Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ιστοριες αγαπης που ολοκληρωνονται με τον ερχομο δυο παιδιων!!!!!!

Μια χαρα.....

Εμενα μου εκανε προταση στους 4 μηνες σχεσης,αλλα ηξερα μεσα μου οτι ειναι ο ιδανικος συντροφος για να κανω οικογενεια......δεν με πηραν και τα χρονια,σχεδον 30 ειμαι.....αλλα ειμαστε 2,5 χρονια παντρεμενοι κ γνωριζομαστε 4....πολυ λιγα....ομως σε λιγο θα ειμαστε μια ομορφη 5μελης οικογενεια!!!!!!!

Τέλεια! Μ' αρέσουν και οι σχέσεις που προχωράνε γρήγορα. Είμαι των άκρων. Εμείς αργήσαμε ακριβώς επειδή δεν το κάναμε πολύ νωρίς το βήμα! Ωστόσο, αν πάμε και για επόμενο παιδάκι, όπως πολύ θα θέλαμε, πρέπει να βιαστούμε! Εγώ είμαι 34 (σχεδόν 35) κι εκείνος 44 (σχεδόν 45)!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα οχι βρε και γω αυτο εχω!Ειναι πολυ καλο και ελαφρύ!!

απλα ψαχνω ταυτοχρονα και ατμομαγειρα για τα μωρα

Ουφ, ησύχασα! Κι ετοιμαζόμουν να θέσω ερώτημα, αν το έχει κι άλλος, για να μας πει γνώμη! Ώστε, είσαι ευχαριστημένη, ε; Ωραία!!! Εσύ τι χρώμα το πήρες;

Πωπω! Θα' ρθει η κοπέλα για τα νύχια κι εγώ δεν έχω πλυθεί, ούτε έχω φάει πρωινό και είμαι ακόμη με το μακό και το βρακί!!! (νυχτικό μεγαλύτερο δεν έχω αγοράσει ακόμη. Μέχρι τώρα την έβγαλα με μακό μπλουζάκια. πρέπει να πάω στις εκπτώσεις για το νυχτικό του μαιευτηρίου!!!)

rPPrp3.png

κι εγω giota τον ενιωθα πολυ δικο μου ανθρωπο απο την αρχη και εγιναν ολα πολυ γρηγορα.ειμαστε μαζι ουτε 3 χρονια καλα καλα και παντρεμενοι μολις ενα χρονο.αλλα δεθηκαμε πολυ γρηγορα.περασαμε μαζι τη 2η ενδομητριωση,λαπαροσκοπηση κτλ και ολη την αγωνια μετα του αν θα μπορεσουμε να κανουμε παιδακι η θα χρειαστουμε βοηθεια.και τελικα ηρθαν μονα τους 2 φαντασματακια!

age.png

;

Πωπω! Θα' ρθει η κοπέλα για τα νύχια κι εγώ δεν έχω πλυθεί, ούτε έχω φάει πρωινό και είμαι ακόμη με το μακό και το βρακί!!! (νυχτικό μεγαλύτερο δεν έχω αγοράσει ακόμη. Μέχρι τώρα την έβγαλα με μακό μπλουζάκια. πρέπει να πάω στις εκπτώσεις για το νυχτικό του μαιευτηρίου!!!)

τρεχα γιατι θα σε βρει με το βρακι η μανικιουριστα!!!!χα χα χα!!!

age.png

Διαφημίσεις

Witch εγω πιστευω οτι ειναι να σου κανει το κλικ που λεμε.....πριν τον αντρα μου ειχα σχεση 2 χρονια αλλα ποτε δεν ειχα στην ακρη του μυαλου μου οτι θα παντρευτω και οτι θα κανω οικογενεια κτλ.....αλλα μολις γνωρισα τον αντρα μου θελησα να παντρευτω.Ισως να παιζει ρολο και η ηλικια του αντρα.Ο πρωην μου ηταν συνομιληκος μου ενω ο αντρας μου 10 χρονια μεγαλυτερος μου.....ισως να ενιωσα ασφαλεια διπλα του....τι να πω....ποτε δεν ξερεις πως θα ξημερωσει η επομενη μερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Δεν μπήκα χθες το βράδυ γιατί γύρισα 11 το βράδυ από γιατρό και δεν είχα κουράγιο ούτε να μιλήσω. Μετά από μία ώρα και ένα τέταρτο στονκαρδιοτοκογράφο και μισή ώρα στον υπέρηχο στο ντόπλερ ήλθα κι έγινα πτώμα. Πτώμα όμως. Όλα καλά μου είπε ο ντοκ. Πλακούντας αμνιακό υγρό καλά , τα μωρά καλά, δεν δυσφορούν, το βάρος τους καλό. Ο μπέμπης είναι 2050 και η μπέμπα 1815. Είναι πιο μινιόν. Έχουν βέβαια αρχίσει οι συσπάσεις και μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι να έλθουν νωρίτερα. Να περιμένω δηλαδή.Έχω αρχίσει κι εγώ κι έχω πονάκια και χαμηλά στην κοιλιά και από κάτω τσιμπήματα. Γιώτα εσύ νιώθεις τίποτα από κάτω? Και ότι αφού έκλεισα την 34η εβδομάδα να μην ανησυχώ. Είδα και τις φατσούλες τους όσο μπορέσαμε βέβαια γιατί ο μπέμπης δεν πολυγούσταρε. Η δε μπέμπα ξεσάλωσε. Αφού στον καρδιοτοκογράφο δεν μπορούσαμε να πιάσουμε τους παλμούς της. Συνέχεια κουνιόταν. Βαρέθηκα να πατάω το κουμπί.

