Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

τελικα αν εχουμε να κανουμε με γαιδουρια κ μεις πρεπει να συμπεριφερομαστε αλλιως..

αν ο αλλος ειναι τοσο απολιτιστος που δε σου δινει μια θεση, τον προσπερνας χωρις καν ευχαριστω! κ ας στραβωσει οσο θελει..

λεω τωρα... γιατι κ γω ντρεπομαι κ περιμενω σα τη χαζη, ευγενικα κτλ..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Nufi μου είπε ότι αν μέχρι 7/7 δεν μου σπάσουν τίποτα νερά γιατί παιζει κι αυτό, προφανώς κάτι είδε και το έιπε, θα πάω στις επτά του μήνα και θα κλείσουμε ραντεβού για την γέννα. Αυτό μου είπε. Και όπως καταλαβαίνεις ανυπομονώ να έλθει η άλλη Τετάρτη. θα δείξει.

Πήτερ Παν οκ καλά λέω. Το παλεύω. Βάρυνα, αγκομαχώ ψυχολογία up and down όπως όλες οι κοπέλες φαντάζομαι αλλά τι να κάνουμε. Θα την φάμε και την φούντα της ουράς. Δεν θα φααγωθεί λες?Στο μεταξύ αυτά τα ζουζουνέξ έχουν τον ασταμάτητο. Δεν στέκονται πουθενά. Μιλάμε για πολύ χορο τα τυπάκια. Και υποτίθεται ότι δεν έχουν και χώρο.

σωσταααα!

δεν μου λες βρε glorr,επειδη ειμαστε και οι 2 του ιδιωτικου,πηρα σημερα τα λεφτα αλλα πηρα παραπανω απο αυτα που ελεγες.να εχουν να κανουν τα ενσημα?και τωρα θα ξαναπας αφου γεννησεις?

Επίδομα κυήσεως πήρες??

Μαγείρευα και σας έχασα για λίγο!!!

nufi όρμα πρώτη στη σειρά να πάνε να χεστούν. Παντού υπάρχουν ταμπελάκια και θα είναι βλάκας υπάλληλος. Και γω ντρέπομαι αλλά στις εβδομάδες σου δεν υπάρχουν ντροπές. Μην τα πάρω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

οχι κοριτσάκι μου, δεν δουλευω, ειμαι σε άδεια!

Βολτίτσα με τις μπεμπούλες εχουμε πάει 3-4 φορές. Δεν βοήθησε και ο καιρός, τρώνε και κάθε 3 ώρες, οπότε μέχρι να ξεκινησουμε για βόλτα, πρέπει να επιστρέψουμε!!!

Απο εχτες όμως, πάλι μπουρδουκλώθηκα με το προγραμμά τους.. τρώνε κάθε 4-5 ώρες και λιγο περισσότερα γραμμαρια.., αλλά ακόμα δεν ξερω το καινούριο προγραμμα, και .... ουφ! πολύ μπέρδεμα!!

(ελπίζω να μην αφησω καμία νυστικιά!!!)

πωπω... ακομη τρωνε τοσο συχνα? οχι το βραδυ ομως..

καλα εγω που θα ξεκινησω δουλεια στο 2μηνο την εχω πατησει...

καποια κοπελα με πανομοιοτυπα διδυμακια ελεγε πως μες την κουραση της ενα βραδυ, ταισε 2φορες το ενα μωρακι κ το αλλο καθολου!!!:rolleyes:

33E7p2.png

τελικα αν εχουμε να κανουμε με γαιδουρια κ μεις πρεπει να συμπεριφερομαστε αλλιως..

αν ο αλλος ειναι τοσο απολιτιστος που δε σου δινει μια θεση, τον προσπερνας χωρις καν ευχαριστω! κ ας στραβωσει οσο θελει..

λεω τωρα... γιατι κ γω ντρεπομαι κ περιμενω σα τη χαζη, ευγενικα κτλ..

θα εχεις παντα στο μυαλο σου οτι δεν θες να προκαλεσεις τη τυχη σου και οτι θες να γεννησεις οσο το δυνατον αργοτερα και οτι κανενας δεν εχει το δικαιωμα να σε ταλαιπωρησει.να μιλας.κι εγω με το κεφαλι κατω μιλαω απο την ντροπη αλλα μιλαω(μ εξαιρεση το σημερινο!!!)μεχρι και τη σειρα στο φαρμακειο πηγαν να μου παρουν που περιμενα στην ουρα κανονικα.

age.png

Διαφημίσεις

Επίδομα κυήσεως πήρες??

