Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μόλις πήρα τα χάπια μου τα πρωινά και μπήκα πριν καν πλυθώ, γιατί ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη συγκίνησή μου! Χτες πήγαμε και παραγγείλαμε τα πρώτα μας επιπλάκια και, γενικώς, τα πρώτα πράγματα, που αγοράζουμε για τα μωρά μας. Όπως θα ξέρετε, δεν είχαμε πάρει μέχρι τώρα, ούτε βούρτσα για τα μαλλάκια τους, που λέει ο λόγος... Ήταν υπέροχα και συγκινητικά! Παραγγείλαμε αυτά που είναι για παραγγελία, αύριο θα συνεχίσουμε με ριλάξ και καθισματάκια αυτοκινήτου, για να προστεθούν στην παραγγελία, και γενικά μας περιμένει πολύς δρόμος απ' ό,τι κατάλαβα! Αλλά είναι ωραία.... Φέραμε στο σπίτι και το καρότσι τους! Τώρα συνειδητοποιώ τι μας συμβαίνει και είναι ακόμη πιο όμορφα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μπραβο agorakia!καλοριζικα!!!

εγω ακομα δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι θα μπουμε 2 στο νοσοκομειο και θα βγουμε 4!!!!

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν το έχω καλοπιστέψει ακόμη. Είναι τόσο μαγικό. Είμασταν ζευγάρι με τον άντρα μου 9 χρόνια και είχαμε μάθει ο ένας με τον άλλο να είμαστε πολύ οι δυο μας και όλα αυτά. Εγώ σχεδόν καθυστερούσα την απόφαση για ένα μωρό, παρ' όλο που τα λατρεύω. Και ξαφνικά, αποφασίζουμε να πάμε τη ζωή μας παρακάτω και ο Θεός μας κάνει αυτό το ασύλληπτο δώρο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που αισθανόμαστε...

rPPrp3.png

πιο καροτσι πήρατε?

Πήραμε της Peg-pere'go, κάπως έτσι λέγεται η εταιρία νομίζω (από το ΛΗΤΩ)! Καφέ μαζί με ένα είδος γκρι. Ωραίο είναι, θα το ανοίξουμε το απόγευμα να το χαζέψουμε, γιατί χθες ξεμπερδέψαμε στις 21.30 και πήγαμε κατευθείαν στην ταβέρνα, γιατί ειδικά εγώ ήμουν ΕΡΕΙΠΙΟ. Τρέχαμε από τις 16.00 (πήγαμε όμως και από τη δουλειά μου πρώτα, που ήταν κάτι επείγον) και μπήκαμε στο σπίτι 23.15!!!

rPPrp3.png

9 χρονια?!μπραβο ρε συ!και τωρα ολοκληρωνεστε με δυο μωρακια κατευθειαν!αχ...........

Ναι... Να σκεφτείς ότι ζούμε μαζί από τη δεύτερη εβδομάδα της σχέσης μας (εννοείται ότι γνωριζόμασταν από τη δουλειά κανένα χρόνο πριν, απλώς είμασταν και οι δύο αλλού). Και τόσα χρόνια δεν είχαμε παντρευτεί! Παντρευτήκαμε κάπως εσπευσμένα με πολιτικό, λίγο μετά το Πάσχα, για να μην γεννηθούν εκτός γάμου τα νινάκια μας! Τις βέρες μας δεν τις φορέσαμε καθόλου, να σκεφτείς. Λέμε να τις ευλογήσει του χρόνου κι ο παπάς (όχι μαζί με τη βάφτιση, όμως!). Εγώ φοράω μόνο το δαχτυλίδι της πρότασης, που μου έκανε πριν 4 1/2 χρόνια! Ξέρω, του είχα πει ναι, αλλά πάλι βαριόμουν να ετοιμάσω τόσες αλλαγές! Έλεγα, έλα μωρέ, μια χαρά είμαστε, τι θα αλλάξει με έναν γάμο;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

μα να σου εχει κανει προταση ο ανθρωπος 4 1/2 χρονια τωρα κι εσυ να μην θες να τον αποκαταστησεις!!!χα χα!:tongue:

ωραιες ιστοριες αυτες!πολυ συγκινουμαι!

Πράγματι, εδώ συγκινούμαι εγώ, που το ζω! Και συγκινούμαι ακόμη, τόσα χρόνια μετά, όταν σκέφτομαι πώς αρχίσαμε κι όλα αυτά!

Από την αρχή σχεδόν ξέραμε ότι θα παντρευτούμε. Απλώς εγώ, όπως σου είπα, όλο το αργούσα, και μάλιστα το να μου κάνει πρόταση και επισήμως ήταν ένας όρος που του είχα βάλει, έτσι, για να το αργήσουμε κι άλλο! Και μου έλεγε: Τόσα χρόνια μετά, πρέπει να σου κάνω πρόταση; Αφού θα παντρευτούμε, έτσι κι αλλιώς! Ναι, του έλεγα, αλλά σε όλες κάνει πρόταση ο καλός τους, πρέπει να κάνεις κι εσύ σε μένα, για να έχω την εμπειρία!

Πολύ γέλιο! Μετά, μου έλεγε: Ωραία, έκανα και την πρόταση, αλλά τα χρόνια περνάνε κι εγώ με την πρόταση έμεινα!!!!!! :) :) :)

rPPrp3.png

Ιστοριες αγαπης που ολοκληρωνονται με τον ερχομο δυο παιδιων!!!!!!

Μια χαρα.....

Εμενα μου εκανε προταση στους 4 μηνες σχεσης,αλλα ηξερα μεσα μου οτι ειναι ο ιδανικος συντροφος για να κανω οικογενεια......δεν με πηραν και τα χρονια,σχεδον 30 ειμαι.....αλλα ειμαστε 2,5 χρονια παντρεμενοι κ γνωριζομαστε 4....πολυ λιγα....ομως σε λιγο θα ειμαστε μια ομορφη 5μελης οικογενεια!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...