Αυτά τα νέα μου από εχθές. Κατά τ' άλλα στην αναμονή. Αν εξαφανιστώ να το καταλάβετε. Αλλιώς εδώ θα είμαι. Θα δίνω το παρόν.

Σας ζάλισα. Καλέ πόσα έγραψα πρωί πρωί?

πορτοκαλι-καφε το πηρα

ποσο το αγορασες?

Ναι! Αυτό το χρώμα είχαν στο δείγμα, αλλά τελικά προτιμήσαμε αυτό που σου είπα! Δεν πολυήθελε ο άντρας μου το πορτοκαλί, αν και είναι πολύ φωτεινό και χαρούμενο. Το πήραμε από το καινούριο ΛΗΤΩ στον Άλιμο (ξενιτευτήκαμε είναι η αλήθεια!) 319.90 ?. Εσείς;

Όλα τα υπόλοιπα από το ΗΡΑ + αυτά, με τα οποία θα συνεχίσουμε αύριο. Έκανα και μια μικρή έρευνα-σύγκριση. Το ΗΡΑ κερδίζει στα σημεία, ως προς τις τιμές (το λέω επειδή σας ρώταγα ποιο από τα δύο είναι πιο οικονομικό). Την ίδια ενδοεπικοινωνία, που παραγγείλαμε στο ΗΡΑ, το ΛΗΤΩ την είχε 30 ? ακριβότερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα υπόλοιπα, επίσης ήταν ακριβότερο αλλά μέχρι 10 ? περίπου!

rPPrp3.png

Witch εγω πιστευω οτι ειναι να σου κανει το κλικ που λεμε.....πριν τον αντρα μου ειχα σχεση 2 χρονια αλλα ποτε δεν ειχα στην ακρη του μυαλου μου οτι θα παντρευτω και οτι θα κανω οικογενεια κτλ.....αλλα μολις γνωρισα τον αντρα μου θελησα να παντρευτω.Ισως να παιζει ρολο και η ηλικια του αντρα.Ο πρωην μου ηταν συνομιληκος μου ενω ο αντρας μου 10 χρονια μεγαλυτερος μου.....ισως να ενιωσα ασφαλεια διπλα του....τι να πω....ποτε δεν ξερεις πως θα ξημερωσει η επομενη μερα!!!!!!

ακριβως.ποτε δεν ξερεις.κι εγω ειχα μακροχρονιες σχεσεις που ηξερα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι παραπανω.η ηλικια δεν ξερω αν παιζει ρολο γιατι εγω του ριχνω και 3 μηνες!χα!εχω κι αλλα να πω αλλα θα με σκοτωσει ο πατερας μου που περιμενει να φυγουμε.να το ξανανοιξουμε το θεματακι!

age.png

Διαφημίσεις

. Γιώτα εσύ νιώθεις τίποτα από κάτω? Και ότι αφού έκλεισα την 34η εβδομάδα να μην ανησυχώ. Είδα και τις φατσούλες τους όσο μπορέσαμε βέβαια γιατί ο μπέμπης δεν πολυγούσταρε. Η δε μπέμπα ξεσάλωσε.

Εγω δεν νιωθω τιποτα ακομη απο κατω.....αναισθητη τελειως!!!!!

Ετσι ειναι τα κοριτσακια....τσουγδες!!!!!Ποζαρουν ακομη και απο την κοιλια της μαμας!!!!!Παντως το βαρος τους ειναι πολυ καλο...μην αγχωνεσαι για τιποτα....ετσι κ αλλιως αν θελουν να ερθουν δεν μπορουμε να κανουμε κατι να τα κρατησουμε περισσοτερο!!!!!!!

Εγω ξερεις τι λεω στον εαυτο μου?Οποτε θελουν να ρθουν καλως να ορισουν!!!!!Ετσι κ αλλιως φτασαμε στις 34 εβδομαδες.......:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τους πήραμε και κουνουπιέρες......

Καλα κανατε...χρειαζονται τωρα που ειναι καλοκαιρι....

Εμεις δεν πηραμε και δεν εχουμε ουτε απ τον Τασο γιατι γεννηθηκε Φεβρουαριο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...