Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεια σας, πρωτα απο ολα να ευχηθω σε ολες σας καλη λευτερια και να πανε ολα μα ολα καλα! Θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι κι εγω μια μελλουσα μανουλα(το ελπιζω με ολη μου την καρδια) αλλα με πολλα πολλα προβληματα! Καταρχην ειμαι στην 6η εβδομαδα κυησης και απο την αρχη ειχα ποτε αιμα ποτε καφε και πονους στην κοιλια ποτε στο κρντρο, ποτε δεξια και ποτε αριστερα! Αποεχθες το πρωι εχω αιμα συνεχομενο (οταν παω να σηκωθω απο το κρεβατι το καταλαβαινω να τρεχει) και μεχρι σημερα συνεχιζουν. Ξεχασα να σας πω οτι εχω δυο σακκους και τη Δευτερα το ενα ειχε και εμβρυακι και κατι σα σφυγμους ενω το αλλο ητανε μικροτερο. Ηγυναικολογος μου ειπε να παω την Παρασκευη να ταδουμε αλλα εχω φοβαμαι πολυ! Πειτε μου σας παρακαλω αν εχει περασει καμια τα ιδια! Δωστε μου κουραγιο! Σας ευχαριστω πολυ!:|

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

πολλά δίνει κι αυτό!!!:roll::roll:

και απ όσο ξέρω το ακριβοπληρώνεται οι ελεύθεροι επαγγελματίες!!

Ναι, πάρα πολλά! Τα τρώει το κράτος ολα κι εμείς ψίχουλα :(:( :evil::evil::evil:

RKdwp3.png

Κοριτσακια μου γεια σας, πρωτα απο ολα να ευχηθω σε ολες σας καλη λευτερια και να πανε ολα μα ολα καλα! Θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι κι εγω μια μελλουσα μανουλα(το ελπιζω με ολη μου την καρδια) αλλα με πολλα πολλα προβληματα! Καταρχην ειμαι στην 6η εβδομαδα κυησης και απο την αρχη ειχα ποτε αιμα ποτε καφε και πονους στην κοιλια ποτε στο κρντρο, ποτε δεξια και ποτε αριστερα! Αποεχθες το πρωι εχω αιμα συνεχομενο (οταν παω να σηκωθω απο το κρεβατι το καταλαβαινω να τρεχει) και μεχρι σημερα συνεχιζουν. Ξεχασα να σας πω οτι εχω δυο σακκους και τη Δευτερα το ενα ειχε και εμβρυακι και κατι σα σφυγμους ενω το αλλο ητανε μικροτερο. Ηγυναικολογος μου ειπε να παω την Παρασκευη να ταδουμε αλλα εχω φοβαμαι πολυ! Πειτε μου σας παρακαλω αν εχει περασει καμια τα ιδια! Δωστε μου κουραγιο! Σας ευχαριστω πολυ!:|

Γειά σου Marakik0n και καλώς όρισες στην παρέα μας. Δεν έχω περάσει, προσωπικά, κάτι ανάλογο, όμως πραγματικά εύχομαι όλα να πάνε καλά. Από μια γνωστή μου όμως με δίδυμα, που περνάει κάτι ανάλογο, με αρκετή αιμοραγία από την αρχή, ξέρω ότι της έκαναν περίδεση τραχήλου και είναι ξάπλα όλη μέρα και αισίως :P έχει φτάσει αυτή τη στιγμή στον 4ο μήνα. Απλά θέλει τρομερή προσοχή, ακινησία και συχνή παρακολούθηση από τον γιατρό!!!

Εσένα ο γιατρός σου τι σου λέει?

