Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jasminius εχεις δικιο, τι να λεμε τωρα..

ας ελπισουμε οτι θα ναι οκ αυριο..βεβαια οπωσδηποτε να παει πρωι πρωι σ ενα γιατρο για να του πει κ τι ακριβως ειναι κ κατα ποσο υπαρχει προβλημα να ρχεται σε επαφη μ εσενα κ τα μικρα..περαστικα του κ ηρεμια! ελα, προσπαθησε να ευδιαθετησεις!! γεννας μεθαυριο!!

agorakia μεγεια τα ψωνακια! μας εφαγες λαχανο! απο κει που δεν ειχες παρει τιποτα κ δεν ηξερες κ τι χρειαζεται...τσουπ! ολα τα συγκεντρωσες!!

παρεπιπτοντως, το χα ξαναρωτησει, τα σφηνακια ειναι χρησιμα τελικα,ε? ελεγα να ρωτησω καμια μαια,κανα γιατρο αν ειναι καλα, αλλα τα χετε παρει οι περισσοτερες υποθετω..να τα βαλω κ γω στη λιστα με τα εναπομειναντα ψωνια αν ειναι

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Jasmini, για αμυγδαλίτιδα τον κόβω (δεν είμαι γιατρός, αλλά το έχω περάσει πολλές φορές και μου το θυμίζει. μπορεί να είναι ίωση, προχθές το πέρασε και ο θείος μου). Πλάκωσέ τον στο amoxil, νομίζω πως αυτό πρέπει να κάνεις!

Nufi, μα τι είναι επιτέλους τα σφηνάκια; Ήθελα να σε ρωτήσω και χθες!

rPPrp3.png

Συμφωνω jasmini μου αλλα μη σε παρει απο κατω, σκεψου θετικα και θα δεις που θα πανε ολα καλα! Θα δεις που θα ερθουνε τα νινακια σου και θα εισαι ευτυχισμενη κι εσυ και ο αντρουλης σου! Αν ειναι ιωσουλα μεχρι την Τριτη θε εχει περασει, αν παλι ειναι κρυωματακι με τα σχετικα φαρμακα θα φυγει σιγα σιγα και αυτο! Μην αφηνεις τον εαυτο σου να περναει αυτα λιγο πριν τη μεγαλυτερη χαρα σου! Πιστεψε με δεν αξιζει! ''Αgorakia'' μου σ΄ευχαριστω που με καταλαβαινεις, αλλα και η γιατρος μου ειπε χθες οτι μπορει ολη η εγκυμοσυνη μου να πηγαινει καπως ετσι(το πρωτο τριμηνο τουλαχιστον)τι θα κανω λεει θα ειμαι μεσα στο αγχος και στη στεναχωρια? Τι να πω γι εγω προσπαθω να ειμαι πιο αισιοδοξη, αλλες φορες τα καταφερνω και αλλες οχι! Θα δειξει! Φιλακια κοριτσαρες μου!

βλακεια εκανα κ ξαναστειλα το ιδιο μην!!!σορρυ!!!

καλε τα σφηνακια ειναι αυτα τα μαξιλαρακια που πηρες για να μενει το μωρο σε πλαγια/ανασκελα κ να μη μπορει να γυρναει μπρουμυτα..

εμενα θα ρωτας για τις ονομασιες των προιοντων που αγοραζεις!!

τις ηδη μαμαδες αν εχει νοημα να τα παρεις γενικα!!

33E7p2.png

nufi εμενα ο γιατρος μου ειπε να μην παρω σφηνακια και ηταν και κατηγορηματικος.οι γνωμες για αλλη μια φορα διαφερουν απο γιατρο σε γιατρο.αλλα γενικα οταν ακουω, εστω και απο εναν, να εχει αμφιβολια για κατι προτιμω να μην το παιρνω.κι εγω χρησιμα τα εβλεπα αλλα με προβληματισε η αντιδραση του.

jasmini τιποτα δεν θα σου-σας χαλασει τη στιγμη.μην στεναχωριεσαι τελευταια μερα!ανυπομονουμε ειπαμε και δεν θα παει τιποτα στραβα.στην τελικη φερε γιατρο με το ζορι αλλιως θυμασαι το τηγανι της nunu...?!πες το και αυριο το πρωι στο γιατρο σου.μπορει να σε καθησυχασει και να μην υπαρχει προβλημα.μπορει να του φορεσουν μασκες,να τον αποστειρωσουν,να τον βαλουν σε κλιβανο αλλα τροπο να μεινετε οι δυο σας με τα μωρακια σας θα βρειτε!!!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

ααα...witch εχεις βρει κ παιδιατρο? η σου δινει συμβουλες κ ο γυναικολογος/θειος?

θα ρωτησω κ γω τον δικο μου αν εχει να μου προτεινει καποιον στο χαλανδρι, γιατι ηδη απ τις πρωτες μερες στο σπιτι πρεπει να ρθει παιδιατρος να δει πως πανε..

πολλες εννοιες καλοκαιριατικα... ευχαριστες μεν..

33E7p2.png

Κοριτσακια μου νομιζω οτι ο παιδιατρος πρωτη φορα πρεπει να δει τα μωρακια στην κλινικη! Οποτε ολες πρεπει να βρειτε απο τωρα τον παιδιατρο για τα μωρακια σας! Θυμαμαι οταν γεννησε το πρωτο η αδελφη μου η παιδιατρος της, ηρθε και ειδε τη μπεμπουλα νομιζω την ιδια μερα ή την αλλη μερα το πρωι! Εινα πολυ σημαντικο αυτο κοριτσακια μου προσεξτε το!

