Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ε, τότε άφησέ τον κι εσύ, θα στο πει όταν είναι έτοιμος. Εντάξει, σίγουρα σου τη σπάει, γιατί στο μεταξύ, δεν ξέρεις τι μπορεί να του φταίει... Η αλήθεια είναι ότι και ο άντρας μου για το ίδιο πράγμα μου γκρινιάζει! Ότι κατεβάζω μούτρα στο άσχετο και δεν ξέρει τι να υποθέσει, τι μπορεί να συμβαίνει και τα παίρνει (... νομίζω... έχει δίκιο!:? ). Και, ναι, παραδέχομαι ότι το κάνω συχνάκις, όχι τώρα, περισσότερο παλιά, αλλά η κακιά συνήθεια δεν σε εγκαταλείπει!

Τον παράτησα σύξυλο, άλλαξα δωμάτιο!!!

Άμα μίλαγε μπορεί και να λυνόταν το πρόβλημα και να μην πάει έτσι η μέρα. Αυτό μου τη σπάει.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τον παράτησα σύξυλο, άλλαξα δωμάτιο!!!

Άμα μίλαγε μπορεί και να λυνόταν το πρόβλημα και να μην πάει έτσι η μέρα. Αυτό μου τη σπάει.

Ωχ, σαν να ακούω τον δικό μου να μου αναλύει γιατί του τη σπάω... :roll:

rPPrp3.png

Ωχ, σαν να ακούω τον δικό μου να μου αναλύει γιατί του τη σπάω... :roll:

Άσχημο το κουσούρι σας. Όταν ήμασταν ανύπαντροι κάναμε τριήμερο να μιλήσουμε, γιατί τον παράταγα στην ησυχία του. Τώρα όμως μόνο να αλλάξω δωμάτιο μπορώ. Και στις δυο περιπτώσεις στεναχωριέμαι και γώ όμως και μου χαλάει τη διάθεση.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Και εγω αυτα προσπαθω να τρωω, ακτινιδια, ροδακινα αποξηραμενα δαμασκηνα εκτος απο το πεπονι που δεν μπορεσα ποτε να το φαω! Μεχρι πριν απο λιγες μερες επαιρνα και κατι φακελακια με σκονη (trofocard νομιζω)ακομη και 2 κουταλιες ωμο λαδι καθε βραδυ αλλα οχι πολλα πραγματα! Τι να κανω θα το συνηθισω και αυτο!

jasmini μου τι κανεις? Πως ειναι ο αντρουλης σου συνηλθε καθολου? Αντε μην αγχωνεσαι μια και σημερα ολα καλα θα πανε, θα τα λεμε μετα και θα γελαμε!

Ολγακι φιλακια στα μωρουλινια σου! Φιλακια και σε ολα τα κοριτσακια!:-D

καλησπερουδια!

καποιες περασαν ωραιοτατη κυριακη γιορτη κ σχολη βλεπω...

οι υπολοιπες, κ γω μεσα, απο βαρετα μεχρι κ με νευρα οπως το nunu!!ριλαξ μικρη μου! αυτοι μας συγχωρουν τα ορμονικα μας...ας κανουμε κ μεις πισω καμια φορα...λεω τωρα εγω, εξω απ το χορο!

agorakia δε ξερω αν ευσταθει αυτο που μου ειχαν πει καποτε..αν συνεβαινε σ εμενα θα ρωτουσα το γιατρο μου..για τον ερπη σε περιοδο εγκυμοσυνης καλο ειναι να αποφευγονται τοσο η γνωστη zovirax, οσο κ τ αυτοκολλητακια..δε ξερω αν ειναι υπερβολη, εγω θα ρωτουσα just in case

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Μόλις έκανα μια αποτριχωσούλα στη μουστάκα! Είναι το μόνο σημείο που μπορώ ακόμη να κάνω αποτρίχωση, βλέποντάς το και όχι στα τυφλά...! Όμως, μάλλον πάω να βγάλω και έρπη και η αποτρίχωση με την κρέμα θα τον επιδεινώσει, γαμώτο! Πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχω τα αυτοκολλητάκια! Τελοσπάντων! Νομίζω έφτασε η στιγμή για ντουσάκι δροσερό και κλιματιστικό!

