Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα καλή εβδομάδα,

για τα καφέ cyclacur (όπως και όλα τα χάπια - ενέσεις-σιρόπια-αλοιφές ληγμένα ή όχι) που δεν τα χρησιμοποιούμε,  μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς, τα απορρίπτουν με σωστό τρόπο ή ακόμα και σε κοινωνικό φαρμακείο αν μπορούμε , τα προμηθεύουν σε γυναίκες που τα χρειάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

• Μου αρέσει 6

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

βρε κοριτσια...επειδη εχω κ εγω να κανω αυριο τα χαρτια μου στη β βαθμια γι αναπληρωτρια κ γινεται ο χαμος...

κανονικα δεν υπαρχει νομος που λεει οτι τα ατομα με ειδ.αναγκες,κ οι εγκυες εξυπηρετουνται με προταιρεοτητα?

δεν ειπα να παω κυρια μεσημερι, θα παω 7μιση, θα παρω νουμερακι, αλλα οταν ανοιξει το συστημα στις 9, να περασω πρωτη..

στο τηλεφωνο μου παν οτι γινεται χαμος, ελατε κ θα δουμε...

τι ισχυει νομικα?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

σωσταααα!

δεν μου λες βρε glorr,επειδη ειμαστε και οι 2 του ιδιωτικου,πηρα σημερα τα λεφτα αλλα πηρα παραπανω απο αυτα που ελεγες.να εχουν να κανουν τα ενσημα?και τωρα θα ξαναπας αφου γεννησεις?

age.png

nufi είπε:
βρε κοριτσια...επειδη εχω κ εγω να κανω αυριο τα χαρτια μου στη β βαθμια γι αναπληρωτρια κ γινεται ο χαμος...

κανονικα δεν υπαρχει νομος που λεει οτι τα ατομα με ειδ.αναγκες,κ οι εγκυες εξυπηρετουνται με προταιρεοτητα?

δεν ειπα να παω κυρια μεσημερι, θα παω 7μιση, θα παρω νουμερακι, αλλα οταν ανοιξει το συστημα στις 9, να περασω πρωτη..

στο τηλεφωνο μου παν οτι γινεται χαμος, ελατε κ θα δουμε...

τι ισχυει νομικα?

εχεις προτεραιοτητα και μην περιμενεις να στη δωσουν περνα μπροστα.εχω απογοητευτει απο την ευγενεια που δεν εχουν πολλοι.ειναι υποχρεωμενοι να σε εξυπηρετησουν πρωτη.εγκυμονουσες,ατομα με αναπηρια και με οξυγονο.

age.png

witch είπε:
σωσταααα!

δεν μου λες βρε glorr,επειδη ειμαστε και οι 2 του ιδιωτικου,πηρα σημερα τα λεφτα αλλα πηρα παραπανω απο αυτα που ελεγες.να εχουν να κανουν τα ενσημα?και τωρα θα ξαναπας αφου γεννησεις?

Σίγουρα έχει να κάνει με τα ένσημα γιατί και μια δική μου συνάδελφος που είμαστε μαζί στο φροντιστήριο , η οποία είχε λιγότερες ώρες από εμένα πήρε πολύ λιγότερα από εμένα. Και ναι τώρα θα πάω αφού γεννήσω με τις ληξιαρχικές πράξεις γέννησης , τα βιβλιάριά μας εμένα και τουσυζύγου και μια βεβαίωση από το μαιευτήριο. Έτσιμου ειπαν από το ΙΚΑ της περιοχής εδώ. (ΙΚΑ Ιλίου).

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για το ενδιαφερον σας και το κουραγιο που μου δινεται και σας ευχομαι να δειτε τα ζουζουνακια σας συντομα υγιεστατα πανω απο ολα μεσα απο την καρδια μου!!! Και ελπιζω να εχω κι εγω την τυχη τη δικια σας και να κρατησω κι εγω 2 υγιεστατα ζυζουνακια στην αγκαλια μου!!! Φιλακια πολλα σε ολες τις εγκυουλες του φετινου καλοκαιριου!!!

Διαφημίσεις

αυτο ξερω κ γω..

κ δεν ειμαι ανθρωπος που εκμεταλλευεται καταστασεις, αλλα ελεος!

η χαζη στο τηλεφωνο, παροτι της ειπα για το σχετικο νομο, μου πε θα δουμε...

κανονικα ουτε απ το χαραμα για νουμερακι πρεπει να παω, αλλα τελοσπαντων!

τελειωσες εσυ witch με τα της αδειας επιτελους! αντε να φευγουν οι εκκρεμοτητες κ μετα απλως να χαζευουμε το ταβανι!!

