Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πετα τα ολα agorakia και πηγαινε να ξαπλωσεις.αλλη φορα,δεν πειραζει.

λοιποοοον,ολα ειναι παρα πολυ καλα.ο εμβρυολογος συνεχιζει να λεει οτι μεγαλωνουν λες και ειναι το καθενα μονο του.το ενα ειναι 1840 και το αλλο 1763.μου ειπε υπομονη και προσοχη.και θεωρει πολυ λιγα τα κιλα που εχω παρει κ πολυ χαρηκα.ειπε βεβαια οτι θα παρω τωρα κι αλλα.γενικα παρα πολυ καλα,ησυχασα.

Κούκλα πολύ χαίρομαι, μπράβο!!!!!:P:p Μεγάλωσαν και τα ζουζουνια!!!! :P:p:p:p Μια χαρά τα πάς!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ναι αυριο εχω ντοπλερ 7:30 το απογευμα.Ελπίζω να προλάβω.Μπράβο witch πολύ καλό το βάρος των μωρών σου τα περνάνε τα δικά μου.Τα δικά μου προχτές ήταν πιο ελαφριά.Πότε ξαναπας γιατρό?

τωρα ποιες εχουμε για γιατρο?η glorr αυριο για ντοπλερ και εσυ jasmini παρασκευη ε?και σου οριζει και ημερομηνια?

Ναι, Παρασκευή!!! Οπότε αύριο λέω να τελειώνω με τις δουλειές του σπιτιού!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, Παρασκευή!!! Οπότε αύριο λέω να τελειώνω με τις δουλειές του σπιτιού!

ναι,κοιτα μην εχεις αφησει καμια ατελεια!βρε χαζουλα ο,τι μπορεις.μην κουραζεσαι.εεεεεχεις να κανεις δουλειες στο σπιτι για ολη σου τη ζωη.τωρα ομως μην τρελαινεσαι.

age.png

Καλημερα και Καλο μηνα!!!!!!

Πως ξημερωσατε μανουλες????

AGORAKIA καταφερες να κοιμηθεις λιγακι?Εγω παντως κοιμηθηκα νωρις κ ξυπνησα σουπερ.Ηπια το μαγνησιο μου πρωι-πρωι γιατι ενιωθα κατι πονακια χαμηλα κ ειδα κ ονειρο οτι γεννησα.....Σημερα πρεπει να παω απο τη δουλεια μου για να παρω το χαρτι για το επιδομα κυησης....θα παω σιγα-σιγα ομως για να μη με βρει τιποτα στο δρομο....Χτες πηγαμε οδοντιατρο κ γυρνωντας πηγαμε στα τζαμπο κ πηραμε μπιμπερο για τα διδυμα,πανακια για το ρεψιμο κ ρουχαλακια ιδια για να τα παρουμε απ το μαιευτηριο.2 φανελλακια κ 2 φορμακια και αναλογως τον καιρο θα δουμε τι θα τους φορεσουμε.Απλα ηθελα να ειναι ιδια!!!!!

Παω να μαζεψω νεροχυτη γιατι χτες βαρεθηκα......

Φιλια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!

(το έκανα χρωματιστό, γιατί ζήλεψα από τη Γιώτα! :) :) :) )

Giota μου, ναι, ευτυχώς, κάτι κατάφερα απόψε. Όχι εντελώς καλά, αλλά κοιμήθηκα αρκετά. Μένει να αναπληρώσω τον προχθεσινό ύπνο τώρα, αλλά για μεσημέρι δεν το βλέπω! Έχω σηκωθεί και νωρίς, γιατί περιμένω τη γυναίκα, αλλά, περιέργως, δεν μου ήρθε ακόμη. Εσύ κοιμήθηκες ωραία και ξεκουάστηκες, ε; Μπράβο!!! ΤΕΛΕΙΑ η ιδέα σου με τα ίδια φορμάκια! Τα νινάκια μου δεν θα μοιάζουν (εκτός από απειροελάχιστες πιθανότητες), οπότε δεν πειράζει να τους φορέσω ίδια!!!!! Αχ, μ' έφτιαξες τώρα! Αρχίζω κι εγώ σιγά σιγά και κάνω πλάνα για τα ψώνια μας... Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη! Λέμε, πρώτα ο Θεός, να ξεκινήσουμε από το απόγευμα. Για να δούμε, αν θα τα καταφέρει ο καλός μου... Θα κάνουμε την αρχή με τις κουνίτσες τους, που θέλουν χρόνο για την παραγγελία και τα άλλα, σιγά σιγά. Θα περιμένω και λιγάκι εκπτώσεις, σκέφτομαι!

rPPrp3.png

ΤΕΛΕΙΑ η ιδέα σου με τα ίδια φορμάκια! Τα νινάκια μου δεν θα μοιάζουν (εκτός από απειροελάχιστες πιθανότητες), οπότε δεν πειράζει να τους φορέσω ίδια!!!!!