για την αποτριχωση που λες...

καλε εχω παρατηρησει το εξης ευχαριστο! τα ποδαρινια μου χρειαζονται πολυ μα πολυ πιο αραια ξυρισματακι πια! σα να μη μεγαλωνουν οι τριχες πια.. τελειο? την εχω καταβρει, ειδικα τωρα τελευταια που οσο να πεις ειναι κ πιο αβολο το ξυριζειν...γεα!!

33E7p2.png

καλησπερουδια!

οι υπολοιπες, κ γω μεσα, απο βαρετα μεχρι κ με νευρα οπως το nunu!!ριλαξ μικρη μου! αυτοι μας συγχωρουν τα ορμονικα μας...ας κανουμε κ μεις πισω καμια φορα...λεω τωρα εγω, εξω απ το χορο!

agorakia δε ξερω αν ευσταθει αυτο που μου ειχαν πει καποτε..αν συνεβαινε σ εμενα θα ρωτουσα το γιατρο μου..για τον ερπη σε περιοδο εγκυμοσυνης καλο ειναι να αποφευγονται τοσο η γνωστη zovirax, οσο κ τ αυτοκολλητακια..δε ξερω αν ειναι υπερβολη, εγω θα ρωτουσα just in case

Ναι, δεν θα ρίσκαρα κι εγώ, αλλά το έχω ρωτήσει ήδη! Συγκεκριμένα, ήταν από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανα, την ημέρα που διαπίστωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη, επειδή έβγαζα πάρα πολύ συχνά, τραγικά συχνά! Μου είπε, δεν πειράζει, να βάλω zovirax, απλώς να τον ενημερώνω! Ευτυχώς, όμως, μόνο 2 φορές έβγαλα όλο αυτό το διάστημα, αυτή είναι η τρίτη και ελπίζω να μείνει έτσι μικρούλι, όπως είναι τώρα. Εγώ, ωστόσο, δεν βάζω κρέμα, μόνο αυτοκολλητάκια, για να μπορώ να μακιγιάρομαι!

rPPrp3.png

καλησπερουδια!

Έχεις δίκιο για αυτό δεν το έχει φάει το κεφάλι του ακόμα. :mrgreen::mrgreen:

Όσο για το ξύρισμα και αποτρίχωση έχεις δίκιο επίσης. Το παρατήρησα και γω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

το trofocard ειναι μαγνησιο maraki.benefibra λεγονται τα φακελακια που μου εδωσε.

το μωρο μου εφτιαξε κρεπες και σας αφηνω να τις τσακισω!

Παρά την κατάθλιψη ταλαντούχος ο σύζυξ!!:D:D Στείλτε μου και μένα μια!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Έχεις δίκιο για αυτό δεν το έχει φάει το κεφάλι του ακόμα. :mrgreen::mrgreen:

Όσο για το ξύρισμα και αποτρίχωση έχεις δίκιο επίσης. Το παρατήρησα και γω.

Εμείς έπρεπε να βρούμε μια φόρμουλα από την αρχή, διότι ζούμε μαζί από την αρχή αρχή της σχέσης (ανατρέξτε παλαιότερες μέρες, που τα λέγαμε, εδάφιο "δεσμοί", μάλλον Πέμπτη ή Παρασκευή). Έτσι, δεν έπαιζε να μην μιλάμε τρεις μέρες. Είμαστε από την αρχή σαν παντρεμένοι. Από την άλλη, όμως, το ότι μέναμε μαζί έπαιξε και τον ρόλο του στο να μην είμαστε τώρα αλλού γι' αλλού! Γιατί δεν ξέρω αν θα είχαμε ξεπεράσει αυτόν τον σκόπελο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...