Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν..... επέστρεψα απο τον προεγχειρητικο.

Εκανα εξεταση αιματος, ουρων και καρδιογραφημα

Την Μ. Τεταρτη το βραδυ γυρω στις 11μμ κανω εισαγωγη και Μ. Πεμπτη πρωί γενναω! Και ειναι και πρωταπριλια!!!! (ολα αυτα εκτος απροόπτου, ετσι? :wink: )

Ακόμα δεν εχω φρικαρει, γιατι δεντο εχω συνειδητοποιησει... θα σας πω αργοτερα.... :D:D:D

Φαντάζεσαι να μπεις στο χειρουργείο και να σου πει ο γιατρός "πρωταπριλιάααααααα" :lol:.

Πάντως η ημερομηνία είναι σούπερ. Εγώ πριν 10 ακριβώς χρόνια τέτοια μέρα τα έφτιαξα με τον άνδρα μου και σήμερα έχουμε μια υπέροχη και τρελή οικογένεια.

Με το καλό οι μπουμπούδες και να μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά. Άντε να ηρεμήσεις και λίγο ;). Και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου :D.

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!! Τι κάνετε?

Εγώ είχα σήμερα την β' επιπέδου, επιτέλους!! Ευτυχώς όλα πολύ καλά! Είμαι πολύ χαρούμενη και για αυτό και γιατί είδα πάλι τα αγοράκια μου!! Είχανε πολύ πλάκα, το ένα κλωτσούσε τα πόδια του αλλουνού..λές και παλεύανε!! Γελούσε κι ο γιατρός. Το έγραψε και στο DVD! Είδαμε και υπέρηχο 4d.. και νομίζω πως ο ένας μοιάζει σε εμένα και ο άλλος στον άντρα μου! Έχω τις φωτογραφίες τους και τις βλέπω όλη μέρα σαν χαζομαμά!!

ΠίτερΠαν με το καλό να γεννήσεις και να πάρεις αγκαλιά τα μωράκια σου!! Τι ωραία που θα είναι... Θα κάνεις επισκληρίδιο αναισθησία, φαντάζομαι ε? Ευτυχώς που ανακαλύφθηκε κι αυτή κι έτσι όλες οι μανούλες που κάνουν καισαρική δεν είναι πιά οι τελευταίες που βλέπουν τα μωράκια τους, αφού ξυπνήσουν και συνέλθουν.

Νομίζω πως οι πρώτοι που δικαιούνται να δουν τα μωρά τους, είναι οι γονείς!!! Μετά όλοι οι άλλοι!!

Φιλάκια σε όλες και καλό σας βράδυ!

RKdwp3.png

Γειααααααα........... Χθες πήγαμε γιατρό. Όλα καλά, τα μωρά κάνανε ακροβατικά. Πολύ γέλιο. Η μαμά ταλαιπωρείται αρκετά βέβαια αλλά κατά τ'άλλα καλά. Τώρα περιμένουμε την Β' επιπέδου για περισσότερες λεπτομέρειες. Εσύ τι κάνεις σήμερα?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αν καταλαβα καλά (γιατί χτες εξαφανίστηκα κάποια στιγμή) πήγατε για απλό υπέρηχο και εξέταση στο ντόκτορ; Για τον αιματοκρίτη τι σου είπε; θα αλλάξεις σίδηρο; Τα μπεμπάκια αποφάσισαν να στήσουν πασχαλινό χορό από τώρα; :) Τέλεια, είναι χαρούμενα παιδάκια. Αλλα η μαμά γιατί ταλαιπωρείται;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αν καταλαβα καλά (γιατί χτες εξαφανίστηκα κάποια στιγμή) πήγατε για απλό υπέρηχο και εξέταση στο ντόκτορ; Για τον αιματοκρίτη τι σου είπε; θα αλλάξεις σίδηρο; Τα μπεμπάκια αποφάσισαν να στήσουν πασχαλινό χορό από τώρα; :) Τέλεια, είναι χαρούμενα παιδάκια. Αλλα η μαμά γιατί ταλαιπωρείται;

