Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα καριτσακια μου! Ελπιζω να πανε σε ολες σας καλα και σε λιγο να κρατησετε στα χερια σας τα υγιεστατα διδυμακια σας! Σας το ευχομαι με ολη μου την καρδια και χαιρομαι που το ζω εστω απο εδω μεσα μαζι σας! Εγω σημερα ειμαι λιγο καλυτερα, το αιματακι μου νομιζω οτι σταματησε (μακαρι για παντα Παναγιτσα μου) και μου εχουνε μεινει λιγα καφε να με στεναχωρουν, ενω εχω και πονακια σα σουβλιες κοντα στον αφαλο(συνεβη σε καποια απο εσας ποτε?). Δε μου φτανουνε ολα αυτα εχω και το εντερο μου που με ταλαιπωρει εδω και μια εβδομαδα και με εχει τρελανει! (μπορει να ειναι εκτος των αλλων απο το φοβο με το αιμα που ειχα και ετρεμα καθε φορα που πηγαινα τουαλετα!). Ξερει καποια απο εσας κατι δραστικο για να ηρεμησω γιατι νομιζω οτι θα σκασω! Α μην τοξεχασω χθες που μιλησα με τηγιατρ μου ειπε να μη φοβαμαι αφου δεν ειχα κομματακια και πηγματα και οτι ετσι θα παει η εγκυμοσυνη μου για το 1ο τριμηνο! Αυριο το πρωι θα παει να δουμε και ελπιζω κοριτσακια μου να ακουσουμε τις καρδουλες τους!(κοριτσακια μου αναψτε και κανενα κερακι για μενα γιατι εγω ειμαι ξαπλα!). Αυτα απο εμενα πρς το παρον κοριτσακια μου καλημερα για ολες μας!!!

Καλημέρααααααααα σου. Πας λίγο καλύτερα ε? άντε μπράβο. Ελπίζω να πας ακόμη καλύτερα. Όσο για το έντερο είναι πακέτο. Γενικώς το θέμα της τουαλέτας. Εμένα ο γιατρος μου είχε δώσει ένα λαδάκι να παίρνω το Nujol αλλά ήταν τόσο ελεεινό που δεν το έπαιρνα. Μου έφερνε εμετό. Πολλά δαμάσκηνα, ακτινίδια......τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν εσένα αυτά. Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό να σου δώσει κάτι? Σου εύχομαι πάντως αύριο να ακούσεις δύο δυνατές δυνατές καρδιές μέσα από την δική μου καρδιά.

Πάντως θα έλεγα κι εγώ όπως στο είπε κι άλλη κοπέλα εδώ μέσα , χωρίς βέβαια να θέλω να παρέμβω και να σε προσβάλλω, μήπως να ξανακοίταγες το θέμα του γιατρου σου? εννοώ να αλλάξεις αφού δεν είσαι ευχαριστημένη. Γιατί πίστεψέ με ο γιατρός είναι το παν και κατά πόσον τον εμπιστεύεσαι. Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς , στο λέω με όλη την καλήδιάθεση. :-D:-D:-D

Διαφημίσεις

joy ειδες? τσαμπα ανησυχουσαμε...ολα καλα λεει η μικρη μας φιλη!

ηταν ομως στην καινουργια κυριλατη πτερυγα, κονσολα νομιζω μου ειπε τη λενε..δεν ειναι ολες οι πτερυγες καλες βεβαια...!

