Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σκέφτομαι και το άλλο..δυο μέρες καθάριζα, ξεπατώθηκα...έπλυνα, ετοίμασα τα πράγματα μου...και τώρα μέχρι την Τετάρτη θα ξαναγίνουν χάλια και με τι κουράγιο θα τα ξανακάνω????? :( :(

Ε καλα το καταλαβα!!!δεν το ειχα διαβασει το μην σου οταν εγραψα το δικο μου!

age.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα!!

Καταρχήν jas μπορεί να ρθούν και νωρίτερα, αυτά αποφασίζουν, οχι ο ντοκ!!αλλά και πάλι 5 μερούλε είναι!!

Και να δείς μετά από την Τετάρτη πως θα είναι το σπίτι!!!!

Γεμάτο μωραααααααααααααα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Όσο περνάει η ώρα συνηθίζω στην ιδέα :) Έχει πάρει φωτιά και το τηλέφωνο, όλοι με πέρνουν να δουν αν γέννησα, πότε θα γεννήσω και τέτοια! Απορούν όλοι μαζί μου!

Την Τετάρτη γιορτάζει και η αδερφή μου και έχει και γενέθλια και η αγαπημένη μου θεία!

Η κοιλιά μου είναι περίπου 125cm την τελευταία φορά που μετρήθηκα! Να φανταστείτε ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω δίδυμα (σου λέει..αποκλείεται τόσο μεγάλη κοιλιά να έχει ένα μόνο μωρό).

RKdwp3.png

Ε καλα το καταλαβα!!!δεν το ειχα διαβασει το μην σου οταν εγραψα το δικο μου!

χαχαχαχαχαχαχαχα ... όχι Τρίτη, Δευτέρα θα ξανακαθαρίσω, γιατί Τρίτη θα πάω για τοκογράφο πάλι και δεν θα προλάβω!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

συμφωνω με τη joy!ωραια ημερομηνια το 7/7.πολυ θα ηθελα να γεννησω 7/8 που θα ειναι και σαββατο!μεχρι 10/08 με υπολογιζει ο ντοκτορ.

125 ε?ειναι καααλη διαμετρος!εγω ειμαι 105-106.

age.png

συμφωνω με τη joy!ωραια ημερομηνια το 7/7.πολυ θα ηθελα να γεννησω 7/8 που θα ειναι και σαββατο!μεχρι 10/08 με υπολογιζει ο ντοκτορ.

125 ε?ειναι καααλη διαμετρος!εγω ειμαι 105-106.

Να δεις όσο πάει πώς μεγαλώνει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την δική μου την βλέπω στον καθρέφτη και γελάω!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RKdwp3.png

Ααααα...δεν σας είπα, ρώτησα τον γιατρό για ζώνη εγκυμοσύνης και δεν την ενέκρινε!!

Μου είπε χαρακτηριστικά, μην πετάς άδικα τα λεφτά σου! Η γυμναστικη και η διατροφή βοηθάνε και όχι οι ζώνες γιατί ατροφούν τους μυς! Η φύση λέει, έχει προβλέψει για την ελαστικότητα ώστε να επανέλθουμε φυσιολογικά.

Επίσης αν θέλω, μετεγχειριντική (αν το λέω καλά :P) ζώνη, έχουν στην κλινική και να τους ζητήσω αν νιώθω ότι με τραβάνε τα ράμματα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...