Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν ξερω...εχω δει ολες τις υπολοιπες παντως...αλλα μωρα δεν εχω δει.....

Για να ξανακοιταξω....

Μπα...τιποτα....μονο μερικες εγκυμοσυνης ειδα και ολες οι αλλες ειναι με φιλους κτλ κτλ.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Hello....εχει ποτισει το οξυζενε......

Τωρα τις ειδα.....Να τους χαιρεσαι...ειναι κουκλακια!!!!!!

Σε μερικες φωτο φαινονται ολοιδιοι,αλλα ειναι κ κατι αλλες που φαινονται κατι μικρες διαφορες.....

Φιλακια στα πατουχακια τους!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι απο Τριτη.....θα ξεχασεις τι παει να πει υπνος!!!!!!

Ναι και πολύ χαίρομαι για αυτό! Η αλήθεια είναι ότι πέραν της εγκυμοσύνης δεν κοιμόμουν τόσο πολύ ποτέ!! Ένιωθα ότι θα χάσω κάτι αν κοιμάμαι και τώρα θα είναι ακόμα πιο έντονο πιστεύω το συναίσθημα.. να φοβάμαι μην χάσω στιγμες από τα μωρά μου!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εν το μεταξύ, δεν σας είπα το όνειρο που είδα να γελάσετε!!!!!

Έβλεπα που λέτε...ότι μπήκε λέει η giota να γεννήσει και τελικά αντι για 2 μωρά έκανε 4!!!! :P :p :P :p :P

Μετά μπήκε η glorr και αντι πάλι για 2 έκανε 3 μωρά!! :P :p :P :p

Και μετά έβλεπα και τον ευατό μου και αναρωτιόμουν κι εγώ πόσα μωρά θα βγάλω! :P :p :P :p Μετά όμως ξύπνησα!!!

Αυτό θα πει kinder έκπληξη!! χαχαχαχαχα

RKdwp3.png

Εν το μεταξύ, δεν σας είπα το όνειρο που είδα να γελάσετε!!!!!

Έβλεπα που λέτε...ότι μπήκε λέει η giota να γεννήσει και τελικά αντι για 2 μωρά έκανε 4!!!! :P :p :P :p :P

Μετά μπήκε η glorr και αντι πάλι για 2 έκανε 3 μωρά!! :P :p :P :p

Και μετά έβλεπα και τον ευατό μου και αναρωτιόμουν κι εγώ πόσα μωρά θα βγάλω! :P :p :P :p Μετά όμως ξύπνησα!!!

Αυτό θα πει kinder έκπληξη!! χαχαχαχαχα

Απιστευτο!!!!!!

Εριξα πολυ γελιο με το ονειρο σου....σημερα προσεχε τι θα δεις γιατι λενε οτι τα ονειρα της Κυριακης βγαινουν...αλλα μεχρι το μεσημερι!!!!!!

Μην καταληξω αυριο στο μαιευτηριο και γεννησω 4 μωρα!!!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...