Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κι εγώ κορίτσια παραμένω στα +12,5

Πάντως να ξέρετε, μετά τον 8ο δεν πέρνετε πιά άλλα κιλά! Ότι πήραμε πήραμε!!

Εξακριβωμένο αφού είμαι ζωντανό παράδειγμα λαιμαργίας και πραγματικά δεν πήρα τελευταία ούτε 1/2 κιλό! :)

RKdwp3.png

Εξακριβωμένο αφού είμαι ζωντανό παράδειγμα λαιμαργίας και πραγματικά δεν πήρα τελευταία ούτε 1/2 κιλό! :)

Εγώ μόλις μπήκα στον 6 όμως και να προσέχω και να μην προσέχω νομίζω παίρνω!!τεσπα!!θα επιζήσω ως μια φαλαινίτσα και ελπίζω στον 8ο να σταματήσω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

α ναι!αυτο ειναι ενθαρρυντικο!αν και το ενα κιλακι πρεπει να το τσιμπησα στον 8ο.αυτο που με σωζει καπως ειναι που δεν μπορω να φαω παγωτο γιατι μου ερχεται εμετος.

age.png

το συνολο που θα παρεις δεν ειναι δεδομενο.ουτε το οτι θα τα φτασεις τα 11.και οι 3 σας εχετε παρει ελαχιστα κιλα.μια χαρα ειστε.και μην ξεχνας παιζει και το υψος και σωματοτυπος.οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα νομιζω.

μαλλον ετσι ειναι..δε στερουμαι κατι, απλως δε παχαινω, οπως μου συνεβαινε κ πριν την εγκυμοσυνη δηλαδη..ειναι το σκαρι που λεει κ ο δοκτωρ..

εγω ειμαι 1.72 κ τωρα 59κιλα.

αλλα νομιζα οτι τωρα θα βαλω ευκολα μαζεμενα τα υπολοιπα μια κ παχαινουν κ τα σποριδια..

η jas λεει οτι βαλουμε μεχρι 8ο..θα δειξει..

αν τρεφονται κ μεγαλωνουν αυτα σωστα, ολα οκ!!

33E7p2.png

γιατι βρε witch ετσι με το παγωτακι? οτι πιο δροσιστικο, ελαφρυ, σουπερ καλοκαιρινο μιαμ μιαμ...κ μου φαινεται θα παραγγειλω στο συζυγο να φερει ερχομενος..να γιορτασω κ την 30η εβδομαδα!!!!μπαινω στην 31η κοριτσια!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

witch πηραμε τα κρεβατακια χθες!!!!

αν προλαβει σημερα η αγαπη θα τα στησει...ανυπομονω!!:P

εσυ το χεις ετοιμο, κοτσαρισμενα τα παντα,μοσχομυρωδατα απ το δηλεσι κ τα ρουχαλινια...πως αντιστεκεσαι κ δεν καθεσαι συνεχεια εκει?

33E7p2.png

Υπάρχουν witch κι άλλα γλυκά εκτός των παγωτών πάντως!! Μακάρι να είχα και εγώ απέχθεια σε κάτι ή ακόμα καλύτερα οργανισμό σαν της nufi!!

Πάω να ξαπλώσω λίγο τώρα, αλήθεια λέω όχι για παγωτό! θα τα πούμε το απόγευμα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

joy ειδες? τσαμπα ανησυχουσαμε...ολα καλα λεει η μικρη μας φιλη!

ηταν ομως στην καινουργια κυριλατη πτερυγα, κονσολα νομιζω μου ειπε τη λενε..δεν ειναι ολες οι πτερυγες καλες βεβαια...!

εγω την ερχομενη τεταρτη που εχω γιατρο θα ξεκαθαρισουμε επιτελους κ το θεμα αυτο...δεν εχουμε μιλησει κ καθολου για το οοικονομικο...εσεις ξερετε ακριβως τι θα πληρωσετε? σας εχει πει δηλαδη οτι θελει το χ ποσο? η τ αφηνουμε για μετα κ οτι κατσει????:roll:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=44264&page=87

Εδώ αναφέρεται για την ιστορία της Όλγας. Καλά έκανε όμως και δεν του έδωσε όσα ζήτησε!!

RKdwp3.png

joy ειδες? τσαμπα ανησυχουσαμε...ολα καλα λεει η μικρη μας φιλη!

ηταν ομως στην καινουργια κυριλατη πτερυγα, κονσολα νομιζω μου ειπε τη λενε..δεν ειναι ολες οι πτερυγες καλες βεβαια...!

εγω την ερχομενη τεταρτη που εχω γιατρο θα ξεκαθαρισουμε επιτελους κ το θεμα αυτο...δεν εχουμε μιλησει κ καθολου για το οοικονομικο...εσεις ξερετε ακριβως τι θα πληρωσετε? σας εχει πει δηλαδη οτι θελει το χ ποσο? η τ αφηνουμε για μετα κ οτι κατσει????:roll:

Τα είδα! Μακάρι να μας βάλουν και μας σε καλό δωμάτιο. Φτιάχνει η ψυχολογία!!

Σήμερα η κοιλία μου όλο πετρώνει και ανυσηχώ. Εχουν γίνει και όλα στραβα από το πρωί!!

Τώρα για κιλά..μην ακούω 4-5 γιατι τρελαίνομαι! Μα δε τρώτε?? Εγώ είμαι στο +13!

Και συνεχίζω ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...