Μαγείρευα και σας έχασα για λίγο!!!

nufi όρμα πρώτη στη σειρά να πάνε να χεστούν. Παντού υπάρχουν ταμπελάκια και θα είναι βλάκας υπάλληλος. Και γω ντρέπομαι αλλά στις εβδομάδες σου δεν υπάρχουν ντροπές. Μην τα πάρω!!

για την ακριβεια το χαρτι εγραφε επιδομα μητροτητας αλλα κι εγω κυησεως το ηξερα.πηρα 1233!

age.png

για την ακριβεια το χαρτι εγραφε επιδομα μητροτητας αλλα κι εγω κυησεως το ηξερα.πηρα 1233!

Αυτό που πάμε 56 μέρες νωρίτερα???

καλά λεφτά, και γω του ιδιωτικού είμαι, μάλλον το ποσό θα έχει σχέση με το μισθό σου και τα ένσημα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nufi, πέρνα μπροστά με τσαμπουκά!!!!

Κι όποιος μιλήσει πές του "άκου να σου πω φίλε μου, αν λυποθυμήσω ή πάθω κάτι, είσαι διατεθιμένος να αναλάβεις την ευθύνη??????"

Καμιά φορά μας πιάνουν οι ντροπές, αλλά τι προτειμάς?? Να ντραπείς ή να προστατέψεις τα μωρά σου και τον εαυτό σου???? Θα πας ότι ώρα μπορέσεις και θα περάσεις μπροστά, με θράσσος!!!! Δεν δέχομαι κουβέντα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που πάμε 56 μέρες νωρίτερα???

καλά λεφτά, και γω του ιδιωτικού είμαι, μάλλον το ποσό θα έχει σχέση με το μισθό σου και τα ένσημα

ναι 56 μερες πριν την πιθανη ημερομηνια.και οντως οπως λεει και η nufi μην πας νωριτερα δεν θα κανεις κατι.την πατησα κι εγω.δεν ρωτησα για τα διδυμα αν αλλαζει κατι γενικα αλλα θα παω σε αλλο ΙΚΑ βεβαια για να βεβαιωθω.μαλλον στου περιστεριου που η προισταμενη ειναι ανθρωπος!!!

age.png

Nunu κι εγώ αμέσως τα πήρα στο χέρι, λιγότερα βέβαια από την φίλη μας την nufi , αλλά 56 μέρες πριν. Όντως αν πας νωρίτερα θα σε διώξουν. Και νομίζω ότι μετά στο επίδομα τοκετού και λοχείας ΝΟΜΙΖΩ δίνουν κάτι παραπάνω στις δίδυμες κυήσεις. Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει στο site του ΙΚΑ αν δεν απατώμαι. Μακάρι βρε κορίτσια. Ποια είπε ότι θα πάει για δουλειά στο δίμηνο? Μια από τα ίδια. Πω πω θα φάμε πακέτο κανονικό. Άστα.

ειδες τι τραβαμε στην ελλαδα για να εξυπηρετηθουμε?

αναγκαζεσαι να εντοπισεις τον ευσυνειδητο υπαλληλο κ να τραβηχτεις εκει...

κουραγιο witch..τελειωσες με τα βασικα τουλαχιστον...

εγω σε 2βδομαδες θα παω

33E7p2.png

Nunu κι εγώ αμέσως τα πήρα στο χέρι, λιγότερα βέβαια από την φίλη μας την nufi , αλλά 56 μέρες πριν. Όντως αν πας νωρίτερα θα σε διώξουν. Και νομίζω ότι μετά στο επίδομα τοκετού και λοχείας ΝΟΜΙΖΩ δίνουν κάτι παραπάνω στις δίδυμες κυήσεις. Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει στο site του ΙΚΑ αν δεν απατώμαι. Μακάρι βρε κορίτσια. Ποια είπε ότι θα πάει για δουλειά στο δίμηνο? Μια από τα ίδια. Πω πω θα φάμε πακέτο κανονικό. Άστα.

εγω θα ξεκινησω σχολειο στο 2μηνο κανονικα..δε μπορουμε να παρουμε επιπλεον αδεια οι ωρομισθιοι/αναπληρωτες...

δεν τα πηρα εγω τα 1233, η τυχερουλα η witch τα πηρε...:roll:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...