Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!κοιμοσαστε?καλα κανετε.εγω ξυπνησα απο τις πεντε γιατι οταν πηγα τουαλετα ο αντρας μου πηρε το μαξιλαρι μου αγκαλια και μεχρι να καταφερω να το ξαναπαρω μου εφυγε ο υπνος.

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτες!!!!!

Εγω ξυπνησα απο τις 07 00 κ ηπια καφεδακι με τον αντρουλη μου.Τωρα εβαλα ενα πλυντηριο κ περιμενω να ερθει η μαμα μου απο δω να τα απλωσει!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσακια καλημερα και απο εμενα, δεν ηξερα οτι ξυπνατε τοσο νωρις γιατι κι εγω σηκωνομαι κατα τις 7 για τουλετα και μετα συνηθως δε μπορω να κοιμηθω! Οποτε θα σας εχω παρεουλα! καλημερα σε ολες μας!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Ολγα μου, προσπαθω να μη σκεφτομαι τιποτε ασχημο και να ειμαι αισιοδοξη! Περιμενω να περασουνε οι μερες για να παω τελος εβδομαδας να τα ξαναδω! Λιγα πονακια και μικροπροβληματακια δε με πτοουν πλεον! Εχω εσας παρεουλα και ειμαι μια χαρα! Εσενα τα μωρουλια σου πως ειναι?

τα πονακια στην αρχη της εγκυμοσύνης ειναι κατι το φυσιολογικο μην σε ανησυχούν.Να σκεφτεσαι μονο οτι σε λιγους μηνες θα εχεις τα αγγελουδια σου αγκαλια και να χαμογελάς

Σταυρωσε την κοιλιτσα σου με λιγο λαδακι απο την εκκλησια και ολα θα πάνε καλά.

Πιστεψε με ηταν πααρα πολλες οι φορες που εκλαιγα και κοντευα να σκασω επειδη καθε τρεις και λιγο ειχα καφε.Και το αποκορύφωμα 5ο μηνα αιμορραγία με κομματια.Λεω πάει τα εχασα.Ουτε αποκκοληση ομως.Απλα χαμηλά ο πλακουντας

Τα μωρουλια μου ειναι καλα!!Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και προσπαθω να τα ρουφηξω οσο μπορω γιατι σε λιγο δεν βλεπω να καθονται!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ Ολγακι μου περασες πολλα αλλα τελικα τα καταφερες! Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εχω κλαψει τοσες φορες που δε θυμαμαι πλεον! Σε βοηθησε ομως ο Θεουλης και εχεις δυο κουκλακια στην αγκαλιτσα σου! Αυτο ελπιζω κι εγω γιατι πιστευω πως ολες μας πρεπει να γινουμε καποια στιγμη μανουλες! Ξερεις πολλες φορες ολον αυτο τον καιρο που τρεχαμε σε γιατρους πιστευα πως δε θα πραγματοποιηθει ποτε το ονειρο μου, αλλα ο αντρουλης μου παντα με εκανε να αισιοδοξω! Ακομη και τωρα με το αιμα και ολα τα σχετικα μου ελεγε, δεν πειραζει οτι και να γινει δε θα σταματησουμε μεχρι να τα καταφερουμε! Ευτυχως ειναι πιο αισιοδοξος απο εμενα χα χα!!!

Μαγκι μου σου εκανα αιτηση φιλιας.Στο προφίλ μου

Καλημέραααααααα!!!!!........τα είδα τα αγοράκια σου είναι πραγματικά τέλεια και μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους!!!!!!

uOsmp3.png

Διαφημίσεις

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά τι θα πατήσω για να δεχθώ την αίτηση φιλίας που μου έχεις κάνει και να σβηστεί το notifications 1 που γράφει πάνω στα προσωπικά μηνύματα???

uOsmp3.png

Μαρακι μου γι'αυτο σου λεω ηρεμησε και ολα θα πανε καλα!Στην ουσια περα απο το ψυχολογικο καθε φορα δεν περασα τιποτα.Μονο απο μια μερα ξεκουρασει καθε φορα που εβλεπα καφε.Ειναι ομως πααρα πολυ συχνο φαινομενο τελικα στις διδυμες κυησεις.Να σκεφτεσαι οτι ο Θεουλης μετα απο τοσες προσπάθειες θα σε ανταμείψει με τα διδυμακια σου για αποζημίωση!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΟΛΓΑ μου εγω γιατι δε βλεπω τις φωτογραφιες των αγοριων σου????

Μηπως με εχεις σε περιορισμενο προφιλ????

Ειναι η ωρα της χαλαρωσης τωρα....μολις κοιμηθηκε ο Τασος,απλωσα ενα πλυντηριο και εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο....μαλλον θα το συνοδεψω με χυλοπιτες για μας κ για τον μικρο με πουρε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...