Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ναι καλε...χαλια θα ναι...

οχι, αλλα εχεις δικιο, κ να παω δεν θα το ευχαριστηθω..

ουτε ποτακια, ουτε χορος, ουτε καλα καλα να περπαταω δε θα μπορω καλε χωρις αγχος!! φεραμε κ τη γιαγια μαζι ενα πραμα...

μικρο το κακο glorr μου! θα περασω το σκ χαζευοντας τις κουνιες, τελεια θα περασω!!!!

εσυ που θα πας το σκ? κανα κοντινο νησακι να υποθεσω??χιχιχι

Ναι ναι σε ένα κοντινό νησάκι λέω να πεταχτώ. Ξερεις τώρα μπανάκια, βόλτες, ξενοιασια.............Χαλαρά πράγματα. Πω ρε σύ τώρα που το σκέφτομαι.............Τέρμα αυτά. Ναι μεν θα υπάρχουν, να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός, αλλά υπό άλλες προυποθέσεις και συνθήκες. Θα έχουμε όμως άλλες χαρές. Πολύ πιο σημαντικές και ζουζουνιάρικες.........

Μην πεταχτώ σε κανένα ΓΑΙΑ δεν ξέρω. Χα χα χα χχα ............

Μαρακικον σε εμένα αναφέρεσαι για το 7/7 αλλά δεν είναι η ΠΗΤ μου. Θα πάω γιατρό για να κλείσω ραντεβού για τον τοκετό. Και μην στενοχωριέσαι όλα καλά θα πάνε και δεν μας ζαλίζεις καθόλου. Είπαμε. Είμαστε εδώ για να σε ακούμε...................Όποτε θέλεις και ότι θέλεις

Διαφημίσεις

δεν μας ψυχοπλάκωσες καθολου απλα δεν θελουμε να στενοχωριεσαι γιατι ολα θα πανε καλα!!!

Και βεβαια εχετε αλλες προτεραιότητες φετος απο τα μπάνια στην θάλασσα!Εξάλλου βγηκε η μια φαλαινα για μπάνιο δεν χρειαζεται ολες μαζι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

δεν μας ψυχοπλάκωσες καθολου απλα δεν θελουμε να στενοχωριεσαι γιατι ολα θα πανε καλα!!!

Και βεβαια εχετε αλλες προτεραιότητες φετος απο τα μπάνια στην θάλασσα!Εξάλλου βγηκε η μια φαλαινα για μπάνιο δεν χρειαζεται ολες μαζι

Ναι μόνο που εσύ δεν είσαι πια φάλαινα. Είσαι ένας κανονικός άνθρωπος. Αχ πότε θα γίνουμε κι εμείς νορμάλ? Χα χα χα χα ..................Ωραία η θάλασσα?

Ναι μόνο που εσύ δεν είσαι πια φάλαινα. Είσαι ένας κανονικός άνθρωπος. Αχ πότε θα γίνουμε κι εμείς νορμάλ? Χα χα χα χα ..................Ωραία η θάλασσα?

εσυ εισαι πιο αδυνατη απο μενα και εχω γεννησει και 5 μηνες:?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

εσυ θα πας να κλεισεις ραντεβου για να γεννησεις 7/7(αν δεν εχεις γεννησει βεβαιως βεβαιως)

η jas γενναει ομως τοτε!

Ναι επιτέλους η Jasminoula γεννάει. Βεβαίως βεβαίως έχεις δίκιο. Άσχετο. Τι ωραία φωτο είναι αυτή που είσαι με τα ζουζουνια αγκαλια? Φοβερή.........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι κανετε κοριτσια?

Γεννες ακούω!!!! Αχ θυμαμαι τα δικα μου κ αναπολω γλυκα τις στιγμες που ημουν εγκυος!!!!

Συμπεθερα μπανακι ε???!!! Εγω πηγα εχθες κ ειμαι σαν διπλοφουρνιστο καρβελι! Εμ βεβαια 1 χρονο ειχε να με δει το φως του ηλιου!