33E7p2.png

marakik0n είπε:
Αυτο προσπαθω να κανω κι εγω κοριτσακι μου ξεκουραση και οχι ασχημες σκεψεις, αλλα βλεπεις εχω και το προηγουμενο ιστορικο (με την παλινδρομη) και τρομαζω! Βλεπεις απο την αρχη ετσι παω 2 μερες αιμα ή καφε και 2 οχι! Καταλαβαινεις ποτε χαιρομαστε και ποτε τρελαινομαστε! θαπαρω κουραγιο απο ολες σας και ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο και σε μενα! Τωρα που σας βρηκα θα επικοινωνουμε συχνα, μου ειναι πολυτιμες οι συμβουλες σας! Σας ευχαριστω πολυ! φιλακια πολλα!

Κι εγώ πριν τα διδυμάκια μου είχα μια παλλίνδρομη κύηση, μην ανησυχείς λοιπόν, όπως βλέπεις δεν είναι τίποτα καταδικασμένο!!! Ξεκίνησα utrogestan αμέσως μετά την σπερματέγχυση, άσχετα αν ήμουν έγκυος ή όχι και τα έπαιρνα μέχρι τον 3ο μήνα!!! Δοξάζω τον Θεό γιατί όλα πήγαν καλά και είχα και τον γιατρό δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα.

Σε συμβουλεύω, επειδή η δίδυμη κύηση είναι κύηση σχετικά υψηλού κινδύνου (πόσο μάλλον όταν η σύλληψη ήταν υποβοηθούμενη) , αν δεν μπορείς να έχεις την παρακολούθηση και την συμβουλή του γιατρού σου (χωρίς να θεωρείται ενόχληση) όποτε την χρειάζεσαι (ακόμα και 3 η ώρα τα μεσάνυχτα), να τον αλλάξεις γρήγορα!!!!! Έχουμε περάσει πολλά για να φτάσουμε σε ένα σημείο, κάποιοι ανεύθυνοι γιατροί, να μην δίνουν την απαραίτητη προσοχή!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

nufi είπε:
αυτο ξερω κ γω..

κ δεν ειμαι ανθρωπος που εκμεταλλευεται καταστασεις, αλλα ελεος!

η χαζη στο τηλεφωνο, παροτι της ειπα για το σχετικο νομο, μου πε θα δουμε...

κανονικα ουτε απ το χαραμα για νουμερακι πρεπει να παω, αλλα τελοσπαντων!

τελειωσες εσυ witch με τα της αδειας επιτελους! αντε να φευγουν οι εκκρεμοτητες κ μετα απλως να χαζευουμε το ταβανι!!

μα ρε συ ειναι τραγικο που λεει και η απολυτη.μεχρι τωρα εκανα κι εγω τη βλακεια και περιμενα τη σειρα μου γιατι ντρεπομουν.αν επεφτα σε κανεναν με τροπους μου παραχωρουσε τη σειρα του,αλλιως περιιιιμενα.αλλα μου ειπε κατι πολυ σωστο η μαμα μου και το ειδα αλλιως.αν λιποθυμησεις η αν παθεις ο,τιδηποτε, εσυ θα εχεις προβλημα και τα παιδακια σου και δεν θα σου δωσει κανενας παρασημο που περιμενες. ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ γιατι αν παθεις κατι την κατσανε.το κακο ειναι οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν πεσεις σε στραβαδι υπαλληλο και θελει να σε ταλαιπωρησει θα τον βρει τον τροπο.ασε που τις 2 τελευταιες φορες δεν αντεχα πραγματικα να περιμενω και ειδικα σημερα που περιμενα ορθια γιατι κανεις δεν σηκωθηκε να κατσω.δεν το ζητησα βεβαια αλλα παλι με επιασε η βλακεια της ντροπης και πρηστηκαν τα ποδια μου και αρχισα να ιδρωνω.

age.png

nufi είπε:
δεν πειραζει βρε πιτερ παν, παλι ωραιο ειναι!!

κυκλοφορεις καθολου εκτος χωρις τις μικρες σου? να υποθεσω δε δουλευεις ακομη..

οχι κοριτσάκι μου, δεν δουλευω, ειμαι σε άδεια!

Βολτίτσα με τις μπεμπούλες εχουμε πάει 3-4 φορές. Δεν βοήθησε και ο καιρός, τρώνε και κάθε 3 ώρες, οπότε μέχρι να ξεκινησουμε για βόλτα, πρέπει να επιστρέψουμε!!!

Απο εχτες όμως, πάλι μπουρδουκλώθηκα με το προγραμμά τους.. τρώνε κάθε 4-5 ώρες και λιγο περισσότερα γραμμαρια.., αλλά ακόμα δεν ξερω το καινούριο προγραμμα, και .... ουφ! πολύ μπέρδεμα!!

(ελπίζω να μην αφησω καμία νυστικιά!!!)

u1117860.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...