Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι και εκεινη κοντα τους ητανε! Στο ενα δωματιο εκεινη και στο αλλο η μαμα !!! Οπως καταλαβες ειχε παρει τη μαμα της σπιτι και την αφησε να φυγει οριστικα μολις εγιναν τα διδυμακια της 5 μηνων!

χαχαχα!!

αλλά αυτό δεν είναι έυκολο για όλες, άσε που πρέπει να έχεις σπιταρώνα!!:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

μπα.. κ γω δε θελω πολυ καιρο τη μαμα μου.

στη αρχη καποιες μερες σιγουρα, αλλα οχι για πολυ..εκτος αν ειμαι τοσο ζομπι απ το ξενυχτι που δε θα μπορω να καυγαδιζω.. (πραγμα παραξενο)

marakikon πιστεψε με αυτο το συνδρομο της ελληνιδας μανας που βλεπει το παιδι της μωρο κ στα 40του, θα κανω οτι μπορω να τ αποφυγω!!!

ειμαστε κ εγω κ ο συζυγος πολυ αποφασισμενοι να προσπαθησουμε τουλαχιστον!!!

33E7p2.png

μπα.. κ γω δε θελω πολυ καιρο τη μαμα μου.

στη αρχη καποιες μερες σιγουρα, αλλα οχι για πολυ..εκτος αν ειμαι τοσο ζομπι απ το ξενυχτι που δε θα μπορω να καυγαδιζω.. (πραγμα παραξενο)

Ακρίβώς μια από τα ίδια, ούτε μάνα ούτε πέθερα. Όσο λιγότερο χρειάζονται!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αχ nunu.. μολις ειδα τη φωτο της κοιλιας μου στην εβδομαδα σου..κ νομιζα τοτε οτι ειναι μεγαλη..το ιδιο θα νομιζεις κ συ για τη δικη σου...κ ετρεξα στη φωτο κοιλιας αυτης της εβδομαδας...unbelievable!!!!!!

κοριτσακι βγαζε κ συ φωτος τη μερα που αλλαζεις εβδομαδα. εχει πολυ ενδιαφερον η ολη αλλαγη στο σωμα...

33E7p2.png

Kοριτσακια μολις πριν απο λιγο πηρα τηλ.στο κεντρο της εξωσωματικης (μου μιλησε οπως παντα η κοπελα), μου μειωσε τα χαπια απο 6 ciclacur τη μερα σε 4, απο 9 ultrogestan τη μερα σε 9 (θα μειωσω τα 3 απο το στομα)μεχρι την 11η εβδομαδα και ματα θα τα μειωνω ενα ενα τη μερα μεχρι να τελειωσουνε! Τη salospir μου ειπε οτι ο γιατρος θεωρει οτι κανει καλο το α' τριμηνο αλλα ειναι θεμα της δικιας μου γιατρου τι θα κανει! Το ωραιοτερο ομως ειναι οτι οταν ξεκινησα να της λεω για την αιμοραγια και ολα αυτα των τελευταιων ημερων μου ειπε οτι υπευθυνη για μενα ειναι πλεον η γιατρος που με παρακολουθει και οχι αυτοι! Ειναι δυνατον τετοια αντιμετωπιση?

Διαφημίσεις

αχ nunu.. μολις ειδα τη φωτο της κοιλιας μου στην εβδομαδα σου..κ νομιζα τοτε οτι ειναι μεγαλη..το ιδιο θα νομιζεις κ συ για τη δικη σου...κ ετρεξα στη φωτο κοιλιας αυτης της εβδομαδας...unbelievable!!!!!!

κοριτσακι βγαζε κ συ φωτος τη μερα που αλλαζεις εβδομαδα. εχει πολυ ενδιαφερον η ολη αλλαγη στο σωμα...

Βγάζω, βγάζω!!

Ζυγίστηκα κιόλας +15, περίμετρος 110!!

Νομίζω θα γίνω η πιο φουσκωμένη διδυμοέγγυος!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εδώ είμαι κι εγώ!!! Επέστρεψα από τον γιατρό όπου έκανα το καρδιοτοκογράφημα (χτύπησα καλές συσπάσεις μέχρι και στο 50% ) και μιλήσαμε και για κάποιες λεπτομέρειες. Μου άλλαξε λέει το ραντεβού γιατί κανόνισε με τους καλύτερους αναισθησιολόγο, παιδίατρο και καλό δωμάτιο (αυτό θέλω να το δω!!) για να με προσέξει καλύτερα όπως είπε!! Αύριο λοιπόν, κοριτσάρες, μπαινω στις 6.30 στην κλινική για να με ετοιμάσουν αρχικά (ξέρετε... χαρτιά εισαγωγής, κλίσμα :eek: , ξύρισμα (δεν νομίζω να χρειαστεί, είμαι έτοιμη) ... και κατά τις 8.30 μπαίνω χειρουργείο!!

Η διάθεσή μου ακόμα δεν έχει φτιάξει ιδιαίτερα αφού ο γιατρός είπε ότι ο άντρας μου καλό είναι να κρατήσει κάποιες αποστάσεις και να κυκλοφορήσει στην κλινική μόνο με μάσκα!

Μου έρχεται να ουρλιάξω και ακόμα να φανταστείτε δεν το έχω καταλάβει!!!!!!

