Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ αν βάλω πρώτη μερα τελευταίας περιόδου μου βγάζει ΠΗΤ 15/07/2010 ενώ υπερηχογραφικά ή βάσει λογικά ημέρας σύλληψης βγαίνει 24/07/2010. Μήπως κάτι τέτοιο παίζει και με εσένα?

RKdwp3.png

την υπερηχογραφική ηλικία πως τη βγάζουν??

Ο γιατρός την βγάζει στο υπερηχογράφημα που κάνει γύρω στην 10η εβδομάδα! Λογικά βάση κάποιων χαρακτηριστικών όπως βάρος και μέγεθος εμβρύου, αποκαλύπτουν πότε έγινε η σύλληψη..κάπως έτσι. Δεν αλλάζει συνήθως, μόνο σε περιπτώσεις όπου ο κύκλος στην γυναίκα ήταν ακανόνιστος.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρός την βγάζει στο υπερηχογράφημα που κάνει γύρω στην 10η εβδομάδα! Λογικά βάση κάποιων χαρακτηριστικών όπως βάρος και μέγεθος εμβρύου, αποκαλύπτουν πότε έγινε η σύλληψη..κάπως έτσι. Δεν αλλάζει συνήθως, μόνο σε περιπτώσεις όπου ο κύκλος στην γυναίκα ήταν ακανόνιστος.

Ώρες ώρες χάνω επεισόδια μου φαίνεται. Δε ξέρω ποια είναι η δικιά μου:?!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοιτούσα τώρα το ντοσκέ με τα υπερηχογραφήματα και τις μετρήσεις, από την αρχή της κύησης! απίστευτο πώς μεγαλώνουν τα μωρά μας και πόσο γρήγορα!! Πότε ήταν που έμαθα ότι είμαι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα και έφτασε ο καιρός πια που γεννάω!! :) Αχ τι συγκηνητικό που είναι!!

RKdwp3.png

καλημερουδια!

καλε τι μπουρινι ηταν αυτο το χθεσινο? κ με χαλαζι κ με τα ολα του!!

τυχη ειναι λεει το χαλαζι!

marakikon σε σενα αναφερομαι!! χαρηκα πολυ με τα νεα σου!.... τα δευτερα...!

ολα να πανε καλα κ παρα τις δυσκολιες, να υπαρξει η καλυτερη εκβαση στην εγκυμοσυνη σου! ειπαμε,του χρονου το καλοκαιρι ολες θα μαστε παραλια με δυο (επιπλεον για οσες εχουν ηδη) μπεμπακια εκαστη!!:D

33E7p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Καλημερα και σε εσενα nufi μου! Εχω ξυπνησει απο τις 6.30 περιπου αλλα καθομουνα ξαπλωμενη μεχρι να περασει η ωρα. Μολις βεβαια σηκωθηκα ποταμι το αιμα! Τωρα ειμαι ξαπλα στον καναπε περιμενοντας να σταματησει! Ελπιζω μεχρι το βραδυ να τελειωσει επιτελους, γιατι δεν ξερω στο τελος τοσο αιμα πως γινεται να μην επηρεαζει τα μωρακια μου! Προσπαθω να εχω θετικη σκεψη αλλα αυτο το αιμα κοριτσακι μου ερχεται και με ριχνει παλι! Τι να πω! Ελπιζω! Που εριξε χαλαζι βρε εσυ? Εισαι μεσα σε πολη? Γιατι εδω μονο βροχη μπολικη ειχαμε! Τα αλλα κοριτσακια ξυπνησανε ή ειναι στο χουζουρεμα? Καλημερα κοριτσακια σε ολες μας!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!τα λεω γρηγορα γιατι παω για βουτια!

Μαρακι μου τοτε με τα κομματια ηταν η μοναδικη φορα που κρατησε πανω απο 2 μερες.Και γω καθε φορα που σηκωνομουν ξαναρχιζε.Ομως τοτε θυμαμαι ο γιατρος μου ειπε να κανω μια pregnyl και σταματησε.Δεν την ρωτας?

2 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

Και μενα σωστα πηγαινε το τικερακι.

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανουν?

μπλουμ!!!!!!αχ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου ομορφες!!!!!

Ετοιμαζομαι να παω για καφε με τον αντρουλη μου!!!!

Ολα καλα,κοιμηθηκα σαν πουλακι.

Μαλλον θα φαμε εξω σημερα,σας φιλω ολες γλυκα γλυκα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου ομορφες!!!!!

Ετοιμαζομαι να παω για καφε με τον αντρουλη μου!!!!

Ολα καλα,κοιμηθηκα σαν πουλακι.

Μαλλον θα φαμε εξω σημερα,σας φιλω ολες γλυκα γλυκα!!!!!

καποιος θα περασει ωραια σημερα!!!!

age.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Εγώ πάντως πιάστηκα! Χαλια ύπνο ειχα. Ο άντρας μου είχε κοιμηθεί στο κρεβάτι κι εγώ επειδή φοβήθηκα μην με κολλήσει την έβγαλα στον καναπέ! Καλό εεε???? Απλά ο χώρος στην κρεβατοκάμαρα νομίζω πρέπει να καθαρίσει πρώτα από τα μικρόβια για να μπω μέσα. :)

Maraki καταλαβαίνω πώς νιώθεις, θα ήθελες να έχεις συνεχώς έναν υπέρηχο πάνω σου για να καθησυχάζεσαι ότι όλα είναι καλά με τα μωράκια σου, έτσι?? Κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά!

Ολγάκι κάνε μια βουτιά και για εμάς!!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...