Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!

Jasmini με το καλο σου ευχομαι για αλλη μια φορα.....εχω συγκινηθει πολυ.......

Πινω καφεδακι στη βεραντουλα και σε λιγο θα σηκωθω να μαγειρεψω......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!! :)

Τι κάνετε? Εγώ σηκώθηκα, ετοιμάστηκα και έβαλα καφέ φίλτρου για να πιω πριν φύγω για τον γιατρό. Όταν επιστρέψω θα σας πω νεότερα! Ευχαριστώ που είστε κοντά μου στις πιο όμορφες στιγμές που ζω και με το καλό να έρθουν και τα δικά σας μωράκια, στην ώρα τους, για να μην ταλαιπωρηθούν ούτε αυτά αλλά ούτε κι εσείς!!!

Ευτυχώς και ο άντρας μου είναι πολύ καλύτερα σήμερα. Μόνο μπούκωμα έχει!!!!

Φιλάκια πολλά!!!

RKdwp3.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια!

jasmini μου ολα καλα θα πανε, ειδες ακομη και ο αντρουλης σου ειναι καλυτερα, αντε με το καλο κοριτσαρα μου και αυριο να κρατησεις τα δυο μπουμπουκακια σου! Φανταζομαι πως θα νιωθεις, πως περασε ο καιρος και επιτελους ηρθε η ωρα να δεις τα αγγελουδακια σου! Τέλεια!

Καλημερα και σε ολα τα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε?

Μαλλον εχω γίνει πολυ ευσυγκίνητη δεν εξηγείται αλλιως.Παλι βουρκωνω που αυριο ερχονται τα μπεμπακια μας!!

Αμαν και εχουμε πολλα ακομη!!!!

Μαρακι μου πως εισαι?Σταματησε το αιμα?

Γιωτακι τι καλο θα φαμε σημερα?Ριξε καμια ιδεα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Φτιαχνω μοσχαρακι για τον Τασο και για μας εφτιαξα χοιρινο λεμονατο στη χυτρα κι εκανα χωριστα πατατες φουρνου.Εχει μεινει κ λιγος αρακας,ισως να συνοδεψουμε το χοιρινο.Αλλιως θα τον φαμε αυριο για να μη μαγειρευω.......μπας κ σιδερωσω λιγο....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα Ολγακι μου, ναι το αιμα σταματησε απο χθες το απογευμα και σημερα το πρωι ειχα κατι καφε υγρα! Παλι τα επαιξα λιγο αλλα μου φαινεται(μακαρι να βγω ψευτρα )οτι ετσι θα βγαλω το τριμηνο! Τι αλλο να κανω περιμενω Πεμπτη ή Παρασκευη να παω στη γιατρο να τα ξανακουσουμε! Τι να πω! Οπως λεει και η πεθερα μου, που ακουστηκε εγκυος και αιμα(με νευριασε που το ειπε αλλα δεν της ειπα τιποτε). Αυτα απο εμενα, εσενα τα μπεμπεκια σου ξυπνησαν? Θα πας για μπανακι σημερα? ωραια μερα φαινεται! Αντε πηγαινε μιας και εχεις τη θαλασσα διπλα σου (τι ωραια!). Κανε και μια βουτια για εμας! Φιλακια προς το παρον!

πες στην πεθερα σου να κοιταει την δουλεια της!!Αντε με αυτες τις πεθερες πια!!Ειναι χαζες ή μου φαινεται?

Ξυπνησαν εφαγαν και ξανακοιμηθηκαν!

Για μπανακι θα πάω κατα τις 1:30 αφου τα ταισω πρωτα.Θα κανω βουτιτσα και για εσας!

Βρε ρωτα την γιατρό σου για την ενεση που σου ειπα.Ειναι αυτη που κανουμε πριν την ωοληψια.Σταματαει και το αιμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

μμμ ολα ειναι ωραια!Θα παω να παρω αρακα να τον κανω με μπολικο λεμονακι και ανηθο.Να ξεφυγω απο τον κοκκινιστό

Ριξε και λιγο ρυζακι αν θες και καμια πατατουλα κομμενη σε κυβακια κ λιγο καροτο αν εχεις.Για να φτουρησει...Εμενα ειναι φαγανος πολυ ο αντρας μου (ζωη να χει) και τα φτιαχνω μπολικα!!!!!!:D:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...