Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Πώς κοιμηθήκατε; Εγώ ακόμη δεν έχω πάρει πρωινό, αν και έχω ξυπνήσει από ώρα... Βαριέμαι να κατέβω τις σκάλες (περίμενα να περάσει και μία ώρα από το σίδηρο, βέβαια).

Εμείς είχαμε κόσμο μέχρι τη 1 το βράδυ! Ψήσαμε μπριζόλες και διάφορα άλλα (όπως λουκάνικα χωριάτικα, που με πεθαίνουν) στο τέλος ήρθα κι έγινα κομμάτια! Μέχρι να τα πάμε στον κάτω όροφο, να τα βάλουμε πλυντήριο, να κάνω ένα ντους, τελικά έπεσα στις 2.30! Όμως, αυτό με βοήθησε και κοιμήθηκα όμορφα, επειδή δεν καταλάβαινα τίποτα από την κούραση! Είχαμε φύγει από το σπίτι από το πρωί, για να συνεχίσουμε τα μπεμπεδοψώνια! Πήγαμε και jumbo. Το μεσημέρι δεν ξάπλωσα καθόλου... Οπότε, καταλαβαίνετε!

rPPrp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Πώς κοιμηθήκατε; Εγώ ακόμη δεν έχω πάρει πρωινό, αν και έχω ξυπνήσει από ώρα... Βαριέμαι να κατέβω τις σκάλες (περίμενα να περάσει και μία ώρα από το σίδηρο, βέβαια).

Εμείς είχαμε κόσμο μέχρι τη 1 το βράδυ! Ψήσαμε μπριζόλες και διάφορα άλλα (όπως λουκάνικα χωριάτικα, που με πεθαίνουν) στο τέλος ήρθα κι έγινα κομμάτια! Μέχρι να τα πάμε στον κάτω όροφο, να τα βάλουμε πλυντήριο, να κάνω ένα ντους, τελικά έπεσα στις 2.30! Όμως, αυτό με βοήθησε και κοιμήθηκα όμορφα, επειδή δεν καταλάβαινα τίποτα από την κούραση! Είχαμε φύγει από το σπίτι από το πρωί, για να συνεχίσουμε τα μπεμπεδοψώνια! Πήγαμε και jumbo. Το μεσημέρι δεν ξάπλωσα καθόλου... Οπότε, καταλαβαίνετε!

Καλημερα. Μονο που σε ακουσα κουραστηκα. Οχι να τα κανω κιολας. Ωραια τα ψωνια σου? τι πηρες?

Jasmini!!!!!

Ούτε καν δύο μέρες...! Αν σκεφτείς ότι η Τρίτη δεν μετράει, ούτε η σημερινή, αφού τη διανύουμε ήδη, έχει μείνει μόνο η Δευτέρα, που, ούτως ή άλλως θα έχεις τόσα να κάνεις, που δεν θα την καταλάβεις (παλιό, αλλά επιτυχημένο κόλπο, για να περνάνε γρήγορα οι μέρες)!!!

Πώς είναι σήμερα ο άντρας σου; Ελπίζω καλύτερα!

rPPrp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Καλημερα και σε εσενα nufi μου! Εχω ξυπνησει απο τις 6.30 περιπου αλλα καθομουνα ξαπλωμενη μεχρι να περασει η ωρα. Μολις βεβαια σηκωθηκα ποταμι το αιμα! Τωρα ειμαι ξαπλα στον καναπε περιμενοντας να σταματησει! Ελπιζω μεχρι το βραδυ να τελειωσει επιτελους, γιατι δεν ξερω στο τελος τοσο αιμα πως γινεται να μην επηρεαζει τα μωρακια μου! Προσπαθω να εχω θετικη σκεψη αλλα αυτο το αιμα κοριτσακι μου ερχεται και με ριχνει παλι! Τι να πω! Ελπιζω! Που εριξε χαλαζι βρε εσυ? Εισαι μεσα σε πολη? Γιατι εδω μονο βροχη μπολικη ειχαμε! Τα αλλα κοριτσακια ξυπνησανε ή ειναι στο χουζουρεμα? Καλημερα κοριτσακια σε ολες μας!

Κοριτσάκι μου, διάβασα και τα χθεσινά σου μηνύματα!

