Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εσυ glorr εισαι σε φροντιστηριο κ δε μπορεις να παρεις αδεια ε?

Ναι άστα. Εμείς 15 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε. Κάτσε κιόλας να δούμε γιατί φέτος μας είπαν ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και ίσως έχουμε ελάχιστες ώρες. Αλλά απ' το τίποτα...............κάτι είναι κι αυτό. Προκειμένου να μην πάω κάθόλου.............δεν λέει.

πω πω nunu κι εμεις μολις φαγαμε!τελικα καρμποναρα αλλα με πενες ολικης αλεσης.εφτιαξα και σαλατα του σεφ και νομιζω οτι ο καλος μου θα αποκοιμηθει στο γιατρο με τοσο φαι και κουραση.παω για ντοπλερ!!!

age.png

Διαφημίσεις

τσα! εδώ είμαι... ζω!!!!

Λοιπόν, επειδή λόγω μετακόμισης- ανακαίνισης θα έχουμε ίντερνετ στο σπίτι μας από 31/8 και γράφω από το σπίτι των γονιών, μη νομίζετε ότι σας ξέχασα ή χάθηκα... απλά θα είμαι κάπως αραιωμένη και θα εμφανιστώ εντελώς δριμυτερη όταν με το καλό διεκπεραιωθεί το ιντερνετ.

Επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω μηνύματα, σας λέω τα εξής:

1. Τα μωρά γεννήθηκαν 2.000 και 1.850 στις 20/6. Αυτό το βάρος επέτρεψε στο μπέμπη να βγεί μαζί μας την Κυριακή ενώ η μπεμπα είναι ακόμα στη θερμοκοιτίδα

2. Το υπερηχογραφικό βάρος δεν είχε ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Ναι μεν μέσα στο στατιστικό λάθος, αλλά αν η μπέμπα ήταν 2.050 όπως μας είχαν πει στο τελευταίο υπερηχογράφημα, τώρα θα ήταν μαζί μας

3. Ζούμε ένα πανικό! Όχι λόγω του μπέμπη, αλλά επειδή προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο ανανεωμένο σπίτι με όλες τις ατέλειες που εχει, να μάθουμε το μπέμπη και να βλέπουμε τη μπέμπα. Θα ήταν όλα τέλεια αν είχαμε και τη μπουμπου μαζί μας

4. Τα δημόσια νοσοκομεία είναι υπέροχα!

5. Πέρασα την επιλόχειο μέσα στο νοσοκομείο και έκλαιγα 2 μέρες.... Τις λεπτομέρειες κάποιες τις ξέρουν...

6. Η κορτιζόνη έκανε τέλεια τη δουλειά της!!!!!

Επίσης: απαντώ στα τηλέφωνα πια και είμαι σε καλή ψυχική κατάσταση!!!!

Περισσότερα θα σας πω σε άλλη στιγμη. Να ξεκουράζεστε, να μην σκέφτεστε τίποτα και να προσέχετε. Και αν τυχόν σας πουν ότι τα μπεμπάκια σας θέλουν θερμοκοιτίδα ή λάμπα μην τρομαξετε!!!

Σας φιλώ γλυκά και μου λείπει η παρέα..... Θα ξαναμπώ όταν μπορώ!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ολγα ειναι οντως απιστευτη η twins!!

εγω ελεγα θα την ξαναδουμε σε κανα μηνα...

ολα καλα ευτυχως, μανουλα κ αυτη.. προχθες ρωτουσε τα περι μητροτητας, σε λιγο θα δινει συμβουλες!!!!

33E7p2.png

Να σου ζήσουν Twins και γρήγορα να πάρετε και την μπεμπούλα σπίτι. Όλα καλά λοιπόν. Μπράβο.Ωραία.

Όλγα θέλω την συμβουλή σου. Σήμερα έχω συνεχώς πετρώματα. Ειδικά από τις 6.30 και μετά σχεδόν συνέχεια. Είχες εσύ? Να ανησυχήσω? Πόνους βέβαια δεν έχω καθόλου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...