Ναι βρε κορίτσια, βρείτε από τώρα παιδίατρο, μην περιμένετε τελευταία στιγμή. Κι εγώ έχω βρει ήδη, τον ρώτησα και κάποια πράγματα για να δω αν μου κάνει! Στην κλινική έχουν δικό τους παιδίατρο που βλέπουν όλα τα μωρά όσο βρίσκονται μέσα. Για όταν βγουν έξω όμως κανόνισα με τον παιδίατρο αυτόν.

RKdwp3.png

ηρθα και γω!!Εκανα το μπανακι μου,ταισα τα μωρα εφαγα και ειμαι ορεξατη να τα χωσω αυτη την φορα στους ανευθυνους αντρες μας!!!Οταν εγω φωναζα στον αντρα μου να προσεχει μην αρρωστησει τωρα που εχουμε μωρα εκεινος με ελεγε υστερικη.Οταν τελικα ομως αρρωστησε και παόλο που κυκλοφορουσε με μασκα μου κολλησε τα μωρα και τα ειχα με βρογχιολιτιδα 1,5 μηνων τοτε το εκλεισε το στοματακι του.Το τι τραβηξα δεν λεγεται.Να κανω εισπνοες με αερολιν σε δυο βρεφη

Γι'αυτο jasminaki μου νααφησει τους εγωισμους και να μεγαλώσει λιγο γιατι την Τριτη γινεται πατερας και θα πρεπει να ειναι λιγο πιο υπευθυνοςΑκου δεν θελει γιατρο

Ας μην παει σε γιατρο λοιπον αλλα δεν θα μπορει να πλησιασει και τα μωρα

Αρκετα συγχηστηκα γιατι θυμηθηκα και τα δικα μου

Σφινακι δεν ξερω αν θα σας βολεψει καλοκαιριατικα.Εγω τα χρησιμοποιησα αλλα ηταν χειμωνας και χουχουλιαζανε.Τωρα που γεννησε η κουμπαρα μου,μολις το ειδε ο παιδιατρος στο σφινακι το μωρο της ειπε να το βγαλει.Εξαλλου μπρουμητα δεν κανει.Τα βαζεις πλαγια και ισως να γυρισουν ανασκελα

Μαρακι μου ο παιδιατρος ο ιδιωτης που θα τον εχεις για τα μωρα σου δεν ερχεται στο μαιευτηριο.Οταν τα παρεις στο σπιτι τον φωναζεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Για τους άλλους δεν είναι σημαντικό, όμως για μένα είναι...οι πρώτοι άνθρωποι που αξίζει και πρέπει να δουν και να αγκαλιάσουν αυτά τα μωράκια ΠΡΩΤΟΙ είναι οι γονείς τους, εμείς, και οι δύο!! Μακάρι να συνέλθει σήμερα αλλιώς δεν θέλω ακόμα να γεννήσω. Πραγματικά δεν το είχα ονειρευτεί έτσι!!

και εσυ μην λες χαζομαρουλες!Ειναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωης σου αν καποιος δεν διαθετει το απαραιτητο μυαλο για να παει αμεσως στον γιατρο(και βεβαια δεν φταιει που αρρωστησε)να σκεφτει εκεινος οτι δεν μπορει ετσι να δει τα παιδια του:confused:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Δε μπορεσα να κοιμηθω κι ετσι ξαναηρθα στον καναπε! Ολγακι μου ωραιο το μπανακι? Ειχες και τα μωρακια σου μαζι? Φανταζομαι εικονα στην παραλια χα χα! Δυο μπεμπουλακια να κανουνε τα πρωτα τους μπανακια! Αχ τελειο!

Οι υπολοιπες κοιμοσαστε? Μπραβο κοριτσακια να ξεκουραστειτε! Φιλακια τα λεμε μετα!

οχι κοριτσακι μου δεν τα ειχα μαζι γιατι οι μονες ωρες που επιτρεπεται τα μωρα να ειναι στην θαλασσα ειναι μεχρι τις 10 το πρωι και μετα τις 5 το απογευμα

Στο λεω για να μαθαινεις γιατι του χρόνου το καλοκαιρι τα μωρακια σου θα ειναι οσο ειναι τα δικα μου τωρα και θα μπορεις να τα πηγαινεις στην θαλασσα:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ο γυναικολογος μου ειχε πει για τα σφηνακια.δεν ειχα σκεφτει οτι θα πρεπει να ψαξουμε απο τωρα για παιδιατρο.

το πρωι ειχαμε μια διακοπη ρευματος και εκτοτε καηκε η μια φαση και καποια πραγματα στο σπιτι δεν ειχαν ρευμα.οπως η ηλεκτρικη κουζινα...τελειο οταν ετοιμαζεσαι να μαγειρεψεις για κυριακη?και τωρα ειναι η δευτερη φορα που ερχονται απο τη δεη για να επιδιορθωσουν τη βλαβα και ο αντρας μου ειναι εξω μαζι τους.κι εγω παλι βαριεμαι!!!ουφ!

age.png

καθε μερα πας για μπανακι τυχερουλα ολγα?

το καινουριο του αντρα μου στον υπνο του ειναι οτι πηρε αγκαλια το δικο του μαξιλαρι και ειχε στριμωξει το κεφαλι του στο δικο μου!το τι κανει και το τι λεει στον υπνο του ειναι απεριγραπτα.τον εχω ηχογραφησει,φωτογραφισει κτλ και ειναι για πολυ γελιο!αυτα που κανει τωρα ειναι light καταστασεις.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...