Ντρέπομαι να σου πω ότι καταλαβαίνω τι περνάς, γιατί εγώ δεν πέρασα τίποτε απ' όλα αυτά... Αυτό, όμως, με κάνει να αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση, για τον αγώνα που κάνεις (όπως και όλες οι κοπέλες, που το έχουν κάνει) και να είμαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν το λέω απλώς, για να σου φτιάξω τη διάθεση. Το πιστεύω!!! Μείνε ξαπλωμένη και άκου τις συμβουλές των υπόλοιπων κοριτσιών! Έχουν δίκιο. Σκέψου χαρούμενα πράγματα. Σκέψου τα μωρά σου και τις δύο καρδούλες, που χτυπάνε μέσα σου. Μόνο αυτό, μόνο τον ήχο στον υπέρηχο! :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε κορίτσια μου δεν έμεινε τίποτα, σχετικά μια μέρα ακόμα! Τώρα όμως αγχώνομαι γιατί μου την δίνει που στα τελευταία αρρώστησε πια κι αυτός ο άντρας μου.. :(

Είναι λίγο καλύτερα σήμερα αλλά ο φόβος παραμένει μήπως με κολλήσει αλλά και πώς θα έρθει στο μαιευτήριο, πώς θα δει τα μωρά??? :(

Μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα... όσο ανυπομονούσα πριν τώρα μου κόπηκε η φόρα!

RKdwp3.png

Καλημερα. Μονο που σε ακουσα κουραστηκα. Οχι να τα κανω κιολας. Ωραια τα ψωνια σου? τι πηρες?

Ναιαιαιαιαι! Κάναμε ωραία ψώνια. Πήγαμε στο ΗΡΑ και ολοκληρώσαμε τη λίστα παραγγελίας με καθισματάκια αυτοκινήτου και ριλαξάκια. Και πιο πριν είχαμε πάει jumbo και πήραμε διάφορες χαζομαρούλες (παπάκια για το μπάνιο, π.χ.!), αλλά και πανάκια ρεψίματος, μαξιλαράκια, για να μην γυρίζουν στο πλάι το βράδυ, κάτι ωραία φανελάκια και στο τέλος, μου ήρθε και τους πήρα κι από ένα ζευγάρι καλτσάκια...! Δεν θυμάμαι κάτι άλλο, α, ναι, ψαλιδάκι νυχιών, βουρτσάκι για τα μαλλιά, τέτοια. Τα φανελάκια τους γράφουν "mummy's little man" και έγινα ρεζίλι, διότι με πήραν τα κλάματα μέσα στο jumbo και δεν είχα και την τσάντα μου μαζί, ούτε ένα χαρτομάντηλο... Άσε!

rPPrp3.png

Για τους άλλους δεν είναι σημαντικό, όμως για μένα είναι...οι πρώτοι άνθρωποι που αξίζει και πρέπει να δουν και να αγκαλιάσουν αυτά τα μωράκια ΠΡΩΤΟΙ είναι οι γονείς τους, εμείς, και οι δύο!! Μακάρι να συνέλθει σήμερα αλλιώς δεν θέλω ακόμα να γεννήσω. Πραγματικά δεν το είχα ονειρευτεί έτσι!!

RKdwp3.png

Ναι βρε κορίτσια μου δεν έμεινε τίποτα, σχετικά μια μέρα ακόμα! Τώρα όμως αγχώνομαι γιατί μου την δίνει που στα τελευταία αρρώστησε πια κι αυτός ο άντρας μου.. :(

Είναι λίγο καλύτερα σήμερα αλλά ο φόβος παραμένει μήπως με κολλήσει αλλά και πώς θα έρθει στο μαιευτήριο, πώς θα δει τα μωρά??? :(

Μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα... όσο ανυπομονούσα πριν τώρα μου κόπηκε η φόρα!

Ελα βρε μην αγχωνεσαι. Μπορει ως την Τριτη να ειναι καλα...........τωρα σου κοπηκε η φορα? αν ειναι δυνατον. Χαλαρωσεεεεεεεεεεεε................... Ετοιμασε τα πραγματακια σου.............κ ξεκουρασου οσο γινεται για μιαμιση μερα ακομα.:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Για τους άλλους δεν είναι σημαντικό, όμως για μένα είναι...οι πρώτοι άνθρωποι που αξίζει και πρέπει να δουν και να αγκαλιάσουν αυτά τα μωράκια ΠΡΩΤΟΙ είναι οι γονείς τους, εμείς, και οι δύο!! Μακάρι να συνέλθει σήμερα αλλιώς δεν θέλω ακόμα να γεννήσω. Πραγματικά δεν το είχα ονειρευτεί έτσι!!

Σώπα, βρε κοριτσάκι μου! Όλα αυτά μπορεί να είναι και το στρες, που ενδόμυχα έχεις. Θα γίνει καλά μέχρι την Τρίτη, είναι κρυωματάκι ή ίωση; Πλάκωσέ τον σε φρούτο και λαχανικό, ό,τι έχεις σε βιταμίνη C, δώστου το, κάνει καλό σε κάθε περίπτωση! Και ντεπόν. Κι αν τον κόβεις για ίωση (αλλά και κρύωμα να είναι, το ίδιο κάνει) δώστου και amoxil, σε κάψουλα ή σιρόπι, κάθε οκτώ ώρες. Δεν παθαίνει τίποτα, αντιβίωση είναι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και αν δεν έχει συνέλθει? Κι εγώ πότε θα προλάβω να ξανακαθαρίσω το σπίτι για να φύγουν και τα μικρόβια? Όλα αυτά τριγυρίζουν στο μυαλό μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε αλλο. :,(

RKdwp3.png

jasminius εχεις δικιο, τι να λεμε τωρα..

