Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τουλαχιστον εγω ειμαι σε καλυτερη μοιρα απο την Γιωτα. Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Εσυ πηγες σπιτι σου με τρια...εγω που πηγα σπιτι μου κ ειχα πεντε??????

Απαπα.....

Λες και είμαστε γάτες!! :P :p :P :p :P :p

Μαλλον κουνελια ειμαστε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τι εγινε κοριτσια?γεννατε στον υπνο σας?ειχα πρωινες επισκεψεις 2 μαθητριες μου με τη μαμα τους και εκανα αγωνα δρομου να μαζεψω το σπιτι.ουφ...

αυτο jasmini με τον υπνο το ειχα κι εγω προ εγκυμοσυνης.πιστευα οτι ο υπνος ειναι χαμενος χρονος απο τη ζωη μας.τωρα θελω να κοιμαμαι για να περναει γρηγορα η μερα και να μην βαριεμαι.

age.png

Κοριτσακια ποσο σας ζηλευω που ασχολειστε με τις δουλιτσες σας και ειστε ακομη και τωρα τοσο δραστηριες! Και βλεπω τον εαυτο μου απο καναπε σε καναπε χωρις να κανω τιποτε και οταν τολμω και σηκωνομαι τσουπ τα καφε ή ροζ υγρακια! Και πιστεψτε με δεν ειμαι συνηθισμενη ετσι ειμαι πολυ δραστηριος ανθρωπος, αλλα δε βαριεσαι ας πανε ολα καλα και ας μεινω και ξαπλα! Οπως ολες σας θα τα καταφερω κι εγω! Οποια απο εσας βγει για κανενα καφε σημερα ας πιει και γισα εμενα, γιατι οπως παω πριν να μπω στο 5ο δε με βλεπω να μπορω να βγω και να το ευχαριστηθω!

Κοριτσακια ποσο σας ζηλευω που ασχολειστε με τις δουλιτσες σας και ειστε ακομη και τωρα τοσο δραστηριες! Και βλεπω τον εαυτο μου απο καναπε σε καναπε χωρις να κανω τιποτε και οταν τολμω και σηκωνομαι τσουπ τα καφε ή ροζ υγρακια! Και πιστεψτε με δεν ειμαι συνηθισμενη ετσι ειμαι πολυ δραστηριος ανθρωπος, αλλα δε βαριεσαι ας πανε ολα καλα και ας μεινω και ξαπλα! Οπως ολες σας θα τα καταφερω κι εγω! Οποια απο εσας βγει για κανενα καφε σημερα ας πιει και γισα εμενα, γιατι οπως παω πριν να μπω στο 5ο δε με βλεπω να μπορω να βγω και να το ευχαριστηθω!

μην στεναχωριεσαι καθολου!περασα εναμιση μηνα στο κρεββατι και για τουλαχιστον 2 μηνες εβγαινα απο το σπιτι μονο για να παω στο γιατρο!μετα απο ολα αυτα αρχισα τις τσαρκες και τις δουλειες.οσο προχωρουσε η εγκυμοσυνη ενιωθα ολο και καλυτερα.και πιστεψε με,μεχρι τοτε δεν ηξερα τι σημαινει εχω χρονο να κατσω στο σπιτι...

age.png

Γειά σας κοριτσάκια!!να μαι και γωωωωωωωωωωωω!!έχω πολλές δουλείες σήμερα και 1 τόνο για σίδερο!!!γκκρρρρρρρρρρ!!

jas μια μέρα νωρίτερα!!!σούπερ σούπερ!!

Εγώ αντιθέτως με τον ύπνο είχα πάρα πολύ καλή σχέση, σε λίγο να μαι δώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν ξερω αν σας αρεσουν στα αληθεια αλλα εγω τους βλεπω Θεουςςςςς!!!

Λιωνωωωωωωωωωω

Όλγα, πλάκα κάνεις? Εγώ έχω ξετρελαθεί!!! Κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνω στο προφίλ σου για να δω τις φώτο!!!! :P:p:p:p:p Φαντάσου πώς θα κάνω με τα δικά μου!! Έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα αγοράκια!!!!! :P:p:p:p:p Γι' αυτό χάρηκα τόσο που περιμένω δύο γιους!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Όλγα, πλάκα κάνεις? Εγώ έχω ξετρελαθεί!!! Κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνω στο προφίλ σου για να δω τις φώτο!!!! :P:p:p:p:p Φαντάσου πώς θα κάνω με τα δικά μου!! Έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα αγοράκια!!!!! :P:p:p:p:p Γι' αυτό χάρηκα τόσο που περιμένω δύο γιους!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Την Τριτη θα τους δεις live βρε...................αχ ζηλευωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

χαχαχα φανταζομαι τι θα παθεις την Τριτη!!!!κλαματα με λυγμούς!

Και γω απο μικρη ελεγα οτι θελω να κανω αγορια.Βεβαια οταν καταφερα να μεινω εγκυος το μονο που δεν με ενοιαζε ηταν το φύλο!Δεν πάυει ομως η αδυναμία να υπάρχει!

Καλε μην γεννησει και δεν μας δειξεις τους δικους σου γιους θα παρω το πρωτο καραβι και θα ερθω Ρόδο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...