εγω την ερχομενη τεταρτη που εχω γιατρο θα ξεκαθαρισουμε επιτελους κ το θεμα αυτο...δεν εχουμε μιλησει κ καθολου για το οοικονομικο...εσεις ξερετε ακριβως τι θα πληρωσετε? σας εχει πει δηλαδη οτι θελει το χ ποσο? η τ αφηνουμε για μετα κ οτι κατσει????:roll:

33E7p2.png

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και το κουραγι που μου δινεις εσυ και ολες οι κοπελες! Οσον αφορα τη γιατρο ειναι συγγενης μου και δε μπορω να μην παω (εχει ξεγεννησει ολο τοσοι και 3 μωρακια της αδελφης μου), οχι ομως οτι θα το αφησω στην τυχη του σκεφτομαι απο εβδομαδα αν ολα ειναι καλα να παω και σε καποιον αλλο γιατρο για να με δει! (ειμαι σε επαρχια και οπως καταλαβαινεις ειναι λιγοι οι ιδιωτες γυναικολογοι και δε θα ελεγα οι καλυτεροι που υπαρχουν στην Ελλαδα!). Εκεινη μου εξηγησε πως ειναι αισιοδοξη γιατι δεν εχει δει ουτε αιματωμα ουτε αποκολληση και τις αλλες φορες που ειχα αιματακι συν του οτι την τελευταια φορα τα ειδαμε να μεγαλωνουν ενω το ενα απο τα δυο διδυμακια μου ειχε μεγαλωσει περισσοτερο και καταλαβε και κατι σα σφυγμο!Επισης μου ειπε οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις των εξωσωματικων εχουνε αιμα στην αρχη της εγκυμοσυνης και καποιες φορες ειχε και κοπελες με αιμοραγια και πηγανε καλα μεχρι τελους! Ειμαι λιγο πελαγωμενη περιμενω να ερθει το αυριο για να ηρεμησω!!!

Μην ευχαριστείς. Εμείς εδώ είμαστε όλες για να παρηγορούμε και να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη. Που μένεις αν επιτρέπεται? Και μην αγχώνεσαι. Αύριο όλα καλά θα πάνε Θα δεις. Απλά κάνε υπομονή και κουράγιο και ζήτα και μια δεύτερη γνωμη όπως λες κι εσύ.

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D

Καλό μήνα κι από μένα!!!

Είχα βγεί για δουλειές.......αίμα, ούρα τα γνωστά, πήγα κι από το ικα να μου ξαναγράψει αναρρωτική και απεργούσε και έτρεχα σε άλλο ικα!!ήμαρτον!!

Maraki καλή διάθεση να έχεις να τη μεταδίδεις στα μπεμπίνια σου, προφανώς θα είναι περιπετειώδης η εγκυμοσύνη σου αλλά εσύ μη μασήσεις!! Για το θέμα της τουαλέτας έχω ακούσει to Knorr vie κάνει θαύματα, αυτά τα μπουκαλάκια με τους χυμούς σε καθημερινή βάση και στρώνει το εντεράκι.

Anastasie εγώ θέλω φυσιολογικό αλλά ακόμα από θέση δε ξέρω τι θα κάνουν.

Ενδιαφέρον ερώτηση έθεσες nufi.

Άμα δε δώσουμε λεφτά στο δημόσιο, φακελάκι εννοώ, τι μπορούν να μας κάνουν δηλαδή?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

οταν λειπω εμφανιζεστε ολες και μετα σας χανω!

marakikon θα μου επιτρεψεις να σου δωσω μια συμβουλη?στην αρχη κι εγω ηθελα να αλλαξω το γιατρο γιατι διαφωνουσα και δεν εμπιστευομουν καποια πραγματα που μου ελεγε επειδη τελικα μαλλον μου ελεγε μονο αυτα που θεωρουσε οτι επρεπε να ξερω.το προβλημα ηταν οτι ειναι θειος του αντρα μου και προβληματιζομουν πολυ.τελικα αφου ειχα γινει η ιδια γυναικολογος με τοσο που διαβασα και τα εψαχνα τα πραγματα ημουν παντα ενα βημα μπροστα απο αυτα που θα μου ελεγε και του εκανα πολυ συγκεκριμενες ερωτησεις.στο τελος καταλαβε οτι δεν μου φτανει να ξερω τα βασικα και πλεον μιλαμε σε αλλο επιπεδο και προλαβαινει τις αποριες μου.το θεμα ειναι ομως ψαχνοντας περιπτωσεις σαν τη δικη σου να ενημερωνεσαι και οχι να αγχωνεσαι χωρις λογο.

