Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Kαι εγω giota μου δεν εχω ξανακανει αρακα με ρυζι, μονο πατατουλες,καροτακια ανηθο και τα σχετικα! Το μονο που κανω ειναι επειδη τον κανω συνηθως κοκκινιστο βαζω και λιγη κανελιτσα (με κοροιδευουν ολοι οταν το λεω) αλλα εμενα μου αρεσει πολυ! Παντως και με ρυζακι θα τον κανω καποια στιγμη ενδιαφερον μου φαινεται!

Ολγακι μου αυτη τη στιγμη παιρνω τοσα φαρμακα (πολλα μου ει πε η γιατρος μου ειδικα τα 9 ultrogestan που παιρνω μου δημιουργουνε τα πονακια ) και επισης μου ειπε οτι πρεπει να κοψω και τα ciclacur αλλα δε μπορει να μου τα κοψει η ιδια αφου πρεπει να μου το πει ο γιατρος που μου εκανε την εξωσωματικη! Θα παρω σημερα τηλ. μετα τις 12 και ελπιζω να βγαλω μια ακρη και απο αυτον γιατι δεν παιζεται ο ανθρωπος απο συμπεριφορα!

να δεν το ξερει και η glorr που ειναι πιο μεγαλη!:mrgreen:

πιο μεγαλη....................αμεσως εσυ, μην χασεις. Αντε αντε........τελος παντων επειδη εισαι καλο παιδι σε συγχωρω...................

Πολυ καλημερα σας!

jasmini αυριο θα εισαι μανουλα!!!!!εκτος κι αν κανεις κανα περιεργο και σε βαλει σημερα!ο ηλεκτρολογος σου ευτυχως ειναι καλυτερα ε?!

maraki καπως καλυτερα ε?μπραβο.να πεις στην πεθερα οτι ζει σε αλλο κοσμο και οτι πλεον εγκυμοσυνη και αιμα ειναι πολυ συχνα και της μοδας!!!

οσο για τον αρακα,οπως και να τον κανετε δεν τον τρωω με τιποτα!μπλιαχ!καντε κανα γλυκακι να ξελιγουριαστουμε!

age.png

Διαφημίσεις

τα σικλακουρ εγω τα εκοψα αμεσως με την θετικη χοριακη

γιατι στα δινει ακομα?

οσο για utrogestan και γω μια ντουζινα επαιρνα

ααα ξερεις τι να κανεις.Μου ειχε πει οταν εχω αιμα αμα ποναω να παιρνω μπουσκοπαν για να μην γινονται συσπασεις

που την εκανες???????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κακιουλες......

Κι εγω δε θυμαμαι να εβαζε η μανα μου ρυζι στον αρακα αλλα δεν ξερω πως μου εκατσε...παντως δεν αλλαζει κατι στη γευση,απλα το κανω απο θεμα ποσοτητας και να μην ειναι πολυ πρασινο...

GRJdp2.png

xefUp3.png

Για τα ciclacur μου ειπε η κοπελα στο κεντρο (γιατι το γιατρο δε μπορουμε να τον ενοχλουμε για τετοια δινει εντολες μονο στις κοπελες) θα τα πινω μεχρι να ακουσουμε καρδουλες, οποτε μου ειπε η γιατρος μου να τους παρω σημερα και να τους πω οτι ακουσαμε καρδουλες! Δεν ξερω τι να πω φοβαμαι μηπως κανουνε κακο τα ciclacur αλλα βλεπω κι εσυ nufi μου τα επαιρνες ολο το πρωτο τριμηνο! Οσο για τα μποσκοπαν μου ειπε η γυναικολογος μου να μην τα πινω και συχνα! Δεν ξερω μου φαινεται ο καθενας γιατρος εχει τις δικες του συνταγες! Ολγακι εσενα σου ειχανε πει τα μποσκοπαν να τα πινεις αφοβα?

Διαφημίσεις

nufi μου απο mothercare τα newborn ειχα παρει και την βγαλαμε για 3 μηνες σχεδον

και δεν ηταν μικρα μωρα.Το 0-3 πιστευω οτι θα ειναι μεγαλο πολυ εκτος αν γεννησεις μωρα πανω απο 3 κιλα το καθε ενα

τα μπουσκοπαν οχι ανεξελεγκτα αλλα οταν μαζι με το αιμα ειχα πονακια

δεν μου ειπες που την εκανες?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Xα αυτο προσπαθω να αποφυγω Ολγακι μου γιατι τον εχω κραξει αρκετα (καλος στη δουλεια του, να φανταστεις οτι βρηκε το πρωτοκολλο που μου ταιριαζει τον ανταγωνιστη αλλα απο συμπεριφορα χαλια!), παντως δεν ειναι απο τα μεγαλα κεντρα και βρισκεται καπου στο κεντρο Β.Σοφιας περιπου! Αν μπορεσω να σου δωσω το ονομα απο καπου αλλου πες μου! Εσυ σε μεγαλο κεντρο την εκανες? Εισαι ευχαριστημενη? Ταλαιπωρηθηκες πολυ? Ησουνα και μικρουλα οταν πηγες οποτε πιστευω πως πηγανε γρηγορα ολα καλα ετσι?

thanks ολγα-οδηγιες χρησης διδυμων! κ γω απο mothercare τα θελω κ μπερδευτηκα με τα νουμερα..παλι κατατοπιστικη!

marakikon εγω εβαζα τα αυτοκολλητα ciclacur στη κοιλια παντως..

πολυ απροσιτος βρε παιδι μου ο εξωσωματικος σου..ελεος...υποθετω θα ναι καποιος απ τους γνωστους στα μεγαλα κεντρα...εμας αυτο δε μας αρεσε με το συζυγο...στο πρωτο ραντεβου σ ενα τετοιο κεντρο περιμεναμε 3ωρες,μιλησαμε 15λεπτα μ ενα τσουτσεκι του μεγαλογιατρου, κ τον ιδιο τον ειδαμε για 5....κ πληρωσαμε 180ευρω..δε ξαναπατησαμε!

33E7p2.png

και γω Μαρακι γι'αυτο ρωτησα.Και δεν ειναι και γνωστος ε?Φαντασου να γινει!!

Εγω στον Παρασχο την εκανα.Τον ειχα γυναικολογο απο πριν.10 χρονια τωρα.

30 χρονων την εκανα και πετυχε με την πρωτη

nufi να φανταστεις οτι και τα newborn ηταν τεραστια!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...