Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, γεια σας!

Βλέπω περάσατε όμορφα σήμερα! Μπράβο!

Κι εμείς, πράγματι, ωραία Κυριακή είχαμε. Σκεφτόμουν από το πρωί να περάσω την ημέρα καναπέ - κρεβάτι, επειδή κουράστηκα χθες αρκετά, αλλά τελικά ήρθε η κολλητή με τον καλό της και φάγαμε όλοι μαζί παρέα ό,τι είχε περισσέψει από μπριζολικό χθες βράδυ! Ωραία ήταν, είχαμε φίλους καλούς και χθες και σήμερα, οπότε όλα καλά. Βέβαια, ερείπιο και σήμερα, γιατί πήγαμε και μέχρι το Χαϊδάρι, να προσκυνήσουμε τα λείψανα του Αγίου Ραφαήλ (με παίδεψε, αλλά τελικά με πήγε!) και τώρα το ποδαράκι έρχεται και πρήζεται από την κούραση. Κι από αύριο δουλειά για μια εβδομάδα!

rPPrp3.png

Κουκλίτσες μου, να έχει κάτι το φεγγάρι κι όλοι οι άνδρες έχουν ψιλοφρικάρει; Κι ο δικός μου εχθές μου έβγαλε τα ψώνια απ' τη μύτη. Το πρωί είμασταν μια χαρά στο jumbo και μετά με έκανε τούρμπο. Μέχρι να πάμε στο ΗΡΑ δεν κατάφερα να ηρεμήσω. Με νεύρα διάλεξα τα ριλαξάκια... Μα τι γίνεται, πια;

rPPrp3.png

Γειά σας όμορφες!!!

Δυο μέρες τώρα μου τη σπάει και ο δικός μου ο αντρούλης, κάτι τριγυρίζει στο ξεροκέφαλο του και μέχρι να μου το πεί θα μου βγάλει τη ψυχή. Έχει μούτρα και όλο βρίσκουμε λόγο να τσακωνόμαστε.:evil::evil::evil:

η καταθλιψη παιδι μου φταιει!!!μα κι εσυ να μην καταλαβαινεις!!!

age.png

Mπραβο giota μου χαιρομαι που περασατε καλα! Εμεις εδω στο σπιτι ολη μερα ξαπλα (εγω δηλαδη)και παλι ξαπλα και αυτα! Τρωω φρουτακια μπας και μπορεσω επιτελους και παω τουαλετα, ο καθενας με τον πονο του! Μου ειπε η γιατρος για ενα σιροπι dufalak νομιζω αν το γραφω σωστα για τη δυσκοιλιοτητα θα το παρω και αυτο να δω τι θα κανει! Το αιματακι μου εχει μειωθει στο ελαχιστο θα ελεγα (φοβαμαι να λεω πλεον οτι ειμαι καλα γιατι την επομενη στιγμη δεν ειμαι!)και ελπιζω ετσι να συνεχισει γιατι τα ειχα παιξει χθες και σημερα! Αυτα τα δικα μου νεα περιμανω τα δικα σας κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

κουραγιο γυναικες ακαρδες που δεν καταλαβαινετε τους αντρες σας τι περνανε!!!!:tongue:

εγω ευτυχως δεν εχω τετοια.εκτος του οτι οταν κοιμαται ξυπναει ο αλλος του εαυτος,γενικα οταν ειμαστε για τσακωμο καποιος κανει τον καραγκιοζη και το λυνουμε γρηγορα (συνηθως).και παλι καλα για κριος!

age.png

maraki ξερεις ομως οτι δεν κανουν ολα τα φρουτα για να πας προς τουαλετα μερια.μου εδωσε κι εμενα κατι φακελακια που τα διαλυεις στο νερο αλλα επειδη δεν ηθελα να τα παρω καταφερα να πηγαινω φυσιολογικα!!!μπορω να δω πως λεγονται αν θες.

age.png

Πράγματι, maraki, εμένα, για παράδειγμα η μπανάνα δεν με βοήθησε καθόλου, ειδικά στην αρχή, που είχα τεράστιο πρόβλημα. Μάλλον με επιδείνωνε, θα έλεγα. Βέβαια, από τότε που άρχισα μαγνήσιο (25η εβδομάδα) πολύ καλύτερα, σχεδόν τέλεια. Το ακτινίδιο είναι πολύ καλό, καθώς και τα δαμάσκηνα (αποξηραμένα ή φρέσκα) και, φυσικά, το σύκο. Δεν ξέρω, όμως, ποια είναι επικίνδυνα να ανεβάσουν το ζάχαρό σου. Για παράδειγμα, εγώ μέχρι πρότινος έτρωγα ένα καρπούζι στην καθισιά μου, που λέει ο λόγος, αλλά πριν λίγες μέρες μου είπε η μαία να κρατηθώ μακριά του φέτος, διότι μπορεί ύπουλα να σου εκτινάξει το ζάχαρο στα ύψη, παρ' όλο που έκανα καμπύλη και βγήκε πολύ καλή! Αντιθέτως, μου συνέστησε να τρώω όσο περισσότερο μπορώ πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο, κίτρινη κολοκύθα και κάτι άλλο, που δεν θυμάμαι, επειδή βοηθούν πολύ στην αποφυγή συσπάσεων, λόγω της μεγάλης ποσότητας μαγνησίου, που διαθέτουν. Εξ' ου και το 1 πεπόνι, που χτύπησα πριν λίγο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

η καταθλιψη παιδι μου φταιει!!!μα κι εσυ να μην καταλαβαινεις!!!

Εγώ για νεύρα το βλέπω αλλά τέλοσπάντων. Τι κακό να μη μιλάει ο άμθρωπος, όσο περνάει η ώρα θέλω να του σπάσω το κεφάλι!!:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγώ για νεύρα το βλέπω αλλά τέλοσπάντων. Τι κακό να μη μιλάει ο άμθρωπος, όσο περνάει η ώρα θέλω να του σπάσω το κεφάλι!!:D:D:D

ε δεν μπορω να φανταστω εσενα με τοσο χιουμορ και ναζι να μην τον κανεις καλα να σου πει!!!για πηγαινε και κανε τα δικα σου μηπως και αφησει τα μουτρα γιατι απ οσο καταλαβαινω αν τα συνεχισει θα του τα σπασεις!

age.png

Ε, τότε άφησέ τον κι εσύ, θα στο πει όταν είναι έτοιμος. Εντάξει, σίγουρα σου τη σπάει, γιατί στο μεταξύ, δεν ξέρεις τι μπορεί να του φταίει... Η αλήθεια είναι ότι και ο άντρας μου για το ίδιο πράγμα μου γκρινιάζει! Ότι κατεβάζω μούτρα στο άσχετο και δεν ξέρει τι να υποθέσει, τι μπορεί να συμβαίνει και τα παίρνει (... νομίζω... έχει δίκιο!:? ). Και, ναι, παραδέχομαι ότι το κάνω συχνάκις, όχι τώρα, περισσότερο παλιά, αλλά η κακιά συνήθεια δεν σε εγκαταλείπει!

rPPrp3.png

Μόλις έκανα μια αποτριχωσούλα στη μουστάκα! Είναι το μόνο σημείο που μπορώ ακόμη να κάνω αποτρίχωση, βλέποντάς το και όχι στα τυφλά...! Όμως, μάλλον πάω να βγάλω και έρπη και η αποτρίχωση με την κρέμα θα τον επιδεινώσει, γαμώτο! Πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχω τα αυτοκολλητάκια! Τελοσπάντων! Νομίζω έφτασε η στιγμή για ντουσάκι δροσερό και κλιματιστικό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...