Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επιτελους τελειωσα και ησυχασα.....

Με ειχε φαει το αγχος....δεν μπορω τα πολλα σουρτα-φερτα με τις γραφειοκρατιες...εκνευριζομαι αλλα τελος καλο ολα καλα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλο μηνα!!!

καλε βαλθηκατε να γεννησετε χθες βραδυ? προς το παρον ηρεμουμε παντως...

θα χουμε νεοτερα απο glorr σημερα...καλα η jas θα γεννησει τελευταια..ολα οκ

witch μεγαλα ειναι τα μωρακια σου..!!ποσο βαρος εχεις παρει κ ποσο θα παρεις τωρα σου ειπε ο γιατρος?

εγω επεστρεψα απ το γολγοθα στη β βαθμια, οπου εφτασα 7 κ τελειωσα 9! κ μου εδωσαν κ προταιρεοτητα...ενταξει δε τους δυσκολεψα κ γω, το νουμερο 7ημουν τετοια ωρα που πηγα. αν εφτανα παντως στις 9,δε θα μ εξυπηρετουσαν, ειχε κοσμο μεχρι τις σκαλες...δραμα!

παει κ η μαρμελαδιτσα της agorakia.....

η ολγα τελικα ειναι πολυ νοικοκυροκοριτσο! ξερει ολα τα κολπα των παλιων συνειδητοποιησα...αυτο με το πιατακι δεν ειναι ευρεως γνωστο παντως..ευγε!!!

33E7p2.png

καλε μιλησα λιγο με twinsακι χθες βραδυ!!!!:P

πολυ ηρεμη κ γλυκεια, δε διεκρινα κανενα πανικο στη φωνη της παρα την μεγαλη αυτη αλλαγη στη ζωη της! πηρα θαρρος!...ενταξει ειχε περασει λιγο δυσκολα στο νοσοκομειο γιατι στενοχωρεθηκε με τη μικρη..αλλα τωρα την περιμενουν το πολυ σε καμια βδομαδα νομιζω!

εμεινε κ πολυ ευχαριστημενη απ το αλεξανδρα επισης...κ απ την υποδομη κ απο το προσωπικο..joy ακους?

εχετε χαιρετισματα κ της εδωσα κ φιλια απ ολες!

να καθομαστε στ αυγα μας λεει για να τα κρατησουμε οσο περισσοτερο μπορουμε!

η jas (αυτο το λεω εγω) μπορει κ να σταματησει το nesting σιγα σιγα..:mrgreen:

33E7p2.png

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

twins να σου ζησει κοριτσακι μου! χαιρομαι που ολα ειναι καλα! αντε να παρετε και το κοριτσακι σας με το καλο....

οι υπολοιπες καθιστε ησυχα οσο μπορειτε... οσο περισσοτερο καθησουν τα μπεμπακια στις κοιλιτσες τοσο το καλυτερο... αληθεια ειναι καμια που να ειναι και τα δυο μωρακια με το κεφαλι προς τα κατω και σκεφτεται να κανει φυσιολογικο τοκετο?

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

twins να σου ζησει κοριτσακι μου! χαιρομαι που ολα ειναι καλα! αντε να παρετε και το κοριτσακι σας με το καλο....

οι υπολοιπες καθιστε ησυχα οσο μπορειτε... οσο περισσοτερο καθησουν τα μπεμπακια στις κοιλιτσες τοσο το καλυτερο... αληθεια ειναι καμια που να ειναι και τα δυο μωρακια με το κεφαλι προς τα κατω και σκεφτεται να κανει φυσιολογικο τοκετο?

Εμένα έχουν γυρίσει με τα κεφάλια προς τα κάτω και τα δύο εδώ κι ένα μήνα. Αλλά ούτε για πλάκα δεν το σκέφτομαι φυσιολογικά. Άσε που ούτε ο γιατρός μου μου έχει πει κάτι τέτοιο, προφανώς και δεν το ρισκάρει. Αλήθεια εσύ είσαι σε τέτοια φάση? Δεν ξέρω κιόλας γέννησες θα γεννήσεις? Α σόρρυ τώρα είδα το τικεράκι σου. Μάλλον έχεις γεννήσει ε? πως? με ΦΤ?