RKdwp3.png

Καταρχήν σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λοιπόν εγώ όταν είδα αίμα ήμουν στην 12 εβδομάδα και μου έδωσε utrogestan. Επίσης επειδή φοβήθηκα και ήμουν και σε επαρχία πήγα νοσοκομείο, όπου με κράτησαν 3 μέρες, μου είπαν να μην σηκώνομαι καθόλου, και μου έκανα και ένεσεις proluton. 2 μαζί όσο έκατσα νοσοκομείο και μετά αλλές 2 μετα απο μια βδομάδα και αλλες 2 πάλι . Σύνολο 3 φορές απο διπλή δόση. Ο Γιατρός εδώ στην Αθήνα που με παρακολουθεί και του είπα το περιστατικό μου είπε οτι δεν κάνουν και πολλά οι ενέσεις. Τώρα περισσότερα δεν ξέρω! Με εξωσωματική έγινε η σύλληψη η κανονικά? Αν θες μου απαντάς.

Διαφημίσεις

Γειά σου Μαράκι!! Η γιατρός σου για την αιμοραγία τι λέει?την πήρες να της το πείς έτσι??

Πολλές κοπέλες έχουν αίμα κατά την εγκυμοσύνη και από πονάκια πιστεύω είχαμε και έχουμε όλες. Άκου την γιατρό σου και μην αγχώνεσαι, η καλή ψυχολογία είναι σημαντικό για τα σποράκια σου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλη μου Μαρακικον, εγω ειχα αιμα απο 5 εβδομάδων, καθε 3 μερες περιπου. Γεμιζα ενα σερβιετάκι κ την υπολοιπη μερα ειχα λιγα καφε. Μετα παλι τα ιδια. Οταν εφτιαχνα υπερηχο ο γιατρος δεν εβλεπε αποκολληση κ το απεδωσε σε αγγειακια που σπαγαν λογω του οτι μεγαλωνε η μητρα αποτομα.Αυτο σταματησε την 12η εβδομαδα. Ομως ειχα κ μια τεραστια αποκολληση την 7η εβδομαδα με παρα πολυ αιμα. Εγω επειδη ημουν απο εξωσωματικη επαιρνα ηδη ουτροτζεσταν, οποτε συνεχισα.

Παρε τηλ. την γιατρο σου να σε δει οπωσδηποτε κ περιορισε τις κινησεις σου στο ελαχιστοτατο. Πολλες κοπελε με διδυμη κυηση ειχαμε τετοια προβληματα αλλα τα καταφεραμε! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καταρχην σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες, οσον αφορα αυτο που με ρωτησες ναι με εξωσωματικη (4η προσπαθεια, η 3η κατεληξε παλινδρομη το Δεκεμβριο). Οσο για τα φαρμακα παιρνω 9 ultrogestan (προγεστερονη) ημερησιως. Ο γιατρος που μου εκανε την εξωσωματικη την τελευταια φορα που του ειπα για καφε υγρα και πονο μου ειπε να μην τον ενοχλω για βλακειες (ειναι πολυ αποτομος) και να ακουω οτι μου λεει η γυναικολογος μου(να σου πω εδω οτι ειμαι απο επαρχια). Η γυναικολογος μου παλι μου ειπε οτι αν ειναι να γινει κατι ( οπως την αλλη φορα) θα γινει, παντως τη τελευταια φορα που με ειδε(πριν 2 μερες τη Δευτερα) δεν ειδε αποκολληση ουτε αιματωμα! Τωρα θα με δει Παρασκευη! Εσενα ποιος σου ειπε να μπεις νοσοκομειο? ειχες πολυ αιμα και πονο? Απαντησε μου σε παρακαλω! Σε ευχαριστω πολυ!

Εγω πανικοβλήθηκα! Η γυναικολόγος μου είπε κάτσε ξάπλα και να πηγαίνεις μόνο τουαλέτα. Τίποτα άλλο.! Νοσοκομείο πήγα από μόνη μου. Μάλιστα ήταν Κυριακή και γινόταν και ένας χαμός! Οχι πόνο δεν είχα. Πήγα τουαλέτα το πρωί και μετά είδα αίμα. Με πιάσανε τα κλάματα και ο πανικός και πήγα. Αλλά σου λεώ. Καλύτερα κάνε αυτό που λέει η γυναικολόγος. Μη σηκώνεσε καθόλου, πάρε τα φάρμακα σου. Αυτό το άγχος και η στεναχώρια μόνο κακό μας κάνει.

γεια και απο εμενα!

