, για την αποφυγή μολύνσεων!

Η τομή πλέον γίνεται οριζόντια και όχι κάθετα, ευτυχώς!

Maraki μου αν σου το είπαν εκείνοι για την ασπιρίνη ... κάτι παραπάνω θα ξέρουν!

RKdwp3.png

Τωρα τι ξερουνε και αυτοι! Απλα μετρανε τα θετικα και τα αρνητικα του καθε χαπιου και οπου γερνει η ζυγαρια!

Εσυ πως πας? Τι λεει η ψυχολογια? Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη στιγμη της μελλουσας μανουλας ακο μη και απο τη στιγμη που μαθαινει οτι ειναι εγκυος! Σου ευχομαι τα καλυτερα και με δυο γερα και οορφα νινακια αυριο στην αγκαλιτσα σου! Φιλια πολλα!

Τωρα τι ξερουνε και αυτοι! Απλα μετρανε τα θετικα και τα αρνητικα του καθε χαπιου και οπου γερνει η ζυγαρια!

Εσυ πως πας? Τι λεει η ψυχολογια? Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη στιγμη της μελλουσας μανουλας ακο μη και απο τη στιγμη που μαθαινει οτι ειναι εγκυος! Σου ευχομαι τα καλυτερα και με δυο γερα και οορφα νινακια αυριο στην αγκαλιτσα σου! Φιλια πολλα!

Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι κι εσύ με το καλό σε λίγους μήνες να ζήσεις αυτή τη στιγμή!!!!

Δεν το έχω πιστέψει ακόμη!! Με ρώτησε μια ξαδέρφη μου πριν... έχεις καταλάβει ότι από αύριο αλλάζει για πάντα η ζωή σου??? ...

Όχι, δεν το έχω καταλάβει, όμως ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή!! :P:p:p:p

Αύριο θα σας πω τα συναισθήματά μου, τα οποία νομίζω δεν θα συγκρίνονται με οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ζωής μου!!

Αν δεν μπορέσω να μπω στο site από του αδερφού μου, που έχει ιντερνετ στο κινητό, θα σας πει τα νέα μου η Όλγα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γραφω τα μισα τωρα και τα υπολοιπα μετα το ταισμα

κλύσμα εγω δεν εκανα και με ξυρισαν ισα ισα εκει που εκαναν την τομη.Τα σαλοσπιρ ειναι για να μην πηζει το αιμα σε τυχον θρομβοφιλια.Εγω αντι για σαλοσπιρ εκανα ενεσεις αντιπυκτικες προοληπτικα.

τα μωρα 5 μηνων δεν θα χωρανε σε μια κουνια.Μονο αν φορανε κρανος!

jas θα σε παρω τηλ για τις ευχες!

babas με το καλό να πάρετε τα μπεμπουλινια σας στο σπιτι.Αν ξεκινησαν να τρεφονται και φτασουν τα 50ml να ξερεις τα πηρατε!

τα υπολοιπα μετα.Καλο μας πασάλειμα!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Χα χα Ολγακι μου εχεις μεγαλη πλακα, καλα ελεγε καποιο κοριτσακι εδω μεσα ( δε θυμαμαι ) οτι ενω εισαι μικρουλα με τις συμβουλες σου δειχνεις εμπειρη και ωριμη! Τωρα θα μου πεις ποιος θα εχει μεγαλυτερη πειρα απο μια μανουλα που γεννησε προσφατα! Καλο ταισμα στα μπεμπουλινια σου, θα τα πουμε μετα! Οσο για τα salospir μαλλον εχεις δικιο και αλλου το εχω ακουσει! Αν και θρομβοφιλια νομιζω πως δεν εχω γιατι ειχα κανει καποιες εξετασεις αιματος μετα την παλλινδρομη για λυκο και αλλες που δε θυμαμαι ακριβως αλλα μπορει και να ειναι και προληπτικα!

Παντως με κανεις και γελαω και ειδικα αυτο με το κρανος χα χα τελειο!

γραφω τα μισα τωρα και τα υπολοιπα μετα το ταισμα

κλύσμα εγω δεν εκανα και με ξυρισαν ισα ισα εκει που εκαναν την τομη.

Α γειά σου!! αυτό ήξερα και γω, ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε όμως!!

καλό πασάλειμμα, κρεμούλα θα δώσεις να υποθέσω??!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Salospir επαιρνα κι εγω και στις δυο εγκυμοσυνες αλλα μεχρι την 31η εβδομαδα.

Μετα απαγορευεται......Μου τα εδινε για καλυτερη κυκλοφορια αιματος,ενω δεν εχω προβλημα θρομβοφιλιας.Εφ οσον σου ειπαν να τα παιρνεις καλυτερα να τους ακουσεις....ξερουν καλυτερα οι ιατροι απο εμας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ουτε και γω εχω θρομβοφιλία αλλα με πεθανε στις αντιπυκτικες ενεσεις 3 μηνες

Οσο για το κρανος πραγματικά θα χρειαστεί!χαχαχα Ειχα αγορασει 1 κουνια για το Λαγονησι γιατι πιστευα οτι θα τα βολεψω σε μια κουνια.Στο τελος ετρεχα να βρω δευτερη γιατι θα ειχαμε κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις!Πεφτουν αγρια κλωτσιδια!

Οσο για το κλυσμα δεν μπορω να φανταστω απο τι εξαρταται αν θα κανουν ή οχι

Τρωγαμε την κρεμουλα μας και την ωρα που ειχαμε γεματο το στομα να σου και το φτερνισμα.Το αποτελεσμα το καταλαβαινετε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...