Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πάμε τώρα για ψώνια... σας υπόσχομαι πως όποιος πάει στο ΙΚΕΑ το βράδυ δεν θα βρεί τίποτα γιατί θα τα έχω ψωνίσει όλα εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν γυρίσεις πες μας τι ψώνισες. Ελπίζω να μην ξεσηκώσεις όλο το ΙΚΕΑ. Χα χα χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!! Περιμένουμε με αγωνία.........Μην μας ξεχάσεις.:tongue:

Ωπ... γεια σου Jasmini! Καιρό είχαμε να ακούσουμε τα νέα σου, τα οποία απ' ότι βλέπω είναι τέλεια! Αντε με το καλό. Μήπως μπορείς να μας πεις περίπου διαστάσεις (ύψος - βάρος) για να κατατοπιστούμε γιατί και εγώ και η φίλη glorr έχουμε να κάνουμε τη β' επιπέδου σχετικά άμεσα και έχουμε ψιλομπερδευτεί με τις τιμες γιατί οι πηγές διίστανται; thanks

Twins μου μπαίνω καθημερινά στο forum, διαβάζω τις συζητήσεις σας.. και γράφω καμιά φορά, είτε εδώ είτε στο καφέ μανούλες Ιουλίου!

Λοιπόν τώρα που πήγα εγώ στον γιατρό τα μωράκια μου ήταν περίπου 26-28 εκατοστά και το βάρος τους 540γρ και 580γρ. Στην προηγούμενη εβδομάδα όμως ήταν περίπου 450γρ. Τώρα έχουν αρχίσει και μεγαλώνουν γρήγορα!!! Όταν πάτε και εσύ και η Glor για την β'επιπέδου να ζητήσετε 4d υπέρηχο!! Πραγματικά θα ξετρελαθείτε μόλις δείτε τις φατσούλες τους!!! Βλέπεις τα χαρακτηριστικά τους, απίστευτο!! Εγώ πέρασα τις φωτο στο κινητό μου και τις περιφέρω από εδώ και από κει :P:p:p:p

RKdwp3.png

Twins μου μπαίνω καθημερινά στο forum, διαβάζω τις συζητήσεις σας.. και γράφω καμιά φορά, είτε εδώ είτε στο καφέ μανούλες Ιουλίου!

Λοιπόν τώρα που πήγα εγώ στον γιατρό τα μωράκια μου ήταν περίπου 26-28 εκατοστά και το βάρος τους 540γρ και 580γρ. Στην προηγούμενη εβδομάδα όμως ήταν περίπου 450γρ. Τώρα έχουν αρχίσει και μεγαλώνουν γρήγορα!!! Όταν πάτε και εσύ και η Glor για την β'επιπέδου να ζητήσετε 4d υπέρηχο!! Πραγματικά θα ξετρελαθείτε μόλις δείτε τις φατσούλες τους!!! Βλέπεις τα χαρακτηριστικά τους, απίστευτο!! Εγώ πέρασα τις φωτο στο κινητό μου και τις περιφέρω από εδώ και από κει :P:p:p:p

Αχ Jasmini μου εγώ προσωπικά ανυπομονώ γι ατην β' επιπέδου και ένας λόγος είναι αυτός ακριβώς ότι θέλω να δω τις φατσούλες τους. Πάντως στην αυχενική που την είχα κάνει στο Εμβρυο στο Κολωνάκι όπου θα κάνω και την Β' επιπέδου μου είχανε δώσει DVD. Αλλά αυτό ήταν πριν 2 μήνες και....κάτι. Τώρα θα δω πολύ περισσότερα. Άσε που τότε είχα δει μόνο τον μαγκάκο. Η μικρή δεν φαινόταν καθόλου με την στάση που είχε (μπρούμυτα). Πρέπει να περίμένω 15 μέρες ακόμη. Που θα πάνε θα περάσουν...........Χα χα χα χα χα ................:rolleyes:

Ναι θα περάσουν γρήγορα, μην ανησυχείς. Κι εμένα μου γράφει DVD από τον πρώτο υπέρηχο. Θα μου κάνει και κλείσιμο την επόμενη φορά και θα μπορώ να το δω! Αλλά ξετρελάθηκα με τον 4d υπέρηχο. Βλέπεις τα χαρακτηριστικά τους, πώς θα είναι όταν βγούν!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

΄Τί φύλλο είναι τα δικά σου είπαμε Jasmini μου? Καλά όχι ότι έχει και σημασία. Αρκεί να είναι γερά. Ήταν πανέμορφα στον υπέρηχο ε? Ωραίααααα.................. Παθαίνεις σοκ πάντως βλέποντάς τα.:P

΄Τί φύλλο είναι τα δικά σου είπαμε Jasmini μου? Καλά όχι ότι έχει και σημασία. Αρκεί να είναι γερά. Ήταν πανέμορφα στον υπέρηχο ε? Ωραίααααα.................. Παθαίνεις σοκ πάντως βλέποντάς τα.:P

