Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μαλλον ετσι ειναι..δε στερουμαι κατι, απλως δε παχαινω, οπως μου συνεβαινε κ πριν την εγκυμοσυνη δηλαδη..ειναι το σκαρι που λεει κ ο δοκτωρ..

Ετσι ακριβως....κι εγω 5 κιλα πηρα συνολο,στην ουσια οσο ειναι τα παιδια μαζι με τα υγρα κτλ αλλα τρωω συνεχεια.Και τρωω περισσοτερο απ οτι στην πρωτη εγκυμοσυνη.....τοτε ειχα παρει 8 κιλα....:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλοριζικα τα κρεββατακια!!!!ναι κι εγω τα εχω ολα αλλα δεν τα ετοιμαζω εντελως για να καθυστερω τη χαρα μου!

θελω κι εγω παγωτοοοοοοοο!!!!!!!!!αλλα μετα θα ξενερωσω........

1,72 και 59 κιλα?πρεπει να εισαι πολυ αδυνατη βρε nufi αλλα προφανως ησουν και απο πριν!

μαλλον πρεπει να αναθεωρησω τι σημαινει αδυνατος!εγω ειμαι 1,67 και τωρα 65 κιλα.εκτος αν οι δικοι μού τα λενε ετσι για να μην τους πρηζω!:tongue:

εννοειται οτι προεχει το να γεννηθουν με το καλο και να ειναι ολα καλα,αλλα μιλωντας για κιλα θα ημουν πολυ ευχαριστημενη αν μου εμεναν μονο 2-3 κιλα να χασω απ οτι ημουν πριν.

giota ουτε στον τασουλη ειχες παρει,απλα τωρα πηρες ακομη πιο λιγα.

nunu εννοειται οτι υπαρχουν και αλλα γλυκα!!!!

age.png

Κοριτσακια τι κανετε????

Εγω πηγα κ πηρα πυζαμουλες καινουριες και λεω αυριο να φτιαξω βαλιτσα να ειναι ετοιμη.....νομιζω οτι πλησιαζουν οι μερες μου γιατι νιωθω κατι πονακια χαμηλα.Τωρα παω να πλασω κιμα για μπιφτεκια να τον βαλω ψυγειο να ειναι ετοιμος για αυριο να τα ψησω....παρ ολο που ειναι Παρασκευη αλλα δυο μερες δε μαγειρεψα.....τεμπελιασα!!!!!

Θα σας δω σε λιγο...φιλακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε? Την παλεύετε? Εγώ έχω εξαντληθεί λίγο και ενώ νομίζω ότι τελείωσα, όλο και κάτι άλλο εμφανίζεται από δουλειές και .... ουφφφφ....

Τουλάχιστον να τελειώσω σήμερα!!! Έκανα μέχρι και τα ντουλαπια της κουζίνας! Χαράς το κουράγιο μου :?

RKdwp3.png

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε? Την παλεύετε? Εγώ έχω εξαντληθεί λίγο και ενώ νομίζω ότι τελείωσα, όλο και κάτι άλλο εμφανίζεται από δουλειές και .... ουφφφφ....

Τουλάχιστον να τελειώσω σήμερα!!! Έκανα μέχρι και τα ντουλαπια της κουζίνας! Χαράς το κουράγιο μου :?

Ησυχια δεν εχεις....εγω δεν τα κανω τον καλο καιρο τα ντουλαπια...σιγα μην τα κανω τωρα!!!!!Κατσε βγαλε φωτογραφιες την κοιλιτσα σου κ απολαυσε τις τελευταιες μερες-εβδομαδες της εγκυμοσυνης!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσάκι μήπως το παρακάνεις??Η λύση με το τηγάνι νομίζω ήταν καλύτερη.

Ξανάρθα!!τελικά δεν κοιμήθηκα........ούτε έφαγα, αλλά τώρα έχω λυσσάξει!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μου την εχει σφυριξει.δεν μπορω αλλο μονη μου.φτιαχνω τις φωτογραφιες απο το γαμηλιο ταξιδι.ο τελευταιος καιρος που θα μπορουσαμε να μεινουμε λιγο οι δυο μας και που δεν δουλευω εγω και η δουλεια που εχει ο αντρας μου ειναι απιστευτη.

age.png

Εχω νεα....

Πηρα τον ιατρο μου τηλ να του πω για τα πονακια που εχω κ επειδη εξεταζε με πηρε πισω πριν λιγο.Μου ειπε οτι αν με ξαναπιασουν να τον παρω τηλ οτι ωρα και να ειναι για να του πω ακριβως που νιωθω τον πονο και πως......κ ελεγα οτι ειναι απλα συσπασουλες αλλα με αγχωσε τωρα......

Μηπως να του πω μετα το ιατρειο να ερθει εδω να κοιμηθει στον καναπε να τον εχω προχειρο??????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Βρε κορίτσια τι να κάνω? έτσι να τα αφήσω? Δεν μπορώ..με έχει πιάσει μια μανία να τελειώσω το σπίτι!!!! Τώρα θα κάνω και δοκιμές στον αποστειρωτή, βραστήρα, ενδοεπικοινωνία.. να είμαι έτοιμη και το πρωί πριν πάω γιατρο θα κλείσω και την βαλιτσούλα μου!!! :)

Giota μου τι ακριβώς νιώθεις? πώς είναι ο πόνος και που ακριβώς?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Χτες το βραδυ κ σημερα το απογευμα ενιωσα πονακια χαμηλα σαν τσιμπηματακια κ σαν να με σφιγγει κατι....σαν να μου εχεις βαλει ζωνη κ να την σφιγγεις......

Δεν ξερω πρωτη φορα τετοια πονακια.....αλλα μετα απο λιγο περναει......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Χτες το βραδυ κ σημερα το απογευμα ενιωσα πονακια χαμηλα σαν τσιμπηματακια κ σαν να με σφιγγει κατι....σαν να μου εχεις βαλει ζωνη κ να την σφιγγεις......

Στον Τασούλη έτσι ήταν οι πόνοι? Μην αγχώνεσαι πάντως κολπάκια θα σου κάνουν!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Στον Τασο δεν ειχα καταλαβει τιποτα,ουτε συσπασεις ουτε τιποτα...

Τεσπα....ηρθανε ο συζηξ με τον γιο,σας αφηνω προς το παρον....

Θα μπω αργοτερα!!!!!Φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σαν συσπάσεις μου ακούγονται εμένα!! Γιατί δεν σε βάζει στον καρδιοτοκογράφο για να δει μήπως είναι αυτό?

Εμένα έτσι μου είχε κάνει.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...