Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Έχεις δίκιο για αυτό δεν το έχει φάει το κεφάλι του ακόμα. :mrgreen::mrgreen:

Όσο για το ξύρισμα και αποτρίχωση έχεις δίκιο επίσης. Το παρατήρησα και γω.

Εγώ πάλι, το μόνο, που παρατήρησα να βελτιώνεται είναι το μουστάκι! Παλιά έπρεπε να κάνω αποτρίχωση κάθε 12-15 μέρες οπωσδήποτε, διότι η τρίχα έβγαινε μαύρη μαύρη, αλλά τώρα όχι. Δεν είναι τόσο μαύρη, δεν είναι σκληρή και η τελευταία φορά, που έκανα αποτρίχωση, ήταν... για να σκεφτώ, μόλις είχαμε έρθει στο καινούριο σπίτι... δηλαδή μμμμμμμμμμ, α, ναι! 2 Μαΐου! Ουάου! 2 ολόκληροι μήνες!!! Και δεν είναι και καθόλου άσχημο ή αντιαισθητικό! Τέλεια!

Το πόδι σχεδόν κανονικά, θα το έλεγα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

agorakia την τεταρτη θα παω κ στον φιλο μας τον κιτ! σου λεει αστειακια εσενα?

Χιχιχι! Σε πρόλαβα! Εμείς θα πάμε αύριο το βράδυ. Θα τον δούμε κατ' εξαίρεση στο ιατρείο του, διότι στο ΙΑΣΩ δεν υπήρχε πρωινό ραντεβού για αύριο ούτε για δείγμα, πριν δεκαπέντε μέρες, που μας είχε ξαναδεί και επιχειρήσαμε να το κλείσουμε από τότε! Έτσι, θα δούμε τα ζουζουνίνια μας αύριο στο ιατρείο του! Γι' αυτό έκανα και μουστάκι! Πώς θα με δούνε τα παιδιά;

Ναι, μας λέει αστειάκια! Είναι πολύ καλός! Μου εμπνέει μια σιγουριά!

rPPrp3.png

πω πω τουμπανιασα!σοκολατα αμυγδαλο!ο συζυγος πιο μερακλης,σαντιγυ παγωτα μερεντες σιροπια!για κοψιμο τον βλεπω!χα χα!:tongue:

το θεμα της καταθλιψης το κραταει καβατζα!σου λεει κατσε να το πεταξω οτι μπορει και να την παθω και οταν το χρειαστει για να σωσει καμια βλακεια θα το χρησιμοποιησει!

age.png

Εμείς έπρεπε να βρούμε μια φόρμουλα από την αρχή, διότι ζούμε μαζί από την αρχή αρχή της σχέσης (ανατρέξτε παλαιότερες μέρες, που τα λέγαμε, εδάφιο "δεσμοί", μάλλον Πέμπτη ή Παρασκευή). Έτσι, δεν έπαιζε να μην μιλάμε τρεις μέρες. Είμαστε από την αρχή σαν παντρεμένοι. Από την άλλη, όμως, το ότι μέναμε μαζί έπαιξε και τον ρόλο του στο να μην είμαστε τώρα αλλού γι' αλλού! Γιατί δεν ξέρω αν θα είχαμε ξεπεράσει αυτόν τον σκόπελο!

Ναι τη θυμάμαι την κουβέντα "σχέσεις" χεχ!εγώ δυο χρόνια με τον καλό μου θα τα κλείσω τον Αύγουστο. Έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να βρούμε τον τρόπο!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Χιχιχι! Σε πρόλαβα! Εμείς θα πάμε αύριο το βράδυ. Θα τον δούμε κατ' εξαίρεση στο ιατρείο του, διότι στο ΙΑΣΩ δεν υπήρχε πρωινό ραντεβού για αύριο ούτε για δείγμα, πριν δεκαπέντε μέρες, που μας είχε ξαναδεί και επιχειρήσαμε να το κλείσουμε από τότε! Έτσι, θα δούμε τα ζουζουνίνια μας αύριο στο ιατρείο του! Γι' αυτό έκανα και μουστάκι! Πώς θα με δούνε τα παιδιά;

Ναι, μας λέει αστειάκια! Είναι πολύ καλός! Μου εμπνέει μια σιγουριά!