Ναι όπως τα λες πήγαμε για απλό υπέρηχο και εξέταση. Όχι δεν μου είπε κάτι για αλλαγή σιδήρου.Θα δουμε τι θα γίνει. Θα το παλέψω με την διατροφή. Τί να κάνω? Η μαμά ταλαιπωρείται με το στομάχι. Κλασικά. Μου είπε ότι έχει ανέβει αρκετά η μήτρα λόγω των δύο σποριδίων( ενώ αν ήταν ένα δεν θα ανέβαινε τόσο ψηλά τόσο γρήγορα) και όπως είναι φυσικό τα πιέζει όλα και επιδεινώνει το ήδη υπάρχον πρόβλημα. Γι' αυτό κ οι διάφοροι πόνοι στα πλευρά στην πλάτη ........Όσο για τον χορό ναι . Άσε. Χαμός. Κατά τ' άλλα όμως όλα καλά μου είπε. Εσύ? Κανένα νέο?:cool:

Χτες επιτέλους τελείωσα την εργασία που είχα :-D, την έστειλα και μετά κοιμόμουν περίπου 14 ώρες. Ασε νιώθω κάτι τύψεις.. ταλαιπώρησα τα μωρά μου τα καημένα με ξενύχτια... τι μάνα είμαι επιτέλους... Τουλάχιστον παέι αυτό τελειώσε, αλλά έχω άλλη μία για τις 16/4... οπότε πάλι θα ζαλίσω τους πάντες! Τι θα κάνω δεν ξέρω.

Σήμερα επιτέλους ξεκινάμε τα ψώνια μας. Το πρόγραμμα σήμερα έχει ΙΚΕΑ. Αύριο θα πάμε σε ένα showroom με αυτοκόλλητα διακόσμησης και στο mothercare. Καλώς εχοντων βέβαια των πραγμάτων όλα αυτά. Θα σου δώσω report αγορών!!!:)

Τα μπεμπούλια μου προς το παρόν χορεύουν, αλλά δεν με ταλαιπωρούν. Έχω κάτι καούρες που όμως τις ξέχασα με μαγικό τρόπο τις προηγούμενες μέρες που είχα άγχος, αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Έχω μία ψιλοϋποψία (αυτή δεν είναι επιστημονική διάγνωση) ότι μεγαλώνουν εγκάρσια γιατί η κοιλιά μου είναι πολύ πλατιά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χτες επιτέλους τελείωσα την εργασία που είχα :-D, την έστειλα και μετά κοιμόμουν περίπου 14 ώρες. Ασε νιώθω κάτι τύψεις.. ταλαιπώρησα τα μωρά μου τα καημένα με ξενύχτια... τι μάνα είμαι επιτέλους... Τουλάχιστον παέι αυτό τελειώσε, αλλά έχω άλλη μία για τις 16/4... οπότε πάλι θα ζαλίσω τους πάντες! Τι θα κάνω δεν ξέρω.

Σήμερα επιτέλους ξεκινάμε τα ψώνια μας. Το πρόγραμμα σήμερα έχει ΙΚΕΑ. Αύριο θα πάμε σε ένα showroom με αυτοκόλλητα διακόσμησης και στο mothercare. Καλώς εχοντων βέβαια των πραγμάτων όλα αυτά. Θα σου δώσω report αγορών!!!:)

Τα μπεμπούλια μου προς το παρόν χορεύουν, αλλά δεν με ταλαιπωρούν. Έχω κάτι καούρες που όμως τις ξέχασα με μαγικό τρόπο τις προηγούμενες μέρες που είχα άγχος, αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Έχω μία ψιλοϋποψία (αυτή δεν είναι επιστημονική διάγνωση) ότι μεγαλώνουν εγκάρσια γιατί η κοιλιά μου είναι πολύ πλατιά!

Α ωραία. Όλα καλά. Ξεμπέρδεψες τουλάχιστον από την μία ρε παιδί μου. Πάει αυτό το άγχος. Θα πας για ψώνια? Τι ωραία. Τέλεια. Τι θα πάρεις τι θα πάρεις? Αν δεις κανένα ωραίο αυτοκόλλητο πες μου ε?

Ωχ άρχισαν οι παλιοκαούρες. Σπαστικό ε? Τι να κάνουμε? Θα ρθει ο καιρός που θα σταματήσουν. Δεν θα έλθει? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σήμερα είναι μέρα για κούνιες και αλλαξιέρες. Και μιά που θα παμε ΙΚΕΑ, θα πάρουμε και κανένα καναπέ-κρεββάτι γιατί όλο και κάποιος συγγενής θα έρθει τον Ιούλιο...

