Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μη νομιζεις nufi μου ολοι το ιδιο εχουνε γινει, εχουνε ολοι τους πλεον τοση δουλεια (καθε φορα στις ωοληψιες και στις εμβρυομεταφορες 5 με 6 κοπελες φαντασου ολη την εβδομαδα τι θα γινοτανε!) που δεν τους ενδιαφερει η συμπεριφορα τους! Εμενα να φανταστεις μου ειπε οτι εχω καποιο προβλημα στην ποιοτητα των ωαριων μου (πιθανον ετσι ειναι ο οργανισμος μου) την ωρα που μου εκανε την πρωτη εμβρυομεταφορα κι εγω προσπαθουσα να συγκρατησω τα δακρυα μου, φανταζεσαι ψυχολογια! Το μονο καλο που εχει ειναι οτι δε χαιδευει αυτια και δε θα σου πει ποτε ψεμα τα λεει ολα με το ονομα τους! Βεβαια απο ψυχολογια γυναικας δε χαμπαριαζει τιποτα!

Διαφημίσεις

και γω Μαρακι γι'αυτο ρωτησα.Και δεν ειναι και γνωστος ε?Φαντασου να γινει!!

Εγω στον Παρασχο την εκανα.Τον ειχα γυναικολογο απο πριν.10 χρονια τωρα.

30 χρονων την εκανα και πετυχε με την πρωτη

nufi να φανταστεις οτι και τα newborn ηταν τεραστια!!

χιχιχι!!!! ακου τεραστια! κ ειναι τοσο τοσοδουλια ρουχαλινια!! μα ποσο μικρα θα ναι τα μωρακια μας? εδω κ τα τελειομηνα φοβασαι να τα πιασεις στην αρχη..θα τα κοιταμε κ θα φοβομαστε μηπως σπασουν...ποτε απεκτησες ανεση στο να τα σηκωνεις? μη πω για το μεγα ζητημα..να τα κανεις μπανιο?

33E7p2.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Χτες το ίντερνετ με πέταγε έξω για αυτό χάθηκα άξαφνα!!

Giota εγώ βάζω στις φακές μια χούφτα ρύζι, θα δοκιμάσω και στον αρακά!!χεχ!!

jasmini περιμένουμε νέα!!!!!!!!!!

marakikon να το πιστέψεις και εννιάμηνο θα βγάλεις!!

nufi σημαντικές οι ερωτήσεις σου!!!

witch έφτιαξα μαρμελαδοφράουλα αλλά βγήκε πολύ γλυκιά την τρελάρα μου αν θές!!

ολγα βουτιά και για μένα ε???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ειναι παααρα πολυ μικρα!!

ξερεις τι ομως.Εφ'οσον δεν γινεται αλλιως την αποκτας την ανεση αμεσως σχεδον θες δεν θες χαχαχα

φανταζομαι οτι θα τα εχεις διπλα σου στην αρχη ε?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μη νομιζεις nufi μου ολοι το ιδιο εχουνε γινει, εχουνε ολοι τους πλεον τοση δουλεια (καθε φορα στις ωοληψιες και στις εμβρυομεταφορες 5 με 6 κοπελες φαντασου ολη την εβδομαδα τι θα γινοτανε!) που δεν τους ενδιαφερει η συμπεριφορα τους! Εμενα να φανταστεις μου ειπε οτι εχω καποιο προβλημα στην ποιοτητα των ωαριων μου (πιθανον ετσι ειναι ο οργανισμος μου) την ωρα που μου εκανε την πρωτη εμβρυομεταφορα κι εγω προσπαθουσα να συγκρατησω τα δακρυα μου, φανταζεσαι ψυχολογια! Το μονο καλο που εχει ειναι οτι δε χαιδευει αυτια και δε θα σου πει ποτε ψεμα τα λεει ολα με το ονομα τους! Βεβαια απο ψυχολογια γυναικας δε χαμπαριαζει τιποτα!

εγω παντως εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενη απ τον εξωσωματικο μου κ το κεντρο. μαλιστα μας ανελαβε κ για τον τοκετο. ειναι ο ιδιος με της twins.