RKdwp3.png

οποτε ολα ετοιμα jasmini.και αυτο το κλισμα το σκεφτομουν προχθες οτι δεν το γλιτωνουμε!:(τι εννοεις οτι εισαι ετοιμη απο ξυρισμα?!νομιζω οτι σου ξυριζουν χαμηλα τη κοιλια.οχι?!:rolleyes:

η δικια μου η κοιλια μου φαινεται οτι δεν μεγαλωνει...γιατι δεν μεγαλωνει?

εχω εναν ελαφρυ πονοκεφαλο σημερα και με εχει κανει σαν κοτοπουλο.

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, καλησπέρα!

καλή εβδομάδα! Λίγο καθυστερημένες οι ευχές, αλλά τώρα κατόρθωσα να μπω! Είμαι στη δουλειά, όπως σας είπα!

Όλο συνταρακτικά γεγονότα θα έχουμε αυτή την εβδομάδα!

Jasmini, η μεγάλη μέρα έφτασε... Είμαι πολύ συγκινημένη, είναι ο δεύτερος τοκετός, που ζω όσο είμαι στο forum. Κι όταν έρχονται τέτοιες στιγμές, όλο σκέφτομαι πώς θα είναι και οι αντίστοιχες δικές μας! Ναι, οι ορμόνες είναι σε έξαλλη κατάσταση. Όλο βουρκώνω, όπως έλεγε κι η Όλγα (διάβασα και τα προηγούμενα μηνύματα)! Από αύριο όλα θα αλλάξουν με τον πιο γλυκό τρόπο!

Σου εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια και να εξελιχθούν μαγικά και απείρως καλύτερα από ό,τι έχεις φανταστεί ακόμη και στα πιο όμορφα όνειρά σου!

rPPrp3.png

οποτε ολα ετοιμα jasmini.και αυτο το κλισμα το σκεφτομουν προχθες οτι δεν το γλιτωνουμε!:(τι εννοεις οτι εισαι ετοιμη απο ξυρισμα?!νομιζω οτι σου ξυριζουν χαμηλα τη κοιλια.οχι?!:rolleyes:

η δικια μου η κοιλια μου φαινεται οτι δεν μεγαλωνει...γιατι δεν μεγαλωνει?

εχω εναν ελαφρυ πονοκεφαλο σημερα και με εχει κανει σαν κοτοπουλο.

Κορίτσια, τι εννοείτε "χαμηλά στην κοιλιά" ; Μου έλεγε προχθές η μανικιουρίστα, που έκανε καισαρική στο παιδάκι της, για... (πώς να το θέσω) ολοκληρωτικό ξύρισμα!!!! Όχι ότι δεν το περίμενα, αλλά, ε, είναι αλλιώς να στο επιβεβαιώνουν! Και κλύσμα, βεβαίως, αφού όποια επέμβαση γίνεται σε στομάχι, κοιλιά πάντα ένα κλυσματάκι το κάνουν!

rPPrp3.png

Ωπ, έκανα ένα λάθος! Ο 3ος τοκετός που ζω στο forum! Ξέχασα τον διδυμομπαμπά (είναι που μπαίνει και σπάνια...). Αλήθεια, τι να κάνουν τα μικράκια τους;

Τι να κάνει και η Twins; Επέστρεψε στο σπίτι και ο μπεμπάκος; Μίλησε καμιά μαζί της;

rPPrp3.png

Συγνωμη ultrogestan απο 9 την ημερα σε 6 των 100mg.

Maraki, βλέπω ότι σήμερα είσαι καλύτερα! Μπράβο, κουκλίτσα μου! Και θα είσαι όλο και καλύτερα. Είπαμε, εσύ έχεις στ' αυτιά σου μόνο έναν ήχο... Τις καρδούλες τους στον υπέρηχο! Για να χτυπάνε οι καρδούλες χαρούμενα κάθε στιγμή, πρέπει να είσαι κι εσύ χαρούμενη κάθε στιγμή. Τα νινάκια σου δεν έχουν ακόμη εντελώς δικά τους συναισθήματα! Από τη μανούλα περιμένουν να τα οδηγεί! Κάνε, λοιπόν, μόνο αυτό!!!

rPPrp3.png

Καλησπέρα σε όλες.

Και κλύσμα και ξύρισμα, εκτός αν είστε αποτριχωμένες όπως πήγαμε εμείς.

"Νοσοκομειακό" θήλαστρο θεωρείτε το Symphony της medela.

Αυτό νοικιάσαμε κι εμείς.

Απ'ότι κατάλαβα όλοι νοικιάζουν από την ίδια εταιρία την klinikum.gr

Η τιμή για το θήλαστρο είναι 60 ευρώ/μήνα για τον πρώτο μήνα και 60 για τον 2ο, αλλά σε χρεώνουν με την ημέρα από τον 2ο.

Αγοράζεις και τα αναλώσιμα 25ε το ένα μπουκαλάκι - 35ε τα 2.

Τα μπιμπίκια μας είναι πολύ καλά. Ο μικρός είναι κοντά στην έξοδο.

Σιτίζονται και άρχισαν να παίρνουν βάρος.

1850 ο μικρός και 1470 η μπιμπίκα μας

Jas ήρθε η ώρα σου επιτέλους ??

Όλα καλά να πάνε !!

maraki υπομονή !

Όλα θα περάσουν ! Ρίξε μια ματιά εδώ για να καταλάβεις:

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=458740&postcount=4541

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...