Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αν σου λεει κατι αυτο,η κουνιαδα μου ειναι 6 εβδομαδων και ακομα δεν εχει ακουσει τπτ ο γιατρος,εχει δει μονο τον σακο κι αυτον με δυσκολια.αλλα γιατι κανεις αμνιοπαρακεντηση?

age.png

Διαφημίσεις

για τα χιλιοστα δεν εχω ιδεα ποσο πρεπει να ειναι αλλα οτι ειδε σφυγμους ειναι τελειο.Και σε μενα το ιδιο εχε δει την 6η εβδομαδα και την 8η ακουσαμε καρδούλες

Οσο για την αμνιοπαρακέντηση απο τα 35 και πάνω κανουν ολες οι κοπέλες.Στα 33-34 ειναι θεμα γιατρου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τι κανετε? πολυλογια βλεπω. Όλγα έκανες μπάνιο ε? Γκρρρρ......σε ζηλεύω. Εγώ σήμερα όλητην ημέρα ξάπλα είμαι γιατί εχω τρομερε΄ς ζαλάδες. Δεν στέκομαι. Τι κολοζέστη είναι αυτή? Ρίξε ρε συ και μια βουτιά για εμάς..........Χι χι χι χι ............

Jasmini τι έγινε βρε? Δεν θα γεννήσεις ποτέ?

Οι υπόλοιπες πως είστε σήμερα? Καλά?

Κοριτσακια εγω εχω ολα τα ασχημα ειμαι 36 ετων και εχουμε και οι δυο το στιγμα οποτε ειναι μονοδρομος η εξεταση αυτη γιατι οι πιθανοτητες αυξανονται! Προσπαθουσαμε εδω και 6 χρονια για παιδακι και τα τελευταια 2 με εξωσωματικες. επιασα μετην τριτη προσπαθεια τον περασμενο Δεκεμβριο και κατεληξε σε παλλινδρομη και τωρα η 4η που ευχομαι να παει καλα! Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας κοριτσακια μου ! (στεναχωρηθηκα απλα και πριν απο λιγο γιατι ειδα κατι καφε παλι). Ελπιζω να ειναι ολα καλα! Φιλακια σε ολες!

καλε γιατι εχεις ολα τα ασχημα?36 χρονων εισαι μια χαρα νεοτατη και το οτι εχετε το στίγμα τι σε αγχωνει αφου εγινε εξωσωματική????ααα θα σε μαλωσωωωωω

Και ρωτα τα κοριτσια μαλώνω εγω!

Οσο για τα καφε ασε τις στενοχωριες μια χαρουλα εισαι και καθε φορα που θα βλεπεις καφε θα ξαπλωνεις μεχρι να σταματησουν τελειως.99%ειναι απο την διδυμη κυηση.Πολυ συνηθισμένο φαινομενο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ολγα μου το οτι εκανα εξωσωματικη δε σημαινει και οτι δε μπορουνε να βγουνε τα μωρακια μας αρρωστα! Αυτο γινεται μονο στην περιπτωση που γινει ελενχος στα εμβρυακια πρι γινει η εμβρυομεταφορα, σε εμας ομως δε γινοτανε να γινει γιατι η ποιοτητα και η ποσοτητα των εμβρυων μας δεν ητανε επαρκης για να περασουνε απο αυτη τη δοκιμασια! Δε λεω οτι ειμαι μεγαλη αλλα στενευουν τα περιθωρια μας με τα προβληματα που εχουμε! Σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας!

ναι βρε marakikon! σιγα που σε πηραν κ τα χρονια...στα 3 κεντρα εξωσωματικης που πηγαμε με το συζυγο για να καταληξουμε, βλεπαμε ζευγαρια πραγματικα μεγαλουτσικα σε ηλικια...ελπιδα εχουν ολοι..κ συ σιγουρα πρεπει να χεις αισιοδοξη διαθεση κ θετικη σταση!! εισαι ηδη εγκυος!

33E7p2.png

ολγακι το καναμε το πρωτο μας μπανακι??

τυχερακια!!!!

αν κ για να πω την αληθεια, δεν μ απασχολει καθολου φετος...το μονο που σκεφτομαι ειναι τα μικρακια μου!

