Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να σου ζήσουν Twins και γρήγορα να πάρετε και την μπεμπούλα σπίτι. Όλα καλά λοιπόν. Μπράβο.Ωραία.

Όλγα θέλω την συμβουλή σου. Σήμερα έχω συνεχώς πετρώματα. Ειδικά από τις 6.30 και μετά σχεδόν συνέχεια. Είχες εσύ? Να ανησυχήσω? Πόνους βέβαια δεν έχω καθόλου.

Πως είσαι?ακόμα έχεις πετρώματα??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ολγα ειναι οντως απιστευτη η twins!!

εγω ελεγα θα την ξαναδουμε σε κανα μηνα...

ολα καλα ευτυχως, μανουλα κ αυτη.. προχθες ρωτουσε τα περι μητροτητας, σε λιγο θα δινει συμβουλες!!!!

και εσυ το ιδιο κοριτσακι μου!!!!:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

καλε ας μου πει καποιος τελοσπάντων!!Αγχωθηκα η γυναικα
Πηρα τον γιατρο μουμου ειπε να χρονομετρησω,το εκανα τον ξαναπηρα γιατι ηταν συχνες,και μου ειπε οτι αφου δεν εχω καθολου πονους το αφηνουμε λιγο ακομα!!αλλα τωρα ψιλοχαλαρωσε.αν ειναι θα σας ενημερωσω!!!

Διαφημίσεις

εγω παντως γεννησα και πονους δεν ειδα

Καλα μην αγχωνεσαι.Καποια στιγμη θα γεννηθουν.Το πολυ πολυ να ειναι σημερα.Να τα χωνεψεις αποκλείεται χαχαχα

όλγα πόσων εβδομάδων γέννησες?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εγω παντως γεννησα και πονους δεν ειδα

Καλα μην αγχωνεσαι.Καποια στιγμη θα γεννηθουν.Το πολυ πολυ να ειναι σημερα.Να τα χωνεψεις αποκλείεται χαχαχα

Ναι αλλά εσένα σου έσπασαν τα νερά. Να σου πω την αλήθεια προτιμώ να σπάσουν τα νερά από το να με πιάσουν οι πόνοι. Γιατί έχω αγχωθεί μήπως δεν καταλάβω πως είναι οι πονοι. Δεν ξέρω δεν ξέρω. Αγχος...................

Γειά σας κορίτσια και χαιρετώ και την twins κυρίως που επέστρεψε δριμύτερη!!!! :) :) :)

Περιμένουμε πλέον να προσαρμοστείς και να μπορείς να μπαίνεις κανονικά ώστε πλεον να μας πεις με λεπτομέρειες τα πάντα!! Εύχομαι και σύντομα να πάρετε και την μπεμπούλα στο σπίτι!!! Να σας ζήσουν και πάλι twins μου!!!!!

Glorr πώς πας? κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω, μήπως γεννάω και δεν πάρω χαμπάρι.. τουλάχιστον να έχω χτυπητά συμπτώματα..όπως το σπάσιμο των νερών ή συσπάσεις με πόνο!!!

Συσπάσεις έχω κι εγώ σήμερα αρκετές (χωρίς πόνο όμως) και επίσης νιώθω λίγο άβολες τις κινήσεις των μωρών. Πόνοι στην μέση, όχι τόσο έντονοι όσο την νύχτα και πίεση χαμηλά..νιώθω ότι θα φύγουν τα μωρά από κάτω! Κατα τ' άλλα καλά..εσείς???

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...