Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γιουχου!!

jasminius παρε την κοιλουμπα σου κ πηγαινε την για καφε,να σε καμαρωσει κ ο κοσμος, γιατι φτανει η μεγαλη μερα!!!!7/7 οντως ωραια ημερομηνια..5μερουλες ακομη!!!!

glorr κρατησου ε? απο δω κ στο εξης τηρουμε τη λιστα! τα ειπαμε, τα συμφωνησαμε!

agorakia μεγεια τα μωροψωνια! ειναι υπεροχα κ δε χορταινεις να τα ξαναβλεπεις!!

κ γω πηγαινοερχομαι στο παιδικο κ τα χαζευω...η χαζη..:tongue:

η ολγα παντως μου χε δωσει κ εμενα το site για το συγκεκριμενο καροτσακι. κ γω το ιδιο θα παρω,σε γκρι-καφε. να ναι καλα, μεχρι κ οικονομια μας κανει!!!

τι αλλο ηθελα να γραψω?ξεχναω,θα ξανατρεξω τα νεα σας κ επανερχομαι

33E7p2.png

Διαφημίσεις

περιμετρος κοιλουμπας 100!

εχουμε μελλον! εμενα παντως ο καλος μου με κοροιδευει γιατι "βρισκω" καμια φορα, κ εχω γινει μα πολυ αδεξια ομως...!

κοριτσακια τα σφηνακια ειναι χρησιμα ετσι? τα πηρατε? εχει κατι συμπαθητικα η chicco, αλλα ελεγα να περιμενω να ρωτησω καμια μαια αν πρεπει κτλ..

αχ witch τι μου θυμισες τωρα...κρουασαν folie εχω να φαω....

33E7p2.png

ρε κοριτσια κατι δεν ειχε πει και στη glorr ο γιατρος για 7/7?αλλα δεν θυμαμαι τι.να ξαναπαει η να γεννησει?πω πω μνημη χρυσοψαρου.παντα στο περιπου τα θυμαμαι.

κ γω εχω συνδεσει αυτη την ημερομηνια με τη glorr , αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι...νομιζω να παει κ να της κλεισει ραντεβου τοκετου...:confused:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

τι εγινε καλε?

Γενναμε??????????????ουυυυυυυ τι καλα!!!Ερχονται τα ανηψια!Γιουπιιιι

Παω να κανω ενα μπανακι γιατι ειμαι με τα αλατια και ερχομαι να διαβασω νεα

Για οποιον δρν το καταλαβε εκανα το πρωτο μου μπανιο!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ωραία μέρα για μπανάκι!!!ζηλεύουμε!!

Σήμερα έχω μαίες και μετά θα πάω να δω τη βαφτιστήρα μου οπότε θα τα πούμε αργά το βράδυ!!!

Εγώ περίμετρο σας είπα???110εκατοστά το καμάρι σας!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσακια μου εχω μια ερωτηση να σας κανω! Εσεις που τα περασατε ολα αυτα, σημερα ειμαι 6 εβδομαδων και 2 ημερων και τα εμβρυακια μας ητανε 3,5 χιλιοστα! Ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι καπου εχω διαβασει οτι επρεπε να ειναι 15 με 16 χιλιοστα! Βεβαια η γιατρος μου ειπε οτι ειναι ολα καλα και μαλιστα με εβαλα να κλεισω ραντεβου και για αμνιοκεντηση! Επισης να σας πω οτι ακουσαμε σφυγμους και οχι καρδουλες, ειναι φυσιολογικα αυτα για τι ειμα καταανχωμενη!

marakikon υπαρχουν διαφορα sites στα οποια μπορεις να δεις την αναπτυξη του εμβρυου ανα εβδομαδα..πχ το babyspace.gr. κανε ενα ψαξιματακι στο google, αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι καποιο αλλο..

πολυ καλο το οτι ακουσατε σφυγμους, νομιζω οτι οι καρδουλες ακουγονται καθαρα γυρω στην 7η-8η..

μου εκανε βεβαια εντυπωση το οτι κλεισατε ηδη ραντεβου για αμνιοκεντηση..ακομη δεν εχεις κανει αυχενικη κ αλλες εξετασεις που δειχνουν αν συντρεχουν λογοι για μια τετοια εξεταση...γυρω στη 12η εβδομαδα δηλαδη παιρνεται η αποφαση, εκτος πια αν εισαι μεγαλη σε ηλικια κ ειναι μονοδρομος..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...