Σας διαβαζω οσο προλαβαινω...γενικως τριγυρναω αρκετα!:D:D:D

Μαρακακιον μην αγχωνεσαι καλη μου!Κ εγω ειχα καφε ως την 12η εβδομαδα, αλλα τελικα οσο περνουσε ο καιρος ουτε συσπαση δεν ειχα!Ολα θα πανε τελεια, θα δεις!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Ναι επιτέλους η Jasminoula γεννάει. Βεβαίως βεβαίως έχεις δίκιο. Άσχετο. Τι ωραία φωτο είναι αυτή που είσαι με τα ζουζουνια αγκαλια? Φοβερή.........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειδες τι κουκλι που ειμαι:mrgreen::mrgreen:

πως να μην κανω τοσο ομορφα παιδια:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ειδες τι κουκλι που ειμαι:mrgreen::mrgreen:

πως να μην κανω τοσο ομορφα παιδια:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

την ψωνισαμε λιγο η μου φαινεται?ποιον θα μασ δωσεις για γαμπρο γιατι δυσκολευομαστε να διαλεξουμε!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Διαφημίσεις

πριν απο καμια ωρα καταλαβα τι θα πει πετρωμα.με γυρισε ο γιατρος σπιτι γιατι ημουν εξω για να παρω μαγνησιο και να κρατησω χρονο αν με ξαναπιασει.και αν με ξαναπιασει μετα το μαγνησιο παω βολτα απο το ΙΑΣΩ.σιγα μην με ξαναπιασει!τα χρειαστηκα απο το φοβο μου και δεν προκειται να με ξαναπιασει!:tongue:

age.png

πριν απο καμια ωρα καταλαβα τι θα πει πετρωμα.με γυρισε ο γιατρος σπιτι γιατι ημουν εξω για να παρω μαγνησιο και να κρατησω χρονο αν με ξαναπιασει.και αν με ξαναπιασει μετα το μαγνησιο παω βολτα απο το ΙΑΣΩ.σιγα μην με ξαναπιασει!τα χρειαστηκα απο το φοβο μου και δεν προκειται να με ξαναπιασει!:tongue:

Τι έγινε Witchaki πήραμε γεύση από πέτρωμα? Από τόσο νωρίς? Σου είπε να πας ΙΑΣΩ? Ελπίζω να μην χρειαστεί. Είχες και πόνους ή μόνο πέτρωμα? Γιατί κι εγώ στην εβδομάδα σου είχα στο πολύ χαλαρό βέβαια όχι όπως τώρα αλλά εντάξει μετά είχα χαλαρώσει. Τώρα όμως έχουν αρχίσει οι συσπάσεις κι έχω συχνα. Όχι πόλύ έντονες όπως είδαμε και χθες στον καρδιοτοκογράφο αλλά έχω. Μην αγχώνεσαι!!!!!!!!!!!!!Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ................

Nufi nufi εσύ πότε θα πας γιατρό να μας πεις κανένα νέο?:D:D:D[

να μαι!!

εχουμε παρεουλα κ ερχομαι στα γρηγορα να δω τι λετε...:mrgreen:

εχω δοκτωρα την τεταρτη! να σας πω κ κανενα νεακι κ γω..

witchακι τελικα δε γινεται να χεις πετρωμα κ να σου διαφυγει..

κ γω δεν καταλαβαινω αν το χω νιωσει κ τι διαφορα εχει απο αλλα διαφορα που νιωθω κ το ιδιο αγχος εχω κ με τις συσπασεις..μηπως δεν τις καταλαβαινω.

τελοσπαντων, χαλαρωσε, ξεκουρασου, θα κανει κ το μαγνησιο τη δουλεια του προφανως..κ ο γιατρος θα ξερει. relax!

33E7p2.png

Κοριτσακια μου εχω μια ερωτηση να σας κανω! Εσεις που τα περασατε ολα αυτα, σημερα ειμαι 6 εβδομαδων και 2 ημερων και τα εμβρυακια μας ητανε 3,5 χιλιοστα! Ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι καπου εχω διαβασει οτι επρεπε να ειναι 15 με 16 χιλιοστα! Βεβαια η γιατρος μου ειπε οτι ειναι ολα καλα και μαλιστα με εβαλα να κλεισω ραντεβου και για αμνιοκεντηση! Επισης να σας πω οτι ακουσαμε σφυγμους και οχι καρδουλες, ειναι φυσιολογικα αυτα για τι ειμα καταανχωμενη!

εμένα τώρα που το έψαξα, στις 8 και κάτι εβδομάδες ήταν 9mm. Επίσης εκείνη την ημέρα ακούσαμε και τις καρδούλες και όχι πιο πριν!!! Άρα μην αγχώνεσαι καθόλου! Όλα θα πάνε καλά και σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία!! Να λες και να αισθάνεσαι ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάνε!!! :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Γεννάω ναι, επιτέλους!!!!!! Ήρθε και η δική μου η σειρά!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...