εμεις τον βλεπουμε στην ιατρικη μητερας-εμβρυου, οπου βρισκεται μονο τεταρτες. ειναι κ αστειουχος,οσο χρειαζεται, κ καλος γιατρος οντως!

τυχερη λοιπον αυριο θα δεις τα ζουζουνια σου!!!!να μας πεις νεα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ναι τη θυμάμαι την κουβέντα "σχέσεις" χεχ!εγώ δυο χρόνια με τον καλό μου θα τα κλείσω τον Αύγουστο. Έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να βρούμε τον τρόπο!

δεν θελω να το παιξω εμπειρη,αλλα ειμαι σιγουρη οτι αν θελετε θα τον βρειτε τον τροπο.τα τελευταια χρονια εχω συνειδητοποιησει οτι δεν αξιζει τον κοπο να χανεις ουτε μια μερα για μουτρα και πεισματα.η ζωη ειναι πολυ μικρη.εννοειται οτι θα τσακωθεις,θα διαφωνησεις,θα τα παρεις αλλα ειμαι του ξεσπασματος και του επι τοπου.βεβαια δεν βοηθαει οταν δεν ειναι ο αλλος ετσι...καποιο κουμπι θα εχει αλλα αντε βρες το!

age.png

εμεις τον βλεπουμε στην ιατρικη μητερας-εμβρυου, οπου βρισκεται μονο τεταρτες. ειναι κ αστειουχος,οσο χρειαζεται, κ καλος γιατρος οντως!

τυχερη λοιπον αυριο θα δεις τα ζουζουνια σου!!!!να μας πεις νεα!

Ναι, ναι, ανυπομονώ... Να δούμε, πήρε καθόλου βάρος ο κάτω μπέμπης μας; Να δούμε, φυσικά, και τον ζωηρούλη μας τον επάνω. Τι κωλοτούμπες θα κάνει; Αχ, τα παιδάκια μας!

Λοιπόν, κοριτσάκια, όπως σας είπα, το ντους με καλεί! Το πόδι τουμπάνιασε από την καρέκλα (κι ας είναι περιστρεφόμενη!)! Πρώτη φορά δεν είναι ευδιάκριτος ο αστράγαλός μου! Έχω μείνει άφωνη! Δεν ήξερα ότι είχα τέτοιες δυνατότητες :) :) :)

Θα προσπαθήσω να μπω και αύριο από τη δουλειά! Σας φιλώ γλυκά όλες και όλους, μαμάδες και νινάκια! Καλόν ύπνο να έχουμε εύχομαι! Να κοιμηθούμε όμορφα όμορφα και να ξεκουραστούμε!

rPPrp3.png

καλε κοριτσια, η jasmini αυριο μπαινει για να γεννησει τριτη ετσι? αρα τωρα θα ολοκληρωνει τα της βαλιτσας μαιευτηριου!!! ελπιζω να μας χαιρετησει γιατι ποιος ξερει ποτε θα την ξανακουσουμε..

να χει βελτιωθει κ η κατασταση του συζυγου να της φυγει κ το αγχος...

αντε γεννητουρια μεθαυριο!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια, βιάζεστε να με ξεφορτωθείτε? Ανακεφαλαιώνω ... Αύριο είπαμε πάω γιατρό για καρδιοτοκογράφο και έλεγχο τραχήλου και Τρίτη πρωί πρωί μπαίνω μέσα για να γεννήσω :)

Η βαλίτσα έτοιμη, εγώ έτοιμη, ο σύζυξ ακόμα κρυωμένος :( Ευτυχώς είναι καλύτερα αλλά θέλω να συνέλθει τελείως!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...