ας ελπισουμε οτι θα ναι οκ αυριο..βεβαια οπωσδηποτε να παει πρωι πρωι σ ενα γιατρο για να του πει κ τι ακριβως ειναι κ κατα ποσο υπαρχει προβλημα να ρχεται σε επαφη μ εσενα κ τα μικρα..περαστικα του κ ηρεμια! ελα, προσπαθησε να ευδιαθετησεις!! γεννας μεθαυριο!!

agorakia μεγεια τα ψωνακια! μας εφαγες λαχανο! απο κει που δεν ειχες παρει τιποτα κ δεν ηξερες κ τι χρειαζεται...τσουπ! ολα τα συγκεντρωσες!!

παρεπιπτοντως, το χα ξαναρωτησει, τα σφηνακια ειναι χρησιμα τελικα,ε? ελεγα να ρωτησω καμια μαια,κανα γιατρο αν ειναι καλα, αλλα τα χετε παρει οι περισσοτερες υποθετω..να τα βαλω κ γω στη λιστα με τα εναπομειναντα ψωνια αν ειναι

33E7p2.png

Σώπα, βρε κοριτσάκι μου! Όλα αυτά μπορεί να είναι και το στρες, που ενδόμυχα έχεις. Θα γίνει καλά μέχρι την Τρίτη, είναι κρυωματάκι ή ίωση; Πλάκωσέ τον σε φρούτο και λαχανικό, ό,τι έχεις σε βιταμίνη C, δώστου το, κάνει καλό σε κάθε περίπτωση! Και ντεπόν. Κι αν τον κόβεις για ίωση (αλλά και κρύωμα να είναι, το ίδιο κάνει) δώστου και amoxil, σε κάψουλα ή σιρόπι, κάθε οκτώ ώρες. Δεν παθαίνει τίποτα, αντιβίωση είναι!

Δεν ξέρω τι είναι, την πρώτη μέρα έκανε συνέχεια εμετούς, από τις αμυγδαλές του λέει που πονάνε, είχε δέκατα, δεύτερη μέρα ανέβασε και πυρετό και βήχει κιόλας. Του είπα να έρθει γιατρός να τον δει, δεν θέλει με τίποτα! :(:(:(

Εχθές με την σούπα κάπως πρέπει να καλυτέρεψε αλλά μόνο γιουβαρλάκια τρώει από σούπες, τίποτε άλλο. Και σήμερα τι να του φτιάξω? Εγώ θα προτειμούσα να φάει σκέτο φιδέ όλη μέρα, αλλά αυτός...:(:(:(:(

RKdwp3.png

jasminius εχεις δικιο, τι να λεμε τωρα..

ας ελπισουμε οτι θα ναι οκ αυριο..βεβαια οπωσδηποτε να παει πρωι πρωι σ ενα γιατρο για να του πει κ τι ακριβως ειναι κ κατα ποσο υπαρχει προβλημα να ρχεται σε επαφη μ εσενα κ τα μικρα..περαστικα του κ ηρεμια! ελα, προσπαθησε να ευδιαθετησεις!! γεννας μεθαυριο!!

agorakia μεγεια τα ψωνακια! μας εφαγες λαχανο! απο κει που δεν ειχες παρει τιποτα κ δεν ηξερες κ τι χρειαζεται...τσουπ! ολα τα συγκεντρωσες!!

παρεπιπτοντως, το χα ξαναρωτησει, τα σφηνακια ειναι χρησιμα τελικα,ε? ελεγα να ρωτησω καμια μαια,κανα γιατρο αν ειναι καλα, αλλα τα χετε παρει οι περισσοτερες υποθετω..να τα βαλω κ γω στη λιστα με τα εναπομειναντα ψωνια αν ειναι

Α, σε ψιλοπράγματα έχουμε ακόμη πολλές ελλείψεις, αλλά ευτυχώς με οδήγησαν σωστά οι πληροφορίες σας (δηλαδή, το ψαλιδάκι νυχιών δεν μου πέρασε καν από το μυαλό!). Σιγά σιγά, θα γίνουν όλα. Ωστόσο, αν εξαιρέσεις τα ψιλικοκό, που φέραμε χθες από τα jumbo, ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι παραγγελία. Θα τα πάρουμε τέλος του μήνα, μην σου πω και πιο μετά! Το μόνο, που έχουμε φέρει στο σπίτι, είναι το καρότσι τους!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...