Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

απο 30 λεπτα και πανω

λοιπον θα βαλεις ενα μικρο πιατακι στην καταψυξη.στα Μολιε πηξει λιγο θα βαλεις ενα κουταλακι του γλυκου στο πιατακι και θα το βαλεις στην καταψυξη για ενα λεπτο

αν οταν το βγαλεις και του κανεις μια γραμμη με το χερι σου η γραμμη δεν κλεισει ειναι οκ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

την μαρμελαδα την βαζουμε καυτη στα βαζα και τα αφηνουμε εκτος ψυγειου.Ετσι ζεστη θα σφραγιστει το βαζο.Στο ψυγειο δεν χρειαζεται να μπει παρα μονο αν ανοιχτει το βαζο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Λοιπόν εγώ στη μαρμελάδα βερυκοκκο που έφτιαξα δε θυμάμαι χρόνο, την κατέβασα όταν λιώσαν τα φρούτα και την ανακάτευα συνέχεια. Έριξα το λεμόνι και την άφησα να κρυώσει και μετά ψυγείο ενα βράδυ. Μια χαρά βγήκε από πήξιμο.

Δηλαδή, έπηξε όταν κρύωσε;

Και πώς θα ξέρω να την κατεβάσω τη σωστή στιγμή;

Όλγα, το ξέρω για την αποθήκευση, ήδη αποστείρωσα και τα βάζα και είναι έτοιμα. Μαρμελάδα δεν βλέπω να βάζω μέσα... :) :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

δεν την προλαβα την twins,ημουν στο γιατρο!!!!θα κλαψω....

ολγα οταν μιλησεις να της δωσεις τα φιλια μου!

τι αλλο εχουμε?jasmini,glorr τι κανετε?θα μας ξενυχτησετε αποψε?!:tongue:

τι έγινε με το ντόπλερ εσύ???

καμιά μας δεν την πρόλαβε!!!σίφουνας!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αν σας πω τι έπαθα δεν θα το πιστέψετε... Γαμώτο!!!

Λέω, δεν βάζω τα κομματάκια του φρούτου στo multi, να τα πολτοποιήσω; Και τα βάζω. Όμως, την ώρα που πήγα να τα ρίξω στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο μείγμα, μου γλιστράει το multi και φεύγει τριγύρω σε ΟΛΗ την κουζίνα το πολτοποιημένο βερίκοκο... Πλακάκια, αποστειρωμένα βάζα, πάτωμα, ηλεκτρική κουζίνα και να μην συνεχίσω, γιατί θα σας στενοχωρήσω. Μέχρι τώρα καθάριζα... Και το πλυντήριο είναι γεμάτο ήδη....!!!!! Πώς να πήξει τώρα το υπόλοιπο μαρμελαδικό, αφού είχε μείνει μέσα μόνο ζουμί; Θα την πετάξω, νομίζω, να πάει στο καλό, γιατί νύσταξα και κουράστηκα τόση ώρα ορθοστασία!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πάει η μαρμελάδα δηλαδή? Και τώρα τι θα φάμε???

Άμα καίγεσαι για μαρμελάδα είναι το μόνο που έχω καταφέρει να πετύχω σου στέλνω ένα βαζάκι!!

Agorakia τι να πώ??ατυχία!!θα σου στείλω και σένα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

πετα τα ολα agorakia και πηγαινε να ξαπλωσεις.αλλη φορα,δεν πειραζει.

λοιποοοον,ολα ειναι παρα πολυ καλα.ο εμβρυολογος συνεχιζει να λεει οτι μεγαλωνουν λες και ειναι το καθενα μονο του.το ενα ειναι 1840 και το αλλο 1763.μου ειπε υπομονη και προσοχη.και θεωρει πολυ λιγα τα κιλα που εχω παρει κ πολυ χαρηκα.ειπε βεβαια οτι θα παρω τωρα κι αλλα.γενικα παρα πολυ καλα,ησυχασα.

age.png

Κουκλίτσες μου, πάω για ύπνο... Απογοητευμένη, δεν μπορώ να πω... Κουρασμένη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είμαι και εντελώς άυπνη από χθες και κάτι μου λέει ότι ούτε απόψε θα τα καταφέρω! Ωστόσο, εύχομαι ύπνο γλυκό και ελαφρύ σε όλες! Κι έχω πάλι νωρίς εγερτήριο, διότι αύριο έρχεται η γυναίκα για καθαριότητα (πήγε Αλβανία λίγες μέρες και κοντεύουμε να πιάσουμε σκουλήκια!!!!!!!!!).

Σας φιλώ, καλό ξημέρωμα να έχουμε!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...