Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

34+2 nunu μου

καλε χαλαρωσε και γραφε καθε ποτε πετρωνει.το πολυ πολυ αμα δεν καταλαβεις οπως εγω να σπασουν τα νερα.Τοτε ντυνεσαι σιγα σιγα και φευγεις

Αν καταλαβαίνω καλά περισσότερες γεννήσεις διδύμων γίνονται μεταξύ 33ης και 36ης εβδομάδας. Τουλάχιστον μεγαλύτερο ποσοστό. Γιατί όμως? εσένα τι σου είπε ο ντοκ, δηλαδή?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Αν καταλαβαίνω καλά περισσότερες γεννήσεις διδύμων γίνονται μεταξύ 33ης και 36ης εβδομάδας. Τουλάχιστον μεγαλύτερο ποσοστό. Γιατί όμως? εσένα τι σου είπε ο ντοκ, δηλαδή?

εγω το ιδιο πρωι ειχα κανει ντόπλερ:rolleyes:

Ολα εδειχναν οτι εχω ακομη λιγο αφου και ο πλακουντας ηταν grade 2

Να φανταστεις οτι μου ειχε κλεισει και ραντεβου μια εβδομαδα αργοτερα για να βλεπαμε ποοοτε θα εμπαινα για καισαρικη

Το βαρος ειναι πολυ και η μητρα δεν αντεχει.Βεβαια παιζει σημαντικο ρόλο και το βαρος των μωρων και ο σωματότυπος.Πολλα δεν μπορεις να ξερεις ακριβως

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κάθε τέταρτο εικοσαλεπτο περίπου αλλά μόνο πέτρωμα. Χωρίς πόνο.

JASMINI ότι ακριβώς νιώθεις εσύ νιώθω κι εγώ. Έτσι. Δεν ξέρω. Εσύ πήρες τον γιατρό σου? τι σου είπε? Πως θα το καταλάβουμε ρε συ? Αν σπάσουν τα νερά βέβαια θα το καταλάβουμε . Χι χι χι.............

Σας αφήνω προς το παρόν. Θα πάω στην μαμά μου για να μην είμαι μόνη αφού ο άντρας μου θα φύγει πάλι το πρωί για δουλίτσα. Τουλάχιστον να έχω κάποιον μαζί μου.. Θα ξαναμπω ομως να τα πούμε. Δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Χα χα χα χα χα χ ααχ α ;)

εγω το ιδιο πρωι ειχα κανει ντόπλερ:rolleyes:

Ολα εδειχναν οτι εχω ακομη λιγο αφου και ο πλακουντας ηταν grade 2

Να φανταστεις οτι μου ειχε κλεισει και ραντεβου μια εβδομαδα αργοτερα για να βλεπαμε ποοοτε θα εμπαινα για καισαρικη

Το βαρος ειναι πολυ και η μητρα δεν αντεχει.Βεβαια παιζει σημαντικο ρόλο και το βαρος των μωρων και ο σωματότυπος.Πολλα δεν μπορεις να ξερεις ακριβως

Θες να μας πεις κάτι κοριτσάκι? ότι μήπως γεννάμε? χα χα χα χα χα χα .......................θα δούμε. Θα δείξει.

Διαφημίσεις

Κάθε τέταρτο εικοσαλεπτο περίπου αλλά μόνο πέτρωμα. Χωρίς πόνο.

JASMINI ότι ακριβώς νιώθεις εσύ νιώθω κι εγώ. Έτσι. Δεν ξέρω. Εσύ πήρες τον γιατρό σου? τι σου είπε? Πως θα το καταλάβουμε ρε συ? Αν σπάσουν τα νερά βέβαια θα το καταλάβουμε . Χι χι χι.............

Σας αφήνω προς το παρόν. Θα πάω στην μαμά μου για να μην είμαι μόνη αφού ο άντρας μου θα φύγει πάλι το πρωί για δουλίτσα. Τουλάχιστον να έχω κάποιον μαζί μου.. Θα ξαναμπω ομως να τα πούμε. Δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Χα χα χα χα χα χ ααχ α ;)

Δεν τον πήρα τον γιατρό αλλά μου είχε πει να τον πάρω τηλέφωνο αν δω αίμα, αν σπάσουν τα νερά ή αν έχω συσπάσεις με πόνο.

Άσε που με έπιασε και μια πείνα και το σκέφτομαι αν πρέπει να φάω ή όχι...κι αν γεννήσω????? να φάω ή όχι?? :?:-?:?:-?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τι γίνεται; Μια μαρμελάδα είπα να φτιάξω και δεν θα προλάβω! Πώς πάτε; Δεν μου δένει κιόλας η σκασμένη, να σας έδινα και λίγο μαζί, έτσι, να είστε γλυκαμένες! Αλήθεια, πόση ώρα μπορεί να θέλουν 1 κιλό βερίκοκα, για να δέσουν και να γίνουν μαρμελάδα και όχι χυλός; Σημ. Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω, συνήθως δραστηριοποιούμαι σε άλλους τομείς γλυκών!

Πώς πάμε, στο μεταξύ; Από πόνους, πετρώματα, συμπτώματα;

rPPrp3.png

Κορίτσια, τι γίνεται; Μια μαρμελάδα είπα να φτιάξω και δεν θα προλάβω! Πώς πάτε; Δεν μου δένει κιόλας η σκασμένη, να σας έδινα και λίγο μαζί, έτσι, να είστε γλυκαμένες! Αλήθεια, πόση ώρα μπορεί να θέλουν 1 κιλό βερίκοκα, για να δέσουν και να γίνουν μαρμελάδα και όχι χυλός; Σημ. Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω, συνήθως δραστηριοποιούμαι σε άλλους τομείς γλυκών!

Πώς πάμε, στο μεταξύ; Από πόνους, πετρώματα, συμπτώματα;

Λοιπόν εγώ στη μαρμελάδα βερυκοκκο που έφτιαξα δε θυμάμαι χρόνο, την κατέβασα όταν λιώσαν τα φρούτα και την ανακάτευα συνέχεια. Έριξα το λεμόνι και την άφησα να κρυώσει και μετά ψυγείο ενα βράδυ. Μια χαρά βγήκε από πήξιμο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...