Θα πάρω και τη φωτ. μηχανή μαζί μου και αν δώ κάτι ενδιαφέρον θα σου το στείλω. Αχ έχω μία (θετική) αγωνία!!!! Έχω και μία αρνητική (και άσχετη) αγωνία: πότε θα βγούν οι μεταθέσεις οεο;

Σου είπε ο ντόκτορ περίπτου πόσο είναι τα μωρα (ύψος- βάρος); γιατί όσα διαβάζω μου φαίνονται ότι διίστανται μεταξύ τους!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα είναι μέρα για κούνιες και αλλαξιέρες. Και μιά που θα παμε ΙΚΕΑ, θα πάρουμε και κανένα καναπέ-κρεββάτι γιατί όλο και κάποιος συγγενής θα έρθει τον Ιούλιο...

Θα πάρω και τη φωτ. μηχανή μαζί μου και αν δώ κάτι ενδιαφέρον θα σου το στείλω. Αχ έχω μία (θετική) αγωνία!!!! Έχω και μία αρνητική (και άσχετη) αγωνία: πότε θα βγούν οι μεταθέσεις οεο;

Σου είπε ο ντόκτορ περίπτου πόσο είναι τα μωρα (ύψος- βάρος); γιατί όσα διαβάζω μου φαίνονται ότι διίστανται μεταξύ τους!

Όχι δεν μου είπε για βάρος και ύψος. Ε τώρα στην Β' επιπέδου αυτά. Περιμένουμε. Όντως οι απόψεις διίστανται από αυτά που διαβάζω και εγώ. Γιατί βρε έχεις αγωνία? Για τις μεταθέσεις τι? Εσύ που υποτίθεται ότι είσαι τώρα? Αν θυμάμαι καλά σε σχολείο δεν είσαι? Και αν βγουν μεταθέσεις τι θα γίνει? Θα αλλάξεις?:rolleyes:

Σε ένα σχολείο στην Κρήτη είμαι και ήμουν πρίν πάρω την άδεια για την εγκυμοσύνη... Δεν είναι καθόλου άσχημα, αλλά είναι λόγο μακρια ... :) Όπως βλέπεις glorr μου, η ανθρώπινη φύση είναι περίεργη... στην αρχή έλεγα άντε πότε θα διοριστώ, και τώρα τα ξέχασα όλα και λέω άντε πότε θα πάρω μετάθεση. Ειδικά τώρα που υπάρχουν 2 νέες προτεραιότητες! (P.S. αν θέλεις να σου πω τι διάβασα για τις εξετάσεις, τώρα που έχεις χρόνο, πες μου)

Παρ' αυτά σήμερα έχω ένα ένθουσιασμό! Από το πρωί φλυαρώ συνεχώς. Με έχει επηρεάσει και η Πήτερ Παν με τα πρωταπριλιάτικα κοριτσάκια της και θέλω να δώ γρήγορα τα δικά μου!!!!!!!! :D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σε ένα σχολείο στην Κρήτη είμαι και ήμουν πρίν πάρω την άδεια για την εγκυμοσύνη... Δεν είναι καθόλου άσχημα, αλλά είναι λόγο μακρια ... :) Όπως βλέπεις glorr μου, η ανθρώπινη φύση είναι περίεργη... στην αρχή έλεγα άντε πότε θα διοριστώ, και τώρα τα ξέχασα όλα και λέω άντε πότε θα πάρω μετάθεση. Ειδικά τώρα που υπάρχουν 2 νέες προτεραιότητες! (P.S. αν θέλεις να σου πω τι διάβασα για τις εξετάσεις, τώρα που έχεις χρόνο, πες μου)

Παρ' αυτά σήμερα έχω ένα ένθουσιασμό! Από το πρωί φλυαρώ συνεχώς. Με έχει επηρεάσει και η Πήτερ Παν με τα πρωταπριλιάτικα κοριτσάκια της και θέλω να δώ γρήγορα τα δικά μου!!!!!!!! :D