τι εννοει μην τον ενοχλεις για βλακειες?ποιες ακριβως ειναι οι βλακειες?!αιμα ειχαμε πολλες απο εμας.αλλες μειναμε κρεββατι,αλλες πηραμε utrogestan και αλλες μπηκανε και νοσοκομειο.ολα ομως πανε πλεον μια χαρα.χρειαζεσαι οπωσδηποτε παρακολουθηση και σωστη καθοδηγηση για να μην τρελαινεσαι και εσυ απο το αγχος σου.τα διδυμα ειναι δυσκολη υποθεση και ειναι πολυ σημαντικο να εμπιστευεσαι τον-την γυναικολογο σου και να νιωθεις ανετα να ρωτας και να ''ενοχλεις'' για ο,τιδηποτε.

φανταζομαι οτι γενικος κανονας ειναι να προσεχεις να ξεκουραζεσαι και να μην μετακινεισαι χωρις λογο.ετσι μου ειχε πει εμενα τουλαχιστον.

age.png

Διαφημίσεις

Αυτο προσπαθω να κανω κι εγω κοριτσακι μου ξεκουραση και οχι ασχημες σκεψεις, αλλα βλεπεις εχω και το προηγουμενο ιστορικο (με την παλινδρομη) και τρομαζω! Βλεπεις απο την αρχη ετσι παω 2 μερες αιμα ή καφε και 2 οχι! Καταλαβαινεις ποτε χαιρομαστε και ποτε τρελαινομαστε! θαπαρω κουραγιο απο ολες σας και ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο και σε μενα! Τωρα που σας βρηκα θα επικοινωνουμε συχνα, μου ειναι πολυτιμες οι συμβουλες σας! Σας ευχαριστω πολυ! φιλακια πολλα!

καλησπερα

κατι εχουν αυτες οι μερες, η διαθεση ειναι πεσμενη...

marakikon τι να πω..πιθανα ολα καλα θα πανε,απλως δε μπορεις να χαλαρωσεις κ να το χαρεις κ ειναι κριμα..

κ γω ειχα λιγο αιμα γυρω στη 13ηβδομαδα, λογω μικρης αποκολλησης. εμεινα σπιτι ξαπλα με utrogestan 2 εβδομαδες..

ελπιζω να πανε ολα καλα με την περιπτωση σου! κ αν ειναι δυνατον το να θεωρηθει βλακεια η ανησυχια μιας εγκυου που παρατηρει αιμα...απιστευτο..

οι υπολοιπες τσουπρες? κατι δυσκολευεστε κ σεις με υπνο, κατι οι υπηρεσιες...μπλιαχ

33E7p2.png

Γεια κ απο μενα.Εύχομαι να σου πάνε όλα πολύ καλά από εδώ και πέρα. Μηνφοβάσαι τίποτα. Να έχεις πίστη. Παρόμοια προβλήματα εγώ δεν είχα. Είχα άλλου τύπου προβλήματα που προκάλεσε η εξωσωματική αλλά τελικά ξεπεράστηκαν. Δύσκολες καταστάσεις βέβαια αλλά πέρασαν. Και τώρα περιμένω από μέρα σε μέρα τα ζουζουνάκια μου. Να ακολουθείς όσο μπορείς τις συμβουλές του γιατρού σου και να ρωτάς οτιδηποτε σε απασχολεί. Αλλωστε η δουλειά τους είναι. Έτσι?

Μην στενοχωριέσαι, μην αγχώνεσαι και έχε πίστη πάνω απ' όλα. Όλα θα σου έλθουν δεξιά.

Κορίτσια οι υπόλοιπες τι κάνετε σήμερα? Τι νέα?

Εγώ χθες ένιωθα την κοιλιά μου τέντα, τσίτα, πέτρα αλλά μετά πέρασε οπως λέει και η αγαπητή Jasmini. ΄Ξέρετε τώρα με το παραμικρό σύμπτωμα νομίζω ότι ήλθε η ώρα. Δεν ξέρω και πως θα είναι και αγχώνομαι. Αλλά εντάξει μετά μου περνάει. Λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει. Σωστά?:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...