Διαφημίσεις

. αληθεια ειναι καμια που να ειναι και τα δυο μωρακια με το κεφαλι προς τα κατω και σκεφτεται να κανει φυσιολογικο τοκετο?

Δυστυχως εμενα ειναι με τα ποδια ο ενας και ο αλλος ειναι οριζοντια.....

αλλα με τον ιατρο ειχαμε πει οτι αν εχουν θεση θα παμε για φυσιολογικο....τωρα ομως το εχουμε αποκλεισει.....:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

anastasie κ εμενα γυρισαν με τα κεφαλακια κατω κ δυσκολα θα ξαναλλαξουν θεση λογω ελλειψης χωρου, αλλα ουτε για πλακα δε σκεφτομαι το φ.τ. ουτε κ ο γιατρος μου θελει να το ρισκαρει.

η twins μαλιστα χθες μου πε για μια κοπελα στο νοσοκομειο που γεννησε το πρωτο φυσιολογικα (πονος, ραμματα κατω κ τα σχετικα..) κ το δευτερο με καισαρικη (τομη, ξαναραμματα...) ολο το πακετο!!!

33E7p2.png

anastasie κ εμενα γυρισαν με τα κεφαλακια κατω κ δυσκολα θα ξαναλλαξουν θεση λογω ελλειψης χωρου, αλλα ουτε για πλακα δε σκεφτομαι το φ.τ. ουτε κ ο γιατρος μου θελει να το ρισκαρει.

η twins μαλιστα χθες μου πε για μια κοπελα στο νοσοκομειο που γεννησε το πρωτο φυσιολογικα (πονος, ραμματα κατω κ τα σχετικα..) κ το δευτερο με καισαρικη (τομη, ξαναραμματα...) ολο το πακετο!!!

Πω πω πακέτο χοντρό θα έφαγε η κοπέλα. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Μπρρρρρ!!!!!!!!!!!!! Κι εγώ μια από τα ίδια Nufi μου..........με τιποτα ΦΤ. Καισαρικούλα ολε!!!!!!!!!!!!

Η Twins τι άλλο σου έιπε? με τον μπεμπάκο πως τα πάει?:rolleyes:

με το μπεμπακο μια χαρα! τον ταιζει ανα 3ωρο, εχει νοικιασει κ ενα πολυ καλο θηλαστρο απ το νοσοκομειο κ προσπαθει..!ακουσα κ μια φωνουλα του υπεροχη!!!!!

αλλα αν δεν ερθει κ η μικρουλα σπιτι δε θα νιωσει ολοκληρωμενη την ευτυχια της...της λειπει πολυ..πηγαινουν 2φορες τη μερα κ τη βλεπουν προς το παρον.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

γιωτα με τη θεση που εχουν, τι σχημα κουλο εχει η κοιλια σου????:tongue:

κ μπορεις να διακρινεις ποτε κινειται το καθενα?

Ναι όντως βρε Γιώτα. Πως είναι? Ενώ τα δικά μας Nufi πολύ νορμάλ ε?Και παρ' όλα αυτά πάλι η κοιλιά ώρες ώρες γελοία φαίνεται. Πόσο μάλλον της Γιώτας και της AGORAKIA που είναι και τα ΄δυο οριζόντια. Πολύπερίεργο όμως ε?:eek::eek:

Αχ ωραία. Είναι λίγο πακετάκι με την μπεμπούλα δηλαδή αλλά εντάξει ελπίζω να την πάρει σύντομα σπίτι και να γίνουν μια ολοκληρωμένη οικογένεια.

