Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε?

νομιζω οτι βαλθήκατε να με ξεκανετε με τις συσπάσεις σας ολες απο εχθές!jas καλα κρατείς ακομα χαχαχα

Μου φαινεται θα γεννησουν ολες και εσυ εδωωωωω

Μολις γυρισαμε απο θαλασσα.Κυριοι τα μωρα μου.Τα κανω μπανιο τρωμε και επιστρεφω.Ελπιζω να ειστε εδω να μου πειτε κανενα νεο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε?

νομιζω οτι βαλθήκατε να με ξεκανετε με τις συσπάσεις σας ολες απο εχθές!jas καλα κρατείς ακομα χαχαχα

Μου φαινεται θα γεννησουν ολες και εσυ εδωωωωω

Μολις γυρισαμε απο θαλασσα.Κυριοι τα μωρα μου.Τα κανω μπανιο τρωμε και επιστρεφω.Ελπιζω να ειστε εδω να μου πειτε κανενα νεο!

Έλα βρε Όλγα, θάλασσα είσασταν και χάθηκες όλη μέρα?

Όπως τα λες...τελευταία :tongue::tongue::tongue::tongue:!!

RKdwp3.png

Έλα βρε Όλγα, θάλασσα είσασταν και χάθηκες όλη μέρα?

Όπως τα λες...τελευταία :tongue::tongue::tongue::tongue:!!

Ο Μαθουσάλας των διδυμοεγκύων!!

Με πέταξε έξω το ίντερνετ αλλά ξαναπήρε τα πάνω του.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ο Μαθουσάλας των διδυμοεγκύων!!

Με πέταξε έξω το ίντερνετ αλλά ξαναπήρε τα πάνω του.

Χαχαχαχαχαχαχαχα... τι χαρακτηρισμός κι αυτός??? καλέ, μην μου κολλήσετε παρατσούκλι!!!

Αύριο θα κλείσω ραντεβού στον γιατρό για να με ξεγεννήσει :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ναι βρε...επειδη ειχα κατι ψιλοπονακια δε σημαινει οτι θα γεννησω.

Και τον ιατρο τον πηρα γιατι επεμενε ο αντρας μου,εγω δεν εδωσα σημασια γιατι δεν ηταν κατι που να με ανυσηχει.Κρατησε λιγο και το θεωρω δεδομενο οτι θα εχω ενοχλησεις σε αυτην την εβδομαδα!!!!!

Παω για νανακια!!!!!Θα τα πουμε το πρωι!!!!!!

Πολλα φιλια και καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...