Αχ κι εγώ........Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωνω. Με την καλήέννοια πάντα. Θέλω να έλθει ο Ιούλιος τώρα όμως. Ξέρω ξέρω δεν γίνεται. Όλα θα έλθουν με την σειρά τους. Αλλά βρε παιδί μου αυτός ο χρόνος έχει κολλήσει. Επιτέλους δηλαδή, ας κουνηθεί λίγο. Δεν μπορώ άλλο. Ή αλήθεια βέβαια είναι ότι έχουμε φάει το μισό και παραπάνω ε? Αλλά η ουρά πάντα είναι αυτή που δεν χωνεύεται. Γκρρρρρρ!!!!!!!!!!!!! Και για να έχουμε το καλό ερώτημα που φλυαρείς από το πρωί κυρία μου , ε? Εδώ εννοείς? Καλά κάνεις. Πάντως εγώ νιώθω πολύ καλύτερα που μπαίνω εδώ μέσα και υπάρχει καποιος να μιλάω. Πίστεψέ με. Ειδικά όταν είναι ακριβώς στην ίδια φάση με εμένα. Όπως εσύ ας πούμε. Πολύ χαίρομαι. :mrgreen::mrgreen:

Αχ, οι αποδέκτες της φλυαρίας μου από το πρωί είναι η μάνα μου και ο αδερφός μου που είναι εδώ... κάθε λίγο και λιγάκι σηκώνομαι και λέω... "μα κοίτα τι όμορφη κοιλιά που έχω... δεν είναι τέλεια; :)". Φυσικά έχουν πεθάνει στα γέλια μαζί μου!

Και εγώ νιώθω πολύ καλύτερα όταν μιλάμε και απ' ότι έχω καταλάβει το κλίμα που έχουμε εμείς εδώ δεν το έχουν σε άλλα θέματα... εδώ κυριολεκτικά είναι όλες οι καλύτερες κοπέλες, και το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Γι' αυτό και εδώ είναι το καλύτερο σημείο e-συνάντησης

Ίσως κάνω λάθος, αλλά έχω δει σε μερικά θέματα που τσακώνωνται χωρίς λόγο.Ασε που περιγράφουν και κάτι τρομακτικές εμπειρίες:confused:... τα μωρά φοβούνται και η μαμά τους μαζί! Καμιά φορά συγχύζομαι κιόλας και μου ανεβαίνει η πίεση!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια!! Τι κάνετε?

Εγώ είχα σήμερα την β' επιπέδου, επιτέλους!! Ευτυχώς όλα πολύ καλά! Είμαι πολύ χαρούμενη και για αυτό και γιατί είδα πάλι τα αγοράκια μου!! Είχανε πολύ πλάκα, το ένα κλωτσούσε τα πόδια του αλλουνού..λές και παλεύανε!! Γελούσε κι ο γιατρός. Το έγραψε και στο DVD! Είδαμε και υπέρηχο 4d.. και νομίζω πως ο ένας μοιάζει σε εμένα και ο άλλος στον άντρα μου! Έχω τις φωτογραφίες τους και τις βλέπω όλη μέρα σαν χαζομαμά!!

ΠίτερΠαν με το καλό να γεννήσεις και να πάρεις αγκαλιά τα μωράκια σου!! Τι ωραία που θα είναι... Θα κάνεις επισκληρίδιο αναισθησία, φαντάζομαι ε? Ευτυχώς που ανακαλύφθηκε κι αυτή κι έτσι όλες οι μανούλες που κάνουν καισαρική δεν είναι πιά οι τελευταίες που βλέπουν τα μωράκια τους, αφού ξυπνήσουν και συνέλθουν.

Νομίζω πως οι πρώτοι που δικαιούνται να δουν τα μωρά τους, είναι οι γονείς!!! Μετά όλοι οι άλλοι!!

Φιλάκια σε όλες και καλό σας βράδυ!

Ωπ... γεια σου Jasmini! Καιρό είχαμε να ακούσουμε τα νέα σου, τα οποία απ' ότι βλέπω είναι τέλεια! Αντε με το καλό. Μήπως μπορείς να μας πεις περίπου διαστάσεις (ύψος - βάρος) για να κατατοπιστούμε γιατί και εγώ και η φίλη glorr έχουμε να κάνουμε τη β' επιπέδου σχετικά άμεσα και έχουμε ψιλομπερδευτεί με τις τιμες γιατί οι πηγές διίστανται; thanks

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...