Έχεις καμία ιδέα πόσο τα νοικιάζουν τα θήλαστρα? Εμένα μου έδωσε ένα ολοκαίνουριο η κουνιάδα μου άθικτο στο κουτί του που δεν το χρησιμοποίησε. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι καλό βέβαια. Δεν είναι αυτά του νοσοκομείου. Εσύ θα νοικιάσεις?

Καλημερα καριτσακια μου! Ελπιζω να πανε σε ολες σας καλα και σε λιγο να κρατησετε στα χερια σας τα υγιεστατα διδυμακια σας! Σας το ευχομαι με ολη μου την καρδια και χαιρομαι που το ζω εστω απο εδω μεσα μαζι σας! Εγω σημερα ειμαι λιγο καλυτερα, το αιματακι μου νομιζω οτι σταματησε (μακαρι για παντα Παναγιτσα μου) και μου εχουνε μεινει λιγα καφε να με στεναχωρουν, ενω εχω και πονακια σα σουβλιες κοντα στον αφαλο(συνεβη σε καποια απο εσας ποτε?). Δε μου φτανουνε ολα αυτα εχω και το εντερο μου που με ταλαιπωρει εδω και μια εβδομαδα και με εχει τρελανει! (μπορει να ειναι εκτος των αλλων απο το φοβο με το αιμα που ειχα και ετρεμα καθε φορα που πηγαινα τουαλετα!). Ξερει καποια απο εσας κατι δραστικο για να ηρεμησω γιατι νομιζω οτι θα σκασω! Α μην τοξεχασω χθες που μιλησα με τηγιατρ μου ειπε να μη φοβαμαι αφου δεν ειχα κομματακια και πηγματα και οτι ετσι θα παει η εγκυμοσυνη μου για το 1ο τριμηνο! Αυριο το πρωι θα παει να δουμε και ελπιζω κοριτσακια μου να ακουσουμε τις καρδουλες τους!(κοριτσακια μου αναψτε και κανενα κερακι για μενα γιατι εγω ειμαι ξαπλα!). Αυτα απο εμενα πρς το παρον κοριτσακια μου καλημερα για ολες μας!!!

εχω διαβασει οτι τα καλυτερα ειναι αυτα που σου νοικιαζουν στο νοσοκομειο παντως..νομιζω ενα νοσοκομ.μοντελο της mendela πηρε κ η twins κ ειναι πολυ ευχαριστημενη. αλλα δε ξερω τιμες καθολου....ειναι χρησιμο παντως, ειδικα για μας με τα διδυμα που δε θα προλαβαινουμε κ πολυ!

33E7p2.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!

Τα έμαθα και γώ τα νέα τις twins! Να γυρίσει και η μπέμπα σπίτι να χαλαρώσει. Ευχαριστα και τα νέα για το Αλεξάνδρας γιατι ένα φόβο τον είχα!

Εγω βρε κορίτσια υποφέρω με τον ύπνο. Το βράδυ βρυκολακιάζω και το πρωί που πάω να κοιμηθώ, ξεκινάει η οικοδομή δίπλα με το τρυπάνη και με ξυπναεί. Σήμερα μου βάραγε και τα κουδούνια η γυναικα που κάνει στην αδερφή μου δουλείες..και πετάχτηκα πάνω! Μου φαίνεται θα φύγω λίγες μέρες εκτός μπας και χαλαρώσω!

marakikon καλη επιτυχια αυριο στη γιατρο! ολα να πανε καλα κ απλως να ναι τετοια η φυση της εγκυμοσυνης σου κ τιποτα παραπανω!

με το εντερο ειχα κ γω ενα προβλημα στους 2,5μηνες.. πονουσα τοσο πολυ ενα σαββατο που πηγα στο αλεξανδρα στα επειγοντα. δεν ηταν τιποτα τελικα κ το μονο που εκανα ηταν να πινω γαλα μαγνησιας για ενα διαστημα , μεχρι να ξαναρρυθμιστει το συστημα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...