Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πολυ ωραια νεα!!!!!

Αντε jasmini επιτελους εφτασε η ωρα που θα κρατησεις αγκαλιτσα τα μωρακια σου!!!!!

Με το καλο!!!!!

Εμεις επιστρεψαμε απο τις κουνιες,καναμε μπανιο τον μικρο,τον ταισα κ τωρα προσπαθει να κοιμηθει....παρηγγειλα κ σουβλακια.....καιρο ειχαμε να παραγγειλουμε!!!!!

Ευκαιρια σημερα Παρασκευη βραδυ να το ριξουμε εξω!!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια. Μπραβο τελεια................ολα καλα. Πως αισθάνεσαι?:wink:

Ανυπομονώ και νιώθω και καλύτερα από το μεσημέρι! Νομίζω ότι η Τετάρτη μου φαινόταν κάπως μακρυνή, ενώ αντίθετα η Τρίτη μου φάνηκε πιο κοντά και με χαροποίησε αρκετά αυτή η αλλαγή! Ανυπομονώ να αλλάξει η ζωή μας και να γεμίσει με αυτά τα δύο αγοράκια, τα δικά μου αγοράκια!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Πολυ ωραια νεα!!!!!

Αντε jasmini επιτελους εφτασε η ωρα που θα κρατησεις αγκαλιτσα τα μωρακια σου!!!!!

Με το καλο!!!!!

Εμεις επιστρεψαμε απο τις κουνιες,καναμε μπανιο τον μικρο,τον ταισα κ τωρα προσπαθει να κοιμηθει....παρηγγειλα κ σουβλακια.....καιρο ειχαμε να παραγγειλουμε!!!!!

Ευκαιρια σημερα Παρασκευη βραδυ να το ριξουμε εξω!!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Φιλια!!!!!

Σουβλακια ακουω..............ξεσαλώνουμε ε? μπραβο. Πως εισαι εσυ με τα συμπτωματα?

Jasminaki μου με το καλό να αγκαλιάσεις τα αγορακια σου!!!

Την Τριτη θα αλλάξει ολη σου η ζωή.Οσο και αν προσπαθεις να το φανταστεις δεν θα φτασεις ποτε κοντα στο ποσο ευτυχισμένη θα νιωσεις!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ααααα την μια τρως καρμποναρα την αλλη πιτσα σημερα σουβλακια.Καιρο λεει ειχαμε να παραγγείλουμε.Ε βεβαια αφου τα φτιαχνουμε μονοι μας

Την Δευτερα εξετασεις χολιστερινης παρακαλώ κυρια νοσηλεύτρια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο jasmini μου με το καλο κοριτσι μου! Πριν σας ειχα γραψει οτι 7/7 εχει γενεθλια ο αντρουλης μου! Αλλα και 6/7 εχει η βαφτισιμια μου η οποια ειναι στα 7 και μια κουκλα!!! Ολες σιγα σιγα βλεπω μπαινεται στην τελικη ευθεια! Μπραβο κοριτσακια με το καλο και ολες με τα διδυμακια στις αγκαλιτσες σας! Φιλακια!

Μπραβο jasmini μου με το καλο κοριτσι μου! Πριν σας ειχα γραψει οτι 7/7 εχει γενεθλια ο αντρουλης μου! Αλλα και 6/7 εχει η βαφτισιμια μου η οποια ειναι στα 7 και μια κουκλα!!! Ολες σιγα σιγα βλεπω μπαινεται στην τελικη ευθεια! Μπραβο κοριτσακια με το καλο και ολες με τα διδυμακια στις αγκαλιτσες σας! Φιλακια!

Κι εσύ θα τα κρατήσεις σε λίγους μήνες αγκαλιά. Θα δεις. Αρκεί να το πιστέψεις. Και να προσέχεις βέβαια όσο το δυνατόν περισσότερο έτσι? Όλα τα άλλα βάλτα σε δεύτερη μοίρα. Τώρα προέχει αυτό. Αυτός ο σκοπός.

αχ τι καλα!οποτε jasmini δεν πιστευω να μεταφερεις τις δουλειες για δευτερα?!:tongue:

βρε όλγα εισαι πολυ κοριτσακι!σε ειχα στο μυαλο μου αλλιως επειδη τα ξερεις ολα και μας μαλωνεις!!!

παω να συνεχισω τα ποπ κορν μου και θα ξαναρθω!

age.png

Σουβλακια ακουω..............ξεσαλώνουμε ε? μπραβο. Πως εισαι εσυ με τα συμπτωματα?

Ποια συμπτωματα????Μια χαρα ειμαι....νιωυω που κ που κατι ενοχλησεις αλλα δε δινω σημασια αφου μεχρι να το σκεφτω εχουν περασει!!!!!!

ααααα την μια τρως καρμποναρα την αλλη πιτσα σημερα σουβλακια.Καιρο λεει ειχαμε να παραγγείλουμε.Ε βεβαια αφου τα φτιαχνουμε μονοι μας

Την Δευτερα εξετασεις χολιστερινης παρακαλώ κυρια νοσηλεύτρια!

Λες????:P:p:p:p:p

Παντως ειχαμε πολυ καιρο να παραγγειλουμε...αυριο το μενου εχει μοσχαρακι κοκκινιστο για τη φαμιλια μαζι με πουρε.....

Θα παω για νανακια σε λιγο στο κλιματιστικο γιατι ζεσταινομαι πολυ....

Καλο βραδυ σε ολες σας ζουζουνομανουλες!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

αχ τι καλα!οποτε jasmini δεν πιστευω να μεταφερεις τις δουλειες για δευτερα?!:tongue:

βρε όλγα εισαι πολυ κοριτσακι!σε ειχα στο μυαλο μου αλλιως επειδη τα ξερεις ολα και μας μαλωνεις!!!

παω να συνεχισω τα ποπ κορν μου και θα ξαναρθω!

Όχι καλέ την Δευτέρα ... την Κυριακή :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Εγώ πάλι σκέφτομαι να μην κοιμηθώ στο κρεβάτι μας σήμερα γιατί 1ον ο άντρας μου αρρώστησε όπως φαίνεται και 2ον δεν θέλει air condition!

Αφού πήγε λοιπόν ήδη και ξάπλωσε θα προσπαθήσω να τιμήσω τον καναπέ! Τώρα αν δεν καταφέρω να βολευτώ, θα την κάνω την θυσία και θα πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...