Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν..... επέστρεψα απο τον προεγχειρητικο.

Εκανα εξεταση αιματος, ουρων και καρδιογραφημα

Την Μ. Τεταρτη το βραδυ γυρω στις 11μμ κανω εισαγωγη και Μ. Πεμπτη πρωί γενναω! Και ειναι και πρωταπριλια!!!! (ολα αυτα εκτος απροόπτου, ετσι? :wink: )

Ακόμα δεν εχω φρικαρει, γιατι δεντο εχω συνειδητοποιησει... θα σας πω αργοτερα.... :D:D:D

u1117860.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν..... επέστρεψα απο τον προεγχειρητικο.

Εκανα εξεταση αιματος, ουρων και καρδιογραφημα

Την Μ. Τεταρτη το βραδυ γυρω στις 11μμ κανω εισαγωγη και Μ. Πεμπτη πρωί γενναω! Και ειναι και πρωταπριλια!!!! (ολα αυτα εκτος απροόπτου, ετσι? :wink: )

Ακόμα δεν εχω φρικαρει, γιατι δεντο εχω συνειδητοποιησει... θα σας πω αργοτερα.... :D :D :D

Καλημέρα Πίτερ Παν. Μπράβοοοοοοοοοοοοοοο! Ωραία. Με το καλό με το καλό τα νινάκια σου. Άντε. Πιο ωραίο πασχαλινό δώρο δεν θα μπορούσες να πάρεις. Χα χα χα χα . Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πως είσαι?:rolleyes:

Γεια σου glorr!!!

Πώς ειμαι...? Υπόλογιζω ότι θα αρχισω να φρικαρω απο το βραδυ...!!!

Χειρουργειο.... και κυριως..... οι μπουκιτσες μου!!!!!

...δεν μπορω ακόμα να περιγραψω αυτό που νιώθω... αγωνια να το πώ?.. δεν ξερω..

u1117860.png

Γεια σου glorr!!!

Πώς ειμαι...? Υπόλογιζω ότι θα αρχισω να φρικαρω απο το βραδυ...!!!

Χειρουργειο.... και κυριως..... οι μπουκιτσες μου!!!!!

...δεν μπορω ακόμα να περιγραψω αυτό που νιώθω... αγωνια να το πώ?.. δεν ξερω..

Μην ανησυχείς. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα ΄πάνε τέλεια και θα δεις και τις μπουκίτσες σου τις λαχταριστές. Αλήθεια πόσα κιλά είναι έκαστη? Που θα γεννήσετε με το καλό?:cool:

Πριν απο 10 μερες περιπου η μια ηταν 2 κιλα και η αλλη 2200. Τωρα δεν ξερω ποσο. Παιρνουνε γρηγορα απο εδω και μπρος και επειδη ειναι και στριμωχμενες, σιγουρα εχουν σπόκλιση στις μετρησεις, ελλπίζω να ειναι παραπάνω!

Στο ΛΗΤΩ γενναμε

Εσυ? τι κανεις?

Επεξεργάστηκαν by ΠίτερΠαν

u1117860.png

Διαφημίσεις

Πριν απο 10 μερες περιπου η μια ηταν 2 κιλα και η αλλη 2200. Τωρα δεν ξερω ποσο. Πέρνουνε γρηγορα απο εδω και μπρος και επειδη ειναι και στριμωχμενες, σιγουρα εχουν σπόκλιση στις μετρησεις, ελλπίζω να ειναι παραπάνω!

Στο ΛΗΤΩ γενναμε

Εσυ? τι κανεις?

Α πολύ ωραία. Μια χαρά τις κόβω τις μπουκίτσες σου. Εγώ εκτός από τον αιματοκρίτη που έχει πέσει κατακόρυφα -είμαι τώρα στο 29- και τις τρελές ζαλάδες που έχω κατά τ'αλλα καλά. Σήμερα πάω και εγώ γιατρό να δω τι θα μου πει. Μ' έχει αγχώσει η αλήθεια είναι το θέμα αυτό. Εσύ γενικά είχες καλό αιματοκρίτη? Ανέβηκε από κάποιο σημείο και μετά ή όχι? Τρώω συνέχεια αυτό το παλιοκρέας το οποίο το έχω σιχαθεί, ψάρι και παρ' όλα αυτά αντί να ανέβει αυτός κατεβαίνει συνέχεια και είμαι τώρα στον πέμπτο. 12 Απριλίου τον κλείνω και μπαίνω στον έκτο. Σε ζάλισα κι εσένα με τα δικά μου.......:rolleyes:

Εμενα ο αιματοκριτης μου εφτασε μεχρι 33,5 δεν έπεσε και τοσο πολύ. Το παλεψα με συμπλήρωμα σιδηρου (3 την ημέρα) και μοσχαρι. Πολυ μοσχαρι!!! Και αυγα και πορτοκαλαδα. Και ζαλαδιτσες ειχα.