θα ηταν τελειο να πηγαινες και σε καποιον αλλον και να σου ελεγε ακριβως τα ιδια πραγματα με τη δικη σου αλλα εχε υπ οψιν σου οτι δεν συμφωνουν ολοι οι γιατροι σε ολα.οποτε εκει παιζει η δικη σου κριση και ποιος σου φαινεται πιο αξιος εμπιστοσυνης.οταν η εγκυμοσυνη ειναι ομαλη,ολοι οι γιατροι καλοι ειναι.στα δυσκολα ειναι το θεμα. συγνωμη αν σε κουρασα.

age.png

καλημερα κ καλο μηνα!!!

witch μεγαλα ειναι τα μωρακια σου..!!ποσο βαρος εχεις παρει κ ποσο θα παρεις τωρα σου ειπε ο γιατρος?

εγω επεστρεψα απ το γολγοθα στη β βαθμια, οπου εφτασα 7 κ τελειωσα 9! κ μου εδωσαν κ προταιρεοτητα...ενταξει δε τους δυσκολεψα κ γω, το νουμερο 7ημουν τετοια ωρα που πηγα. αν εφτανα παντως στις 9,δε θα μ εξυπηρετουσαν, ειχε κοσμο μεχρι τις σκαλες...δραμα!

εχω παρει 9 κιλα αλλα πραγματικα ειναι ολα στη κοιλια.ακομα φοραω τα ρουχα μου(τα ανετα εννοειται) δεν μου ειπε ποσα ακομα θα παρω αλλα απ οσο ξερω το μισο κιλο την εβδομαδα ειναι ψιλοstandard.

εκανες δυο ωρες να τελειωσεις και ειχες και προτεραιοτητα?!παναγια μου!τουλαχιστον τελειωσες η εχεις να ξαναπας?

age.png

οχι τελειωσα!!!

βρε μηπως εχω παρει πολυ λιγα κιλα τελικα?5...αλλα κ η glorr k η giota νομιζω ετσι πανε..δε μου λεει ο γιατρος κατι αλλο,παρα οτι ειναι ευχαριστημενος πολυ με το βαρος μου..κ ρωταω. ποτε θα βαλω τα υπολοιπα 6 αφου μου πε συνολο 11?:confused:

33E7p2.png

Καλημέρα κι από μένα και καλό μήνα!!!!!! ;)

Μόλις ξύπνησα και πάλι τα ίδια είχα το βράδυ με τους πόνους στην μέση και την δυσκολία να βολευτώ για να κοιμηθώ!!

Anastasie κι εγώ με τον γιατρό σκεφτόμασταν για φυσιολογικό, αλλά με τη θέση που πήρανε τελευταία δύσκολο.. ο ένας με το κεφάλι και ο άλλος με την πλάτη, οπότε δεν θέλω να περάσω και τα δύο, ας κάνουμε καισαρική να τελειώνουμε!! Αφήστε που μετά από αυτά που άκουσα για τα χέρια που μπαίνουν συνεχώς (σαν ομαδικός βιασμός μου ακούστηκε) για να ελέγξουν τον τράχηλο και την θέση και να δουν αν προχωράει ο τοκετός.... τελικά καισαρική και πάλι καισαρική!! Αυτά είναι που φοβάμαι και όχι η πονοι της γέννας !!!

Nufi καλά θα κάνεις να μάθεις σιγά σιγά πόσο θα σου κοστίσει ο τοκετός, είδες τι έγινε με την Όλγα! Εγώ τον ρώτησα και ξέρω τι με περιμένει!

