Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

249 απο Ιταλια με τα μεταφορικα

Να ψωνιζεις απο ιντερνετ

Πωπω! Μεγάλη διαφορά! Και να σκεφτείς ότι δύο φορές τον χρόνο πηγαίνουμε Ιταλία για ψώνια και για να δούμε τους φίλους μας! Εκεί το μάθαμε ότι είμαι έγκυος (τον Ιανουάριο), αλλά ήταν πολύ νωρίς για καρότσι, για διδυμοκάροτσο δε, ούτε πήγαινε το μυαλό μας!

Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε πολύ του internet στα ψώνια. Θέλουμε ό,τι αγοράζουμε να το βλέπουμε και να το πιάνουμε πρώτα! Η μόνη μας υπέρβαση ήταν το πλυντήριο - στεγνωτήριο, που πήραμε τώρα στο καινούριο σπίτι, που δεν το είχε το κατάστημα εκεί και μας το δείξανε στο site τους.

rPPrp3.png

εγω οτι θελω να ψωνισω το βλεπω απο κοντα σε ενα καταστημα και μετα το ψαχνω στο ιντερνετ

Τα παντα για τα μωρα τα ψωνισα ετσι και γλυτωσα πολλααα λεφτα

Και τωρα ετοιμαζω παραγγελεια απο Γερμανια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Την καλυτερη δουλεια κανεις Ολγα....

Αχ κοριτσια νιωθω μια βαρεμαρα σημερα....μηπως φταιει που εφαγα πολυ πρωινο???

Τοστ και αυγα.....και οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να ντυθω και να παω να παρω τον Τασο απο τη γιαγια του βαριεμαι ακομη περισσοτερο.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα! Μολις ηρθα απο τη γιατρο και μου ειπε πως τα μωρακια μου ειναι καλα και ζωντανουλια! Ακουσαμε και κατι χτυπους αλλα ειπε οτι ειναι νωρις ακομα την αλλη εβδομαδα θα ακουστουνε καλα και αφου παμε και στην 8η και δουμε και πλακουντα θα ειμαστε πλεον σιγουροι οτι ολα πανε καλα! Κοριτσια πιστευετε οτι ειναι νωρις? Σημερα ειμαι 6 εβδομαδων και 2 ημερων!Επισης τα μωρακια μου ειναι περιπου 3,5 χιλιοστα! Σας παρακαλω αν μπορει καποια ας με βοηθησει! Φιλακια πολλα και καλημερα σε ολες μας!

Κοριτσακια μου καλημερα! Μολις ηρθα απο τη γιατρο και μου ειπε πως τα μωρακια μου ειναι καλα και ζωντανουλια! Ακουσαμε και κατι χτυπους αλλα ειπε οτι ειναι νωρις ακομα την αλλη εβδομαδα θα ακουστουνε καλα και αφου παμε και στην 8η και δουμε και πλακουντα θα ειμαστε πλεον σιγουροι οτι ολα πανε καλα! Κοριτσια πιστευετε οτι ειναι νωρις? Σημερα ειμαι 6 εβδομαδων και 2 ημερων!Επισης τα μωρακια μου ειναι περιπου 3,5 χιλιοστα! Σας παρακαλω αν μπορει καποια ας με βοηθησει! Φιλακια πολλα και καλημερα σε ολες μας!

ολα θα πανε καλα!!Μην φοβασαι τιποτα:mrgreen:

Απο την αρχη μεχρι και τον 5ο εβλεπα συνεχεια μια καφε μια κοκκινο

Χωρις αποκόλληση χωρις λογο γενικα.Ολα πηγαν καλα και εχω τα μωρακια μου οπως θα εχεις και εσυ σε λίγους μηνες.Να ξεκουραζεσαι ομως πολυ!!!

Ειναι δύσκολη η διδυμη κυηση

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γειά σας κορίτσια, επέστρεψα και λίγο απογοητευμένη :(

Θα με αφήσει κι άλλο ο γιατρός!

Τετάρτη γεννάμε, το κλείσαμε!

Τι τον παρακάλεσα για αύριο, για Δευτέρα, Τριτη.. ανένδοτος!

Μου λέει.. κλεισαμε και τις 37 εβδομάδες καλό θα είναι να πάρουμε μερικές ακόμα ημέρες!!!

Μου έκανε κολπικό υπέρηχο να μετρήσει τον τράχηλο και μου έβαλε και χέρι :? να δει πόσο ψηλά είναι .... και λέει.... μας πέρνει λίγο ακομα...

Αχχχχχχχ......υπομονήηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και δε χαίρεσαι!! όσο περισσότερο στην κοιλιά τόσο καλύτερα!! Μακάρι να σε φτάσω στις βδομάδες!!

Δεν λέω, απλά όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύομαι εγώ και πιο πολύ, δύσπνοια, δυσκολία να περπατήσω, να κουνηθώ, να κοιμηθώ...

Μακάρι να φτάσεις στις εβδομάδες μου αλλά να ξέρεις ότι είναι δύσκολα!! :(:(:(

κάθε βράδυ υποφέρω μέχρι να κοιμηθώ!!

Τι να κάνω όμως?? κι ο γιατρός λέει όσο περισσότερο τόσο καλύτερα..

Άρα...υπομονή και πάλι υπομονή!!!

RKdwp3.png

γειά σας κορίτσια, επέστρεψα και λίγο απογοητευμένη :(

Θα με αφήσει κι άλλο ο γιατρός!

Τετάρτη γεννάμε, το κλείσαμε!

Τι τον παρακάλεσα για αύριο, για Δευτέρα, Τριτη.. ανένδοτος!

Μου λέει.. κλεισαμε και τις 37 εβδομάδες καλό θα είναι να πάρουμε μερικές ακόμα ημέρες!!!

Μου έκανε κολπικό υπέρηχο να μετρήσει τον τράχηλο και μου έβαλε και χέρι :? να δει πόσο ψηλά είναι .... και λέει.... μας πέρνει λίγο ακομα...

Αχχχχχχχ......υπομονήηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

Ολα τελεια!!!!!

Και δε χαίρεσαι!! όσο περισσότερο στην κοιλιά τόσο καλύτερα!! Μακάρι να σε φτάσω στις βδομάδες!!

Συμφωνω απολυτα με Joy79.....:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αχ βρε κορίτσια, τι ωραία που τα λέτε..

Έχω 3 μέρες τουλάχιστον να κοιμηθώ σαν άνθρωπος, η ζέστη πια δεν αντέχεται και σε κάθε βήμα νιώθω μια δυνατή πίεση στην κοιλιά!!

Πάλι παραπονιέμαι αλλά τι να κάνω? Πραγματικά πήγα με την ψυχολογία ότι σήμερα, αύριο θα με βάλει να γεννήσω και ψιλοαπογοητεύτηκα να πω την αλήθεια!

Σκέφτομαι και το άλλο..δυο μέρες καθάριζα, ξεπατώθηκα...έπλυνα, ετοίμασα τα πράγματα μου...και τώρα μέχρι την Τετάρτη θα ξαναγίνουν χάλια και με τι κουράγιο θα τα ξανακάνω????? :( :(

RKdwp3.png

jasmini εισαι γερο σκαρι τελικα!!τι δουλειες,τι βολτες δεν καταλαβαινεις τιποτα ουτε εσυ ουτε τα μωρα σου!!!οποτε 07/07/10 τα κρατας στην αγκαλια σου!!!!δεν πιστευω να θες να ξανακανεις ολες τις δουλειες τη Τριτη!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...