ειναι κ καλος επιστημονας, κ ανθρωπος ομως. κ επισης, δεν γινεται κανενας χαμος στο κεντρο, εχεις την αισθηση οτι ολοι γνωριζουν την περιπτωση σου κ αισθανεσαι σιγουρια. κ δεν ειναι απλως αισθηση... οντως,καθε φορα που πηγαινα μεχρι κ ηκοπελα στη ρεσεψιον ηξερε το ονομα μου κ γιατι ειχα ερθει..

33E7p2.png

ξερεις τι ομως.Εφ'οσον δεν γινεται αλλιως την αποκτας την ανεση αμεσως σχεδον θες δεν θες χαχαχα

χωράνε στη μια κούνια και τα δυο έτσι???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

στο σπιτι εννοεις? ε, ναι! ο συζυγος θα εξοριστει στο γραφειο κ γω θα χω κ τα 2 στη μια κουνια στο υπνοδωματιο μας...κ ο θεος βοηθος!!!!!:roll:

33E7p2.png

ναιιιιι τουλαχιστον για ενα τριμηνο θα ειναι σε μια κουνια!!

πανω κατω!Οταν θα αρχισουν να γυρνανε τοτε θα τα χωρισετε γιατι θα πεφτουν κλωτσιες

Και στο δωματιο τους βεβαια για να μαθουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ε βεβαια, θα γινουν ανεξαρτητα τα πουλακια μου...ετσι ειναι...χωρις να το καταλαβεις κοιμουνται στο δωματιο τους, πανε μονα διακοπες, φευγουν απ το σπιτι....!!

για παντα με τη μανουλα θα ειναι!!! τελος!!

33E7p2.png

Κοριτσακια εχετε πλακα ολες σας! Ναι παντα τα διδυμακια ειναι πιο μικροκαμωμενα αλλα μεγαλωνουνε γρηγορα και βαρος βαζουνε πιο ευκολα! Nufi μου εσυ πηγες πολυ μακρυα μονο φανταρακια δεν τα εστειλες τα παιδακια σου, πως φαινεται η Ελληνιδα μανα απο την κοιλια της σκεφτεται μην της φυγουνε χαχα! Αληθεια ομως τον πρωτο καιρο κοιμουνται σε μια κουνιτσα? Νομιζα οτι απο την αρχη τα βαζουνε ξεχωριστα! Η κουνιαδα της αδελφης μου τα ειχε σε ξεχωριστα δωματια γιατι οταν εκλαιγε το ενα ξυπνουσε και το αλλο ( χωρις να πειναει) και εκει να δεις συναυλια!

Κοριτσακια εχετε πλακα ολες σας! Ναι παντα τα διδυμακια ειναι πιο μικροκαμωμενα αλλα μεγαλωνουνε γρηγορα και βαρος βαζουνε πιο ευκολα! Nufi μου εσυ πηγες πολυ μακρυα μονο φανταρακια δεν τα εστειλες τα παιδακια σου, πως φαινεται η Ελληνιδα μανα απο την κοιλια της σκεφτεται μην της φυγουνε χαχα! Αληθεια ομως τον πρωτο καιρο κοιμουνται σε μια κουνιτσα? Νομιζα οτι απο την αρχη τα βαζουνε ξεχωριστα! Η κουνιαδα της αδελφης μου τα ειχε σε ξεχωριστα δωματια γιατι οταν εκλαιγε το ενα ξυπνουσε και το αλλο ( χωρις να πειναει) και εκει να δεις συναυλια!

Σωστό κι αυτό αλλά το πρώτο τρίμηνο ούτως ή άλλως θα κλαίνε συχνά και πρέπει να είμαστε δίπλα!!!ε? όλγα? διόρθωσε εσύ..........

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι και εκεινη κοντα τους ητανε! Στο ενα δωματιο εκεινη και στο αλλο η μαμα !!! Οπως καταλαβες ειχε παρει τη μαμα της σπιτι και την αφησε να φυγει οριστικα μολις εγιναν τα διδυμακια της 5 μηνων!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...