Κι εμενα δε θα μοιαζουν....αλλα ειπα να μην ψωνισω ρουχα γιατι εχω αρκετα απο τον Τασο που ειναι λιγες φορες φορεμενα,θα φερουν κι ενα σωρο,μεγαλωνουν κ αμεσως.....αλλα σκεφτομαι πως θα τα βγαλω απο το μαιευτηριο που θα πανε την πρωτη τους βολτα!!!!!Γι αυτο και τα πηρα απο τα τζαμπο,αλλωστε δεν προκειται να τα βαλουν πολυ,εκτος απο κανα 2 φορες....μετα δε θα τους κανουν!!!!!!Και δεν ειχα δυο ιδια!!!!!Θα εχουν γελιο!!!!

Και γενικα μην ψωνισετε πολλα ρουχαλακια γιατι μεγαλωνουν αμεσως!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Giota, έχεις δίκιο! Κι εγώ σκεφτόμουν να πάρω κάτι καλό, λόγω της περίστασης, αλλά, πράγματι, πεταμένα λεφτά. Για 40 μέρες θα συχνάζουν στο σπίτι και μετά σίγουρα δεν θα τους κάνουν!!! Θα πάω κι εγώ στα Jumbo, σωστά τα λες!

Witch, εγώ ζύγισμα μετά από ένα μήνα πάλι. Αρνούμαι να ανεβαίνω στη ζυγαριά και να εκνευρίζομαι!!! Όταν πάω γιατρό για γενικές!

Λοιπόν, έμεινα αφώνου. Η κυρία για το σπίτι είναι ακόμη Κορυτσάάάάάάάάά! Και επειδή δεν μιλήσαμε θεώρησε ότι το κατάλαβε ότι δεν επέστρεψε :( Κι έχω ξεστρώσει κρεβάτι, έχω βάλει πλυντήρια έξτρα για σίδερο... Τι θα κάνω, Θεέ μου!

Προς το παρόν, βγαίνω για δουλειές (γράψιμο φαρμάκων, δουλειές του καλού μου, πάω και μια βόλτα από τη δουλειά) και τα λέμε αργότερα!

Ciao!

rPPrp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Γιώτα είσαι εδώ? Πονάκια ακούω? Αχ κι εγώ χθες είχα τα πετρώματα όπως θα διάβασες και σήμερα το πρωί είχα πονάκια περιόδου για κανένα δίωρο.Τώρα όμως ηρέμησαν. Μήπως πλησιάζει η ώρα? Δεν ξέρω. Και το απόγευμα έχω και το ντοπλεράκι. Άντε να δούμε. Στο μεταξύ μ' έχειπιάσει άγχος. Τυχαίο? Εσύ πως είσαι?:confused:

Κι εγω εδω!!!!

Επεστρεψα απο τη δουλεια μου.Ολα καλα....Βρε συ μην αγχωνεσαι....γιατι επηρεαζονται τα νινακια.Πλεον ειμαστε σε καλη εβδομαδα οποτε μη σε νοιαζει τιποτα,αν θελουν να ερθουν καλως να ορισουν!!!!!!

Τι ωρα θα πας στον ιατρο?Να εχουμε το νου μας να μας γραψεις τα νεα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κι εγω εδω!!!!

Επεστρεψα απο τη δουλεια μου.Ολα καλα....Βρε συ μην αγχωνεσαι....γιατι επηρεαζονται τα νινακια.Πλεον ειμαστε σε καλη εβδομαδα οποτε μη σε νοιαζει τιποτα,αν θελουν να ερθουν καλως να ορισουν!!!!!!

Τι ωρα θα πας στον ιατρο?Να εχουμε το νου μας να μας γραψεις τα νεα!!!!!!

Το απόγευμα θα πάω. 7.30. Οπότε βράδυ θα έχω νέα. Εσύ εντάξει με την δουλειά ,τελείωσες τουλάχιστον?:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...