Καλά όχι ότι θα μας χάλαγε κι ένα μπανάκι αλλά θα έλθω να συμφωνήσω μαζί σου nufaki Τώρα προέχουν άλλα. Άσε που γλύτωσε και η θάλασσα φέτος από εμάς. Φαντάζεσαι να πηγαίναμε όλες μαζί για μπάνιο? Το γέλιο έτσι? Όλες οι φαλαινίτσες μαζί...................

Διαφημίσεις

ενταξει βρε παιδι μου, δε θα με χαλαγε το μπανακι..

κ μαλιστα αυτο το σκ παντρευονται κατι φιλοι μας στο τολο κ θα χει κ παραθαλασσιο παρτακι κτλ...κ εγω δε θα παω..

better safe than sorry...

33E7p2.png

ενταξει βρε παιδι μου, δε θα με χαλαγε το μπανακι..

κ μαλιστα αυτο το σκ παντρευονται κατι φιλοι μας στο τολο κ θα χει κ παραθαλασσιο παρτακι κτλ...κ εγω δε θα παω..

better safe than sorry...

Αχ τέλεια θα είναι. Αλλά άσε καλύτερα. Δεν λέει. Φτάσαμε καλά ως εδώ ας μην το ρισκάρουμε τώρα. Έτσι δεν είναι? Άσε που και να πήγαινες δεν θα το ευχαριστιόσουνα. Που να κουνιέσαι τώρα με την κοιλούμπα?Όχι όχι μωρε χάλια θα ήταν. Καλύτερα εδώ στην Αθήνα.(μπούρδες λέω το ξέρω)..Χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια συγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα αλλα ας πουμε και κατι ευχαριστο! Καπου ειδα οτι σε μια απο εσας της εδωσε ο γιατρος ΠΗΤ στις 7/7! Ε! λοιπον στις 7/7 εχει γενεθλια και ο αντρουλης μου, καρκινακι ευαισθητο και γλυκουλι! Με το καλο να ερθουνε κοριτσαρα μου γερα και ευτυχισμενα! Και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσα κια με το καλο! Οσο για μενα σας ζηλευω οσες κανατε τα πρωτα μπανακια σας αλλα σκεφτομαι οτι του χρονου τον Αυγουστο θα παω με ταμωρακια μου που θα ειναι αισιως 6 μηνων περιπου! Αυτα προσπαθω να σκεφτομαι και να ηρεμω! Φιλακια σε ολες και ελπιζω να μη σας ζαλιζω αλλα για μενα ειστε πολυτιμη βοηθει!

ναι καλε...χαλια θα ναι...

οχι, αλλα εχεις δικιο, κ να παω δεν θα το ευχαριστηθω..

ουτε ποτακια, ουτε χορος, ουτε καλα καλα να περπαταω δε θα μπορω καλε χωρις αγχος!! φεραμε κ τη γιαγια μαζι ενα πραμα...

μικρο το κακο glorr μου! θα περασω το σκ χαζευοντας τις κουνιες, τελεια θα περασω!!!!

εσυ που θα πας το σκ? κανα κοντινο νησακι να υποθεσω??χιχιχι

33E7p2.png

Κοριτσακια συγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα αλλα ας πουμε και κατι ευχαριστο! Καπου ειδα οτι σε μια απο εσας της εδωσε ο γιατρος ΠΗΤ στις 7/7! Ε! λοιπον στις 7/7 εχει γενεθλια και ο αντρουλης μου, καρκινακι ευαισθητο και γλυκουλι! Με το καλο να ερθουνε κοριτσαρα μου γερα και ευτυχισμενα! Και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσα κια με το καλο! Οσο για μενα σας ζηλευω οσες κανατε τα πρωτα μπανακια σας αλλα σκεφτομαι οτι του χρονου τον Αυγουστο θα παω με ταμωρακια μου που θα ειναι αισιως 6 μηνων περιπου! Αυτα προσπαθω να σκεφτομαι και να ηρεμω! Φιλακια σε ολες και ελπιζω να μη σας ζαλιζω αλλα για μενα ειστε πολυτιμη βοηθει!

α μην ανησυχεις...τα περασαμε λιγο πολυ κ μεις κ σε καταλαβαινουμε.

ετσι, να σκεφτεσαι θετικα, γιατι πραγματικα κανει καλο...μην υποτιμας τη δυναμη της ψυχολογιας σου! σου ευχομαστε το καλυτερο, κ του χρονου ολες να μαστε παραλια με τα μωρακια μας!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...