Τωρα αρχισε να ανεβαινει μαλλον. Πριν απο καμια εικοσαρια μερες ειχα 34,9. Ο γιατρός μού λεει ότι πρεπει να κανω παρτυ με τετοιον αιματοκρίτη!!!!! χαχαχα

Αλλα ο φυσιολογικος μου ήταν 42. Ισως παιζει ρολο και αυτο

u1117860.png

Εμενα ο αιματοκριτης μου εφτασε μεχρι 33,5 δεν έπεσε και τοσο πολύ. Το παλεψα με συμπλήρωμα σιδηρου (3 την ημέρα) και μοσχαρι. Πολυ μοσχαρι!!! Και αυγα και πορτοκαλαδα. Και ζαλαδιτσες ειχα.

Τωρα αρχισε να ανεβαινει μαλλον. Πριν απο καμια εικοσαρια μερες ειχα 34,9. Ο γιατρός μού λεει ότι πρεπει να κανω παρτυ με τετοιον αιματοκρίτη!!!!! χαχαχα

Αλλα ο φυσιολογικος μου ήταν 42. Ισως παιζει ρολο και αυτο

Και εμένα ο φυσιολογικός ήταν πάνω από 40. Είχα φτάσει μέχρι και 44. Και τώρα τα έχω δει όλα σου λέω. Άσε. Πιο πολύ ανησυχώ δηλαδή γιατί μου είχε πει ο dr ότι αν πέσει πολύ μπορεί να χρειαστεί να μου βάλει αίμα και με έχει πιάσει κάτι τώρα. Άστα. Οπότε τώρα είσαι στην αναμονή κορίτσι. Όλα έτοιμα τα έχεις? Στο ΛΗΤΩ είπες ε? Ωραία. Εκεί γεννήθηκα κι εγώ. Χι χιχιχιχ ...... Πριν κάτι χρόνια βέβαια....... Χα χα χ χα χα :oops:

Λενε οτι ο αιματοκριτης συνηθως μετα τον 8ο μηνα αρχιζει να ανεβαινει παλι. Συνηθως. Οπότε, μην ανησυχεις απο τωρα, γιατι μπορεί να δεις κανενα limit up και να μην το πιστευεις!! Και στο ευχομαι!

Τώρα, πιστευω ότι ειμαι ετοιμη στα βασικα τουλαχιστον. Και ό,τι χρειαστεί θα το φτιάξω στην πορεία..!!!

Εμενα δεν πρεπει να υπήρχε το ΛΗΤΩ όταν γεννηθηκα!! χαχαχα!!!

u1117860.png

Λενε οτι ο αιματοκριτης συνηθως μετα τον 8ο μηνα αρχιζει να ανεβαινει παλι. Συνηθως. Οπότε, μην ανησυχεις απο τωρα, γιατι μπορεί να δεις κανενα limit up και να μην το πιστευεις!! Και στο ευχομαι!

Τώρα, πιστευω ότι ειμαι ετοιμη στα βασικα τουλαχιστον. Και ό,τι χρειαστεί θα το φτιάξω στην πορεία..!!!

Εμενα δεν πρεπει να υπήρχε το ΛΗΤΩ όταν γεννηθηκα!! χαχαχα!!!

Έχεις ετοιμάσει την τσαντούλα σου φαντάζομαι και περιμένεις ε? Πρέπει πάντως να είναι πολύ περίεργα γενικά. Ανάμικτα συναισθήματα. Τι θα πάρεις μαζί σου στο μαιευτήριο? Με καισαρική φαντάζομαι θα γεννήσεις ή όχι?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ναι, με καισαρικη.

Εχω παρει 2 νυχτικα και 2 πιτζαμες. Δεν ξερω τι θα με βολεψει, οπότε θελω να εχω και απο τα δυο (η οργανωσή μου φοβερή?) Εσωρουχα, σαγιοναρες, παντοφλες, φανελακια, σουτιεν θηλασμού, επιθεματα στηθους, σαμπουαν κλπ και τα ρουχα εξοδου των μωρων

Πολυ περιεργα συναισθηματα.. και όντως ανάμεικτα..

u1117860.png

κοριτσακια μου τι κανετε?

αντε πιτερπαν μου με το καλο να κρατησεις να αγγελούδια σου αγκαλιά!!!!!!Αχ τι ωραια στιγμη!Να την περιμενεις με ανηπομονησια μην σε φοβιζει καθόλου

gloraki 25 εφτασε ο αιματοκριτης μου.Απο τον 7ο ανεβηκε και γεννησα με 35

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εσωρουχο δικο μου φορεσα μονο την μερα που εφυγα

με βολεψαν της μιας χρησης που δινουν για να χοραει η τεραστια σερβιετα

την πρωτη μερα φορα νυχτικο.μετα τις πυτζαμες σου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εσωρουχο δικο μου φορεσα μονο την μερα που εφυγα

με βολεψαν της μιας χρησης που δινουν για να χοραει η τεραστια σερβιετα

την πρωτη μερα φορα νυχτικο.μετα τις πυτζαμες σου

Γεια σου μαμα-Ολγα με τις σωτήριες συμβουλες!! Πιθανολογω πως καπως ετσι θα κανω κι εγω, αλλά θελω να ειμαι οργανωμενη, ετοιμοπόλεμη!! Καλύτερα να τα εχω, παρα να μου λείψουνε!!!;)

Τι κανουνε τα αντρακια σου?

u1117860.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...