Marakik0n καλά θα κάνεις να πας και για μια δεύτερη γνώμη!! Κι ας είναι συγγενής η γιατρός σου! Πιστεύω ότι θα ηρεμήσεις αρκετά και θα ξέρεις πιο καλά τι σου γίνεται!

Ωραία τα νέα κι από την twins μας, μου αρέσει που δεν είναι αγχωμένη, έτσι θέλω να είμαι κι εγώ! Θα περάσει κι αυτή η εβδομάδα να πάρει και τη μπεμπούλα σπίτι και να ολοκληρωθεί η ευτυχία της!

Να σας ρωτήσω κάτι..ξέρετε αν έχουν και στα ιδιωτικά μαιευτήρια επαγγελματικά θήλαστρα και αν τα νοικιάζουν?

Πάντως με κοροιδεύετε που ακόμα δεν έχω γεννήσει :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: ... εγώ όμως θα το σπάσω το ρεκόρ...θα δείτε!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Και αύριο πρωί πάντως που θα πάω να με δει ... λέτε να με βάλει να γεννήσω???? Μπάααα... θα με κρατήσει ακόμα ...επίτηδες τα κάνει ο γιατρός μου, επειδή βλέπει την αγωνία που έχω!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jas παρε κ το βαλιτσακι καλου κακου, αλλα εμεις θα περιμενουμε να μπεις να γραψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

νομιζω νοικιαζουν θηλαστρα κ στα ιδιωτικα,σχεδον σιγουρο.

τι εγινε με την ολγα κ το δοκτωρα? της ζητησε μια περιουσια??

33E7p2.png

jas παρε κ το βαλιτσακι καλου κακου, αλλα εμεις θα περιμενουμε να μπεις να γραψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

νομιζω νοικιαζουν θηλαστρα κ στα ιδιωτικα,σχεδον σιγουρο.

τι εγινε με την ολγα κ το δοκτωρα? της ζητησε μια περιουσια??

Ναι, ακριβώς όπως το είπες, μια περιουσια!! Και ήταν και γνωστός του άντρα της!

Καλύτερα να ξέρεις από πριν τι σου γίνεται!

Θα βάλω πάντως τα πράγματα και τα τελευταία στην βαλίτσα μου και θα την κλείσω κι ότι είναι να γίνει ας γίνει! Θα σας γράψω, ναι!!

RKdwp3.png

Γειά σου jasminu μη μας ακούς σε ζηλεύουμε, πάντως πιστεύω πως ο γιατρός σου κάνει πολύ καλά. Να προβλέψω ότι 37η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να γεννήσεις!!

Η Όλγα δηλαδή τι έπαθε?? δεν είχε ρωτήσει και τις είπε κανένα τραγικό ποσό μετά??

Η ερώτηση μου παραμένει......άμα δεν τους τα σκάσουμε δηλαδή τι θα μας κάνουν??

Πήρα σήμερα και τον γιατρό στο Αλεξάνδρας, άντε να τον γνωρίσω, αν και μου φαίνεται θα αργήσω, μου είπε ότι είναι πήχτρα τα ραντεβού θα πάρω το απόγευμα να κλέισω. Είχε πολύ συμπαθητική φωνή και λόγο όμως και καθησυχάστηκα λίγο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

οχι τελειωσα!!!

βρε μηπως εχω παρει πολυ λιγα κιλα τελικα?5...αλλα κ η glorr k η giota νομιζω ετσι πανε..δε μου λεει ο γιατρος κατι αλλο,παρα οτι ειναι ευχαριστημενος πολυ με το βαρος μου..κ ρωταω. ποτε θα βαλω τα υπολοιπα 6 αφου μου πε συνολο 11?:confused:

το συνολο που θα παρεις δεν ειναι δεδομενο.ουτε το οτι θα τα φτασεις τα 11.και οι 3 σας εχετε παρει ελαχιστα κιλα.μια χαρα ειστε.και μην ξεχνας παιζει και το υψος και σωματοτυπος.οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα νομιζω.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...