Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΠίτερΠαν εύχομαι όλα να πάνε καλά και να τελειώσει σύντομα η αναμονή σου ώστε να έρθει η μεγάλη στιγμή που θα αγκαλιάσεις τα μπεμπουλίνια σου!!

Φυσικά να έχεις Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!! :D:D:D:D

Helloooooooooooo! Τι κάνεις εσύ?:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλά είμαι Glor μου, πριν λίγο σχόλασα από την δουλειά και προσπαθώ να ξεκουραστώ! Εσύ πώς είσαι? Τα μπεμπάκια σου?

Εγώ νιώθω κάπως σκληρή την κοιλιά μου, τις περισσότερες ώρες τις μέρας. Μήπως πρέπει να με προβληματίσει αυτό?

RKdwp3.png

Καλά είμαι Glor μου, πριν λίγο σχόλασα από την δουλειά και προσπαθώ να ξεκουραστώ! Εσύ πώς είσαι? Τα μπεμπάκια σου?

Εγώ νιώθω κάπως σκληρή την κοιλιά μου, τις περισσότερες ώρες τις μέρας. Μήπως πρέπει να με προβληματίσει αυτό?

Καλά είμαι κι εγώ αλλά σήμερα επειδή δεν ξάπλωσα καθόλου τώρα έχω κι εγώ κάτι πονάκια και πολύ κλωτσιά. Πολύ όμως. Τώρα που έκατσα και ηρέμησα με ταράξανε όμως. Μήπως να ρωτήσεις τον γιατρό σου γι αυτό? Καλό θα ήταν νομίζω.

Του το είπα για το βράδυ κυρίως που το ένιωθα και μου είπε πως γι ΄αυτό μου δίνει διπλή δόση μαγνήσιο. Είναι λέει φυσιολογικό απλά να μην κουράζομαι πολύ.

Καλά κι εμένα κλωτσάνε όλη μέρα. Με κάνουν να χαμογελάω κάθε στιγμή τα γλυκά μου!!! Κάθε στιγμή που δηλώνουν παρουσία!!!

RKdwp3.png

Του το είπα για το βράδυ κυρίως που το ένιωθα και μου είπε πως γι ΄αυτό μου δίνει διπλή δόση μαγνήσιο. Είναι λέει φυσιολογικό απλά να μην κουράζομαι πολύ.

Καλά κι εμένα κλωτσάνε όλη μέρα. Με κάνουν να χαμογελάω κάθε στιγμή τα γλυκά μου!!! Κάθε στιγμή που δηλώνουν παρουσία!!!

Ναι όντως τελικά. Είναι ωραία αίσθηση. Άρχισες από τώρα μαγνήσιο? Εγώ δεν παίρνω καθόλου. Τουλάχιστον όχι ακόμη. Εσύ το παίρνεις γι αυτό? Για την κοιλιά ή έχεις και κράμπες?:cool:

Διαφημίσεις

Α ναι από την αρχή παίρνω μαγνήσιο και τελευταία παίρνω 2. Είχα από νωρίς δύσκολη εγκυμοσύνη..μυικούς πόνους, πόνους στα πόδια, την μέση, χαμηλά στην κοιλιά..και αργότερα κράμπες και σκληρή κοιλιά!

RKdwp3.png

Α ναι από την αρχή παίρνω μαγνήσιο και τελευταία παίρνω 2. Είχα από νωρίς δύσκολη εγκυμοσύνη..μυικούς πόνους, πόνους στα πόδια, την μέση, χαμηλά στην κοιλιά..και αργότερα κράμπες και σκληρή κοιλιά!

Μάλιστα κατάλαβα. Σε αμπούλα ή σε χάπι το παίρνεις? Ελπίζω σύντομα να τελειώσουν όλα αυτά όταν με το καλό γεννήσουμε κι εμείς. Ένας από τους λόγους που θέλω να έλθει εκείνη η ώρα είναι για να σταματήσω όλο αυτό το φαρμακομάνι, το οποίο το έχω βαρεθείειειειε.......;)

Να ρωτήσω κάτι τις ήδη διδυμομανούλες ή τις μέλλουσες που έχουν ψάξει το θέμα..

Καταρχήν, επειδή δεν θέλω να κάνω περιττές και μάλιστα διπλές αγορές.. τι προτείνετε? Κάθισμα αυτοκινήτου 0-13κιλά που μεταφέρεται και χρησιμοποιείται ώς ρηλάξ και πορτ μπεμπε ή κάθισμα 0-18κιλά και έξτρα καλαθούνα για μεταφορά? Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αν και το κάθισμα 0-13κιλά βολεύει γιατί δεν χρειάζεται να ξυπνάς τα μωρά αλλά όμως δεν έχει καρότσια που κουμπώνουν επάνω για ευκολία στην χρήση. Νομίζω πως αυτά που βολεύουν μια μαμά με ένα μωρό δεν θα βολέψουν και εμάς απαραίτητα, με δύο μωράκια. Γι' αυτό ζητάω την δική σας γνώμη και όχι κάποιας γνωστής μου που έχει γεννήσει.

RKdwp3.png

Μάλιστα κατάλαβα. Σε αμπούλα ή σε χάπι το παίρνεις? Ελπίζω σύντομα να τελειώσουν όλα αυτά όταν με το καλό γεννήσουμε κι εμείς. Ένας από τους λόγους που θέλω να έλθει εκείνη η ώρα είναι για να σταματήσω όλο αυτό το φαρμακομάνι, το οποίο το έχω βαρεθείειειειε.......;)

Το παίρνω σε αναβράζων χάπι. Ωραίο είναι. Σαν βιταμίνη. :):)

RKdwp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε?jasmini μου αυτο που νιωθεις μαλλον ειναι συσπάσεις.Αν εχεις πολλες να το ξαναπεις στο γιατρό

gloraki μου τι κανεις?

απο καθισματακια επειδη μου εχουν δωσει και απο τα δυο θεωρω καλύτερα αυτα που ειναι τελειως ξαπλα τα μωρα

Πιτερ παν μου με το καλο κοπέλα μου!!!!!Η πιο ωραια στιγμη βτης ζωης σου εφτασε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Έχω πεθάνει στο στομαχόπονο. Δεν μπορώ να ξαπλώσω από τον πόνο και κουτουλάω πάνω στο πληκτρολόγιο...

Σήμερα ήταν η δεύτερη μέρα των αγορών και αύριο θα σας δώσω shopping report. Η βιοτεχνία στο Γέρακα τελικά ήταν καλύτερη απ' ότι περίμενα, αλλά μας περιμένουν και τα υπόλοιπα αυρίο. Και αυρίο έχουμε και τις γενικές μας... ουφ, πως θα ξυπνήσω. Μόλις οριζοντιώνομαι νομίζω ότι πεθαίνω!

Διαβασα τα σημερινά σας νέα... Πίτερ Παν σου ευχόμαστε οι κοπελίτσες σου να είναι καλά και να έρθουν με κανένα πόνο!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα σας!

Έχω πεθάνει στο στομαχόπονο. Δεν μπορώ να ξαπλώσω από τον πόνο και κουτουλάω πάνω στο πληκτρολόγιο...

Σήμερα ήταν η δεύτερη μέρα των αγορών και αύριο θα σας δώσω shopping report. Η βιοτεχνία στο Γέρακα τελικά ήταν καλύτερη απ' ότι περίμενα, αλλά μας περιμένουν και τα υπόλοιπα αυρίο. Και αυρίο έχουμε και τις γενικές μας... ουφ, πως θα ξυπνήσω. Μόλις οριζοντιώνομαι νομίζω ότι πεθαίνω!

Διαβασα τα σημερινά σας νέα... Πίτερ Παν σου ευχόμαστε οι κοπελίτσες σου να είναι καλά και να έρθουν με κανένα πόνο!:P

Γειαααααααααα...........Τι κάνεις? Τι ψώνισες βρε? Τα ξεσήκωσες όλα? Τι έγινε με το στομάχι σου, γιατί σε έπιασε έτσι τόσο πολύ και εσένα? :rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια και Καλή Ανάσταση!

Λογικά η ΠίτερΠαν έχει γεννήσει και οπότε περιμένουμε πιά να επιστρέψει να μας πει λεπτομέρειες!!

Φιλάκια πολλά σε όλες και να περάσετε καλά αυτές τις μέρες!

RKdwp3.png

Καλησπερα κοριτσια....

Τι μου κανετε?Εγω πηρα ευχη απο τον παπα την Μ. Πεμπτη κ το βραδυ βγηκα για το πρωτο μου ποτο μετα απο 10 μηνες....ενιωσα σαν εξωγηινη. :tongue:

Πιτερ Παν μου να σου ζησουν τα μπεμπε. Περιμενουμε νεα σου....

Καλη Ανασταση:!::!::!:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...