Τα δικά μου είναι αγοράκια και τα δυο!!! Βέβαια μ΄αρεσει αυτό γιατί πάντα ηθελα να κάνω αγόρια!Εσένα είναι ένα κι ένα ε; Πολύ καλό κι αυτό! Πραγματικά πάντως όταν τα βλέπεις πλέον διαμορφωμένα νομίζεις ότι είναι ψεύτικα! Θες να βγουν και να τα ζουλιξεις!!! Είναι γλυκα!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Τί κάνετε? Πήτερ Παν πλησιάζει η ώρα. Τέλειαααααα. Twins 2010 , Jasmini πως είστε? Αύριο γεννάει η Πήτερ Παν παιδιά. Να πάνε όλα καλά. Να βγουνε κι αυτά επιτέλους. ΧΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ . Άντε να έλθει και η δικιά μας η ώρα κορίτσια................:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα κι από μένα!! Ελπίζω να είστε όλες καλά και κάθε μέρα και λιγότερο αγχωμένες! ΠίτερΠαν έφθασε η ώρα, με το καλό κούκλα! Με έναν πόνο, που λένε.. Τι στιγμή και αυτή, φαντάζομαι, γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα..χαράς, άγχους, αγωνίας...

Αχ μία μία πλησιάζουμε! Twins και Glor εμείς είμαστε από τις τελευταίες, ε?

Κλωτσάνε πολύ τα μωρά σας? Τα δικά μου, με κάθε ευκαιρία, ρίχνουν..κλωτσιές..μπουνιές.. Άλλες φορές τα πιάνει λόξυγγας.. χαχαχαχα τι γέλιο!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!! Τι κάνετε?? ΠίτερΠαν με το καλό κορίτσι μου να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα αγγελούδια σου!!

Αϋπνία τρελή κορίτσια!! Άρχισαν και θέλουν αγκαλιά τα μικρούλια μου και κλαίνε, αλλά ποιο να πρωτοπάρω όταν είμαι μόνη μου??:))

Τώρα τις γιορτές θα έρθουν οι δικοί μου και θα μάθουν στα χερια και όταν φύγουν.......θα κλαίμε ομαδικώς!

Καλημέρα κι από μένα!! Ελπίζω να είστε όλες καλά και κάθε μέρα και λιγότερο αγχωμένες! ΠίτερΠαν έφθασε η ώρα, με το καλό κούκλα! Με έναν πόνο, που λένε.. Τι στιγμή και αυτή, φαντάζομαι, γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα..χαράς, άγχους, αγωνίας...

Αχ μία μία πλησιάζουμε! Twins και Glor εμείς είμαστε από τις τελευταίες, ε?

Κλωτσάνε πολύ τα μωρά σας? Τα δικά μου, με κάθε ευκαιρία, ρίχνουν..κλωτσιές..μπουνιές.. Άλλες φορές τα πιάνει λόξυγγας.. χαχαχαχα τι γέλιο!

Ναι εμείς είμαστε από τις τελευταίες και καλές. Αχ πότε θα έλθει και για μας η στιγμή? :cool:Μέχρι τότε ίσως προστεθούν κι άλλες στην παρέα πιο νέες από εμάς, οπότε δεν θα είμαστε οι τελευταίες. Χα χα χα. Κι εμένα κλωτσάνε αλλά πιο πολύ μπορώ να πω το αγόρι. Είναι πιο ζωηρός. :P

Καλησπέρα φιλεναδες! smile.png

Σας στελνω ενα απο τα τελευταια μηνυματα απο τον καναπέ του σπιτιού μου, μιας και σε λιγη ωρα φευγω για το μαιευτητριο. Και αυριο πρωι....

Η αγωνια μου και ο φοβος μεγαλώνουν όσο περναει η ώρα, αλλά νιωθω και λαχταρα, συγκινηση... πολύ αναμεικτα συναισθηματα...!

Σας φιλώ ολες γλυκά-γλυκα και σας ευχομαι με το καλό τα μωρακια σας και καθε ευτυχια! Πολλές ευχες και στις ηδη μανουλες με τα μπεμπακια !

Καλη Ανασταση και Καλό Πάσχα!

u1117860.png

Σας στελνω ενα απο τα τελευταια μηνυματα απο τον καναπέ του σπιτιού μου, μιας και σε λιγη ωρα φευγω για το μαιευτητριο. Και αυριο πρωι....

Η αγωνια μου και ο φοβος μεγαλώνουν όσο περναει η ώρα, αλλά νιωθω και λαχταρα, συγκινηση... πολύ αναμεικτα συναισθηματα...!

Σας φιλώ ολες γλυκά-γλυκα και σας ευχομαι με το καλό τα μωρακια σας και καθε ευτυχια! Πολλές ευχες και στις ηδη μανουλες με τα μπεμπακια !

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να γίνεις η πιο ευτυχισμένη μανούλα. Με το καλό να τα κρατήσεις τα νινάκια σου. Άντε γερά κ δυνατά και με τσαμπουκά. Τα ξαναλέμε όταν μπορέσεις κοριτσάκι. Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

ΠίτερΠαν εύχομαι όλα να πάνε καλά και να τελειώσει σύντομα η αναμονή σου ώστε να έρθει η μεγάλη στιγμή που θα αγκαλιάσεις τα μπεμπουλίνια σου!!

Φυσικά να έχεις Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!! :D:D:D:D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...