Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

και βεβαια πρεπει να βρεις παιδιατρό!Βρε ξεμυαλισμένο(ξερω η ζεστη φταιει)δεν πρεπει να τα δει παιδιατρος οταν γυρισουν απο το μαιευτηριο?Και οχι οποιος να ναι βεβαια.Καποιος που να συζητησεις πρωτα μαζι του για να δεις αν σου αρεσει

Για τα σφηνάκια θα σου πει ο παιδιατρος καλύτερα.Λογικα πάντως θα σκασουν με αυτα.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα δεν παιζεται αυτος ο ανθρωπος!!!

το 2ο μπανακι εκανα σημερα.Και αν και πηγα νωρις ηταν χαλιααααααα.Παρα πολυ κοσμος

απαπα μονο καθημερινες.Θα προσπαθησω να κάνω καθε μερα αφου ειναι 5 λεπτα η θαλασσα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Witch κι εμείς έχουμε εδώ πολύ συχνές πτώσεις τάσης και πάλι καλά που δεν έχει καεί τίποτα!!!

Ολγάκι κάναμε πάλι το μπανάκι μας, ε?? Τι ωραία κι εδώ έχει τρομερή ζέστη και μια βουτιά, η αλήθεια, θα την εριχνα. Θα αρκεστώ όμως στα κρύα ντους :)

Όσο για τον άντρα μου, τον απειλώ με ενέσεις αν δεν είναι τελείως καλά αύριο! Μια με πιάνουν τα νεύρα μου, μια τα κλάμματα

RKdwp3.png

πανικος γινοταν ε?να πηγαινεις καθε μερα αφου εισαι διπλα.ο αντρας σου δουλευει η πηγαινετε μαζι?

α δεν σας ειπα και το αλλο!καπου ακουσε ο καλος μου για την καταθλιψη που παθαινουν οι αντρες πριν και μετα τη γεννηση των παιδιων και το επικαλειται καθε τοσο.το θεμα ειναι οτι το λεει και το πιστευει!αυτο μας ελειπε τωρα!!!

age.png

του χρόνου μπανακια εσεις με τα μπεμπακια!!!

Και γω περυσι 7 ειχα προλαβει να κανω τον Μαιο.Χαλαλι ομως!!!

Ασε με τους αντρες γιατι ειναι εντελως αμυαλοι!Μου την βαρανε στα νευρα.Αλλα μην στενοχωριεσαι.Αν δεν ειναι καλα μην τον αφησεις να πλησιασει!!Υπεφερα σου λεω οταν κολλησαν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ witch, λέω για τον δικό μου, αλλά κι ο δικός σου...τελείως αφασία!!

Θα μας τρελάνουν αυτοί οι άντρες πια! Εγώ αύριο σκέφτομαι να τον υπνοτίσω και να του βαρέσω μια ένεση.. τι λέτε? Έτσι κι αλλιώς με τόσες ενέσεις που έκανα στον εαυτό μου, έμαθα!!! :mrgreen: :mrgreen:

RKdwp3.png

αα δεν σας ειπα το καλο!Σημερα ειναι η 5η μερα που τρωμε το απογευμα κρεμουλα!Ναιι μεγαλωσαμεε!!Κολλαμε ολοκληροι αλλα που θα παει θα μαθουμε να τρωμε με το κουταλι σιγα σιγα

Παω για την κρεμα και επιστρεφω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εμενα οποτε με νευριαζει του λεω οτι θα παρω τα παιδια και θα φυγω (τη κοιλια μου δηλαδη) και οτι θα του φαω και τα λεφτα του γιατι θα του παιρνω διπλη διατροφη!!!

δεν τον παιρνεις μαζι σου αυριο στο γιατρο μηπως και το δει αλλιως?

με τη καταθλιψη εχουμε γινει ρεζιλι!το λεει και παραεξω!

age.png

Διαφημίσεις

Χαχα εγω witch μου οταν με φτανει στα ορια μου του λεω οτι θα τον στειλω στη μαμα του και ειναι η χειροτερη του γιατι μια ζωη ειναι σαν το σκυλο με τη γατα με τη μαμα του! Πλακα εχουμε, τελικα ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι!

Ολγακι μου ποσο σε ζηλευω που εχεις τη θαλασσα στα ποδια σου! Αν εχεις καποιον να σου κραταει τα μωρουλινια σου να πηγαινεις καθε μερα! Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο ενα μπανακι, σε ηρεμει πραγματικα! Τελεια!

Κοριτσακια μου που ειστε? Hello ειναι καμια σας εδω! Α καταλαβα μονη μου θα μιλαω παλι χα χα! Ειχατε δουλιτσες? Εγω ειμαι ξαπλωμενη στον καναπε ( δεν αντεχω αλλο!) και χαζευω λιγο τηλεοραση! Ολγακι μου οι μπεμπουληδες κοιμηθηκαν ή σε τρεχουνε ακομη? Αμα μπει καμια σας ας μου απαντησει! Φιλακια κοριτσακια μου!

Ειμαι κι εγω εδω!!!!!

Μας φαγανε οι δρομοι ολη μερα και μαζευτηκαμε πριν λιγο.Εκανα ενα δροσιστικο μπανακι στην μπανιερα και τωρα περιμενω τον μικρο να τον κανουμε μπανακι,να τον ταισουμε κ να τον κοιμησουμε!!!!!

Πηγαμε για καφε στη Γλυφαδα το ζευγος και περασαμε πολυ ωραια!!!!Φαγαμε τσιπουρες στους γονεις μου και μετα πηγαμε παλι για καφε σε εναν ξαδερφο του αντρα μου.....

Περασαμε μια ομορφη Κυριακη,ελπιζω κι εσεις το ιδιο!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας όμορφες!!!

Και εγώ εδώ marakikon!!

Ωραία πέρασες γιώτα!!σούπερ!!

jas αύριο πίεσε τον να πάει στον γιατρό αν δεν έχει περάσει. Έχει δίκιο η Ολγα, να του πείς ότι την Τρίτη πρέπει να ωριμάσει και ότι θα είναι επικίνδυνο για τα μωρά ή αλλιώς τηγανιαααά!!

Δυο μέρες τώρα μου τη σπάει και ο δικός μου ο αντρούλης, κάτι τριγυρίζει στο ξεροκέφαλο του και μέχρι να μου το πεί θα μου βγάλει τη ψυχή. Έχει μούτρα και όλο βρίσκουμε λόγο να τσακωνόμαστε.:evil::evil::evil:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...