Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ενθαρρυντικο το οτι ειναι καλυτερα!εχει αλλη μια μερα να συνελθει τελειως!θα παει για δουλεια κανονικα αυριο?ελπιζω πως οχι...

Μπα μάλλον θα τον κρατήσω σπίτι μην μου χειροτερέψει!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

κ πολυ καλα θα κανεις! ασε που θα ναι η τελευταια μερα στο σπιτι σας ως ζευγος χωρις μπεμπεκια ακομη!!!

Αυτό το τελευταία μέρα στο σπίτι μόνοι, με βρίσκει σύμφωνη. Ώς ζεύγος όμως όχι ακριβώς.... αφού κρατάμε τις αποστάσεις για να μην κολλήσω κι εγώ! :(:(:(:(:(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

nunu ζουζου μην το παρεις προσωπικα!δεν μιλαω για τη δικη σας σχεση!αφορμη για αμπελοφυλλοσοφια εψαχνα!

Με έχεις κόψει για παρεξηγησιάρα καλέ?? οχι ίσα ίσα συμφωνώ, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό λέω, κρίμα τη μέρα μας αλλά το κουμπί δεν το χω βρεί ακόμα. Κατά καιρούς δοκιμάζω διάφορα αλλά έχω και γω έναν εγωϊσμό. Πρέπει να το καταλάβει και μόνος του κάποια στιγμή ότι αυτό που κάνει είναι χαζομάρα. Μόνος του θα μένει.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τι να καταλαβει μονος του!εισαι τρελη?!αν δεν τους πουμε οτι πρεπει να αναπνεουν ειναι ικανοι να σκασουν!!!και να στην πουνε κιολας!α δεν μου το πες!

αχ...ολες εχουμε ηδη ενα παιδι μου φαινεται.μολις γεννησουμε θα γινουμε τριτεκνες...κανα επιδομα παιρνουμε τουλαχιστον?

age.png

Συμφωνώ και επαυξάνω!! Κι εγώ λέω ότι έχω ήδη ένα παιδί και περιμένω κι άλλα δύο!! Με κατηγορεί ότι φταίω εγώ που αρρώστησε επειδή βάζω το κλιματιστικό και του λέω κι εγώ, ας πήγαινες σε άλλο χώρο αφού κρύωνες... :)

RKdwp3.png

Κοριτσακια μου μην αγχωνοσαστε αδικα αφου οτι και να γινει οι αντρες δεν αλλαζουν! Προσπαθηστε να ειστε ηρεμες και μην τους δινεται σημασια! Το καλυτερο ειναι συζητηση ηρεμη και οχι με νευρα γιατι μπορει να ειπωθουνε πολλα χωρις λογο! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

jasmini μου με το καλο την Τριτη, αντε εφαγες και την ουρα, η τελευταια τριχα εμεινε μονο χα χα! Κοριτσακια μου σας φιλω και σας καληνυχτω!!!

το trofocard ειναι μαγνησιο maraki.benefibra λεγονται τα φακελακια που μου εδωσε.

το μωρο μου εφτιαξε κρεπες και σας αφηνω να τις τσακισω!

κοροιδοοοο σε καλωπιασε με τις κρεπες για να σου κανει πάλι βασανιστηρια το βραδυ:mrgreen:

Την πάτησες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Maraki καλό βράδυ και σε σένα και σε ευχαριστώ και θα έρθει γρήγορα και η δική σου ώρα που θα δεις τα μπεμπάκια!!! Περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός και ξεχνάς ότι ταλαιπωρία τράβηξες! Κι εγώ θυμάμαι μόνο το ότι έμεινα κάποια στιγμή έγκυος και σε λίγο γεννάω!!!! Τίποτε άλλο!!! ;) ;)

RKdwp3.png

αστα ολγα.ηδη με το που σηκωθηκα απο το κρεββατι να ερθω στον υπολογιστη μου τα βουτηξε τα μαξιλαρια,ελπιζω να τον προλαβω ξυπνιο!

jasminaki γλυκουλα μηπως να την πεσεις να εισαι ξεκουραστη αυριο?

εγω μεχρι να νυσταξω θα πηγαινοερχομαι κρεββατι-γραφειο.

age.png

jasmini τι ωρα θα πας αυριο?

θα μεινεις μεσα ή θα φυγεις και θα πας κατευθείαν Τριτη μετα?

Δεν το πιστευω οτι εφτασε η ωρα!!

Αύριο θα πάω στο ιατρείο στις 9.15 και μετά κανονικά σπίτι και Τρίτη πρωί θα πάω στο μαιευτήριο για την γέννα κατά τις 7.30 για να με βάλουν χειρουργείο γύρω στις 9.00.

RKdwp3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

κ ξερουμε για ποια απο μας θα ναι η εβδομαδα της ζωης της,ε?

jasminaki!!! αχ κ οσο θυμαμαι πως μας ειχες ανησυχησει εκει στην 31ηw που πηγες νοσοκομειο με συσπασεις...κ τελικα...εγινες οντως μαθουσαλας εγκυμονουσα διδυμων!!

φιλια, κ περιμενουμε νεα απο γιατρο..τυχερακια!!!

τα υπολοιπα εγκυακια θα κοιμαστε ακομη...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...