Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ζεσταινομαιαιαι!εφαγα κι ενα παγωτο και εχω πεθανει στις καουρες.

εγω ηθελα το πρωτο μου παιδι να ειναι αγορι και μετα να κανω και ενα κοριτσι.και τελικα το αγορι μου ειναι μεγαλυτερο οντως κατα δυο ημερες!

age.png

Διαφημίσεις

τι ζηλευεις καλε εσυ?Λες και εχεις πολυ ακομα.Εσυ οπως το πας μπορει να γεννησεις και πιο πριν!!χιχιχ

σου φτιαξα την μερα παλι!!

Α για κατσε καλα εσυ γιατι εισαι κ πιο μικρη. Οριστε μας..........πηραμε κ αερα...........αντε αντε...............

εγω ηθελα το πρωτο μου παιδι να ειναι αγορι και μετα να κανω και ενα κοριτσι.και τελικα το αγορι μου ειναι μεγαλυτερο οντως κατα δυο ημερες!

Καλα το δικο σου κ αν ειναι απο τα απιστευτα κ παραξενα..................:roll::roll::roll:

Πράγματι βρε witch πως το κατάφερες αυτό?

Φυσικά και θα σας βάλω φωτογραφίες να δείτε, να ζηλέψετε κι εσείς με τους κούκλους που θα κάνω!!! :)

Όλγα, έχω αρχίσει να μην το πιστεύω ότι φτάνει η μέρα!!

RKdwp3.png

Έχω κι έναν κούκλο ανηψιό 1,5 χρονών και δεν μπορείτε να φανταστήτε τι αδυναμία του έχω!!!! Τρελαίνομαι!! Αγαπάω πάρα πολύ και τις ανηψιές μου, αλλά όταν μου χαμογελάει αυτός ο γλύκας, κόβω φλέβες!!!

Φυσικά και με ένοιαζε πάνω από όλα να είναι καλά τα μωρά μου και το ότι με αξίωσε ο Θεός να μείνω έγκυος, αλλά όπως λέει και η Όλγα, οι αδυναμίες δεν κρύβονται!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε κοριτσια.νομιζα οτι ετσι γινεται με τα ετεροζυγωτικα.καλα το πιο κουλο ηταν αυτο στο ντοκυμαντερ με τα τριδυμα που ηταν και ομοζυγωτικα και ετεροζυγωτικα.

jasmini λογικο να μην το πιστευεις.σε ακουγα που ελεγες οτι νιωθεις ετοιμη και απορουσα.νομιζω οτι ποτε δεν θα ειμαι ετοιμη!μπορει να παραπονιομαστε αλλα νομιζω οτι μας αρεσει που τα κουβαλαμε μαζι μας στην κοιλιτσα μας(κοιλουμπα πλεον)

age.png

εγω τους εχω δειειειει!!!ειμαι τοσο εξυπνη και τοσο περηφανη που ανακαλυψα το δημοσιο προφιλ!:tongue:

τα δικα σου νομιζω οτι με το που θα βγουν θα εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα γιατι εχουν λεπτα προσωπακια με δικο τους υφος.

εμενα τουλαχιστον το κοριτσι που ειδα ηταν κλασσικο μωρο...

age.png

εγω τους εχω δειειειει!!!ειμαι τοσο εξυπνη και τοσο περηφανη που ανακαλυψα το δημοσιο προφιλ!:tongue:

τα δικα σου νομιζω οτι με το που θα βγουν θα εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα γιατι εχουν λεπτα προσωπακια με δικο τους υφος.

εμενα τουλαχιστον το κοριτσι που ειδα ηταν κλασσικο μωρο...

Λες?? Ο γιατρός πάντως λέει ότι το ένα μοιάζει στον άντρα μου και το άλλο σε μένα!! Θα το μάθουμε σε 3 μερούλες μόνο!!! :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ε, εντάξει μην νομίζεις.. δεν μπορούν να βγουν και τόσο καλές οι φωτο στον υπέρηχο! Κι εμένα το ένα ζουζουνάκι φαίνεται λές και του έχουν χτυπήσει την μυτούλα! Και αλλάζουν και πολύ μέχρι το τέλος! 3 φορές αλλάξαμε γνώμη σε ποιόν μοιάζουν :)

RKdwp3.png

ναι ρε!αφου φαινονται ηδη!το δικο μου ειναι σαν να του εχεις τρομπαρει τη μουριτσα και να εχει παραφουσκωσει!

Χα χαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Κ σενα? Κ μενα ετσι ειναι..............εχει πολυ γελιο...........Λετε να βγουν ετσι? οσο να ναι καποια χαρακτηρισικα δεν θα αλλαξουν. Αλλα γενικοτερα θ αλλαξουν οπως ολα τα μωρακια............

Μια από τα ίδια και γώ!!

Πάντα ήθελα ένα αγόρι και ένα κορίτσι με αυτή τη σειρά!! Για αυτό όταν με ρωτάνε το φύλο λέω είχα κάνει παραγγελία!!!

και γω τα είδα jas τα μωράκια σου!!κούκλοι!!!

Αυτή τη φωτό από τον υπέρηχο στο doppler τη δίνουν?

Της κουμπάρας μου αυτή η φωτό ήταν ολόϊδια με τη μπέμπα όταν γεννήθηκε!!

θέλω και